200 l bojlerrel a nagy igénybevétel sem akadály

200 l bojler ha nagy a melegvíz igény

A villanybojlerek családja több tagot is számlál, űrtartalomnak megfelelően. Vannak kisebb, és nagyobb „testvérek”, pontosan azért, hogy a különböző feltételekhez idomulva, mindenki megtalálja a számára tökéletes választást. A 200 l bojler egyértelműen olyan családoknak javasolható, ahol megemelkedett a vízfogyasztás: vagy a több együtt élő személy miatt, vagy egyszerűen, a fokozott vízfelhasználásnak köszönhetően.

Egy ilyen készülék maradéktalanul képes teljesíteni a rá kiszabott feladatokat. Nem kell attól tartania, hogy egy szép őszi délutánon, vagy épp nyári hajnalon meleg víz nélkül marad, mert elhasználták a rendelkezésre álló mennyiséget.

Bővebben: 200 l bojlerrel a nagy igénybevétel sem akadály

A Hajdú Z120EK jellemzői

A Hajdú Z120EK villanybojler

A Hajdú Z120EK, ahogy az már az elnevezéséből is sejthető, 120 literes, elektromos víztároló rendszer, a Hajdú cég keze nyomán. Teljesítménye 1,8 KW, 252 perc, azaz alig több, mint négy óra alatt fűti fel magát a rendszer, mely maximum hét bar nyomásra képes. A készülék pontos fizikai paraméterei: 945x515 mm. Az eszköz össztömege 33 kg.

Bővebben: A Hajdú Z120EK jellemzői

Az ideális bojler alkatrész jellemzői

Bojler alkatrész 

Az optimális jellemvonásokkal rendelkező bojler alkatrész a lelke villanybojlerének, éppen ezért korántsem lényegtelen, hogy pontosan milyen tulajdonságok is jellemzik az igazán „tökéletes” alternatívát.

Az első, és legfontosabb a nagyfokú ellenállóság. A strapabíró, stramm kivitel egész egyszerűen elengedhetetlen, a hosszan tartó használathoz. Ahhoz ugyanis, hogy a beszerelt alkatrész élettartama a leghosszabbra legyen nyújtható, ideális fizikai környezetre, s ezzel együtt megfelelő paraméterekre van szükség. A minőség ebben az érában az elnyűhetetlen kialakítással egyenértékű.

Bővebben: Az ideális bojler alkatrész jellemzői

Mikor vásároljon 50 literes bojlert?

50 literes bojler

Az 50 literes bojler kizárólag akkor javasolható, ha kis fogyasztású háztartással rendelkezik. Nehéz ezt létszámhoz kötni, de nagyjából az egy fő fedi le, ennek a kapacitásnak a fogyasztói oldalát. Ám azért is jeleztük, hogy nehéz ezt így, első ránézésre megállapítani, mert nagyjából minden szokás kérdése. Ha valaki például megszokta, hogy reggel több tíz liter vizet locsol el magára, fürdés címén, akkor annak – egy fős háztartás ide, alapvetően kis vízigény oda nem lenne elegendő ez a típus. Ám, ha két kis vízigényű, alapvetően spórolós jellemvonású ember kerül össze, akkor könnyedén optimálisnak bizonyulhat ez a mennyiségű víz.

Bővebben: Mikor vásároljon 50 literes bojlert?

Ariston Velis 80 literes bojlerről

Ariston Velis 80 villanybojler 

Az Ariston Velis 80 literes variánsa arra lett „teremtve”, hogy az ön igényeinek tökéletesen megfelelve, ne csak gyorsan, hanem gazdaságosan állítson elő meleg vizet. A technológiai innovációk ezt az érát sem hagyják érintetlenül, éppen ezért az Ariston termékei csúcsminőséget képviselnek, megfizethető áron. Ez napjainkban azt jelenti, hogy nem csak a beszerzése, de az alkalmazása is takarékos.

A külső szemlélő számára valószínűleg e kettő tényező a döntő. Aki nem ért a készülékekhez, annak nyilvánvalóan nem is kell több annál, hogy ezen a két fronton jól teljesítsen a kiszemelt eszköz. Az Ariston Velis 80 literes verziója nem csak azért tökéletes alternatíva, mert megtestesíti a fent felsoroltakat, hanem szakértő szemmel nézve is kiváló darab.

Bővebben: Ariston Velis 80 literes bojlerről