Mikor jó döntés a 30 literes villanybojler?

A villanybojler gazdaságos megoldás. Rengeteget spórolhat a működésével ha, és amennyiben ideálisan kialakított feltételrendszer alapján vásárolja meg készülékét. A 30 literes villanybojler minden igényét kielégítheti akkor, ha az átlagos vízfogyasztásához optimalizálta a választott tartály méretet. A mérték tehát érték, ebben az esetben is. A pontos számok megállapításához, azonban a hasra csapás nem jó módszer. Vegyünk egy egyszerű, ám annál szemléletesebb példát. Tegyük fel, hogy úgy érzi, átlagosan naponta 25 liter vízre van szüksége. Beleszámolta a mosdókagylókat, a konyhai csapot, és természetesen a tusolót/fürdőkádat. Ha ez a becsült adat fedi a valóságot, akkor önnek kitűnő alternatíva a 30 literes villanybojler, mivel a rendszer épp elegendő mennyiségű vizet melegít fel, és tárol a tartályban, ahhoz hogy mindig rendelkezésére álljon.

Bővebben: Mikor jó döntés a 30 literes villanybojler?

Mi a Hajdu bojler titka?

 Hajdu bojler 

A Hajdu bojler rendelkezik néhány olyan, egyedülálló jellemvonással, ami miatt a piacon évtizedek óta, stabilan tartja vezető pozícióját, s amelyek miatt milliók szavaznak, a hagyományoshazai gyártás remekére.
Az évtizedekben mérhető tapasztalat hihetetlen előny a mai világban. Napjainkban a különböző, technológiai vállalatok gombamód szaporodnak. Megjelennek, nagyjából a semmiből, aztán hamar hamvaikba is hullanak. A kezdeti lelkesedés, s esetleg a szakmai tudás ugyanis nem elegendő a sikerhez. Pontosabban a tartós sikerhez. Márpedig valószínűleg önnek sem a tiszavirág életű sikertörténetek a vonzók.

Bővebben: Mi a Hajdu bojler titka?

Milyen villanybojlert érdemes venni?

Milyen és mekkora bojlert vállaszunk

A kérdés nehezen megválaszolható, főleg az általánosítás feleleteit előtérbe helyezve, de azért természetesen van néhány, alapvető kitétel, mely egészen jól körvonalazza, hogy milyen villanybojlert érdemes választania akkor, ha a jövőben nem szeretne feleslegesen idegeskedni, görcsölni, és plusz költségek terhe alá kerülni.
Egyrészt a tartály mérete elsőbbséget élvez. A téma elnyűhetetlen, még akkor is, ha számtalanszor kivesézésre került már. A vízigény felmérése a legelső, amit meg kell tennie ahhoz, hogy lássa, pontosan milyen paraméterekkel rendelkező vízmelegítő képes maradéktalanul kielégíteni az elvárásait. Nézzük mi történik akkor, ha megspórolva a felmérés, konkrétan mérés kellemetlenségeit a saccolásra hagyatkozik.

Bővebben: Milyen villanybojlert érdemes venni?

Mikor zavartalan a bojler működése?

Mitől zavartalan a bojler működése?

A bojler működése akkor nevezhető minden tekintetben optimálisnak, ha a külső feltételek maradéktalanul megfelelőek. Bizony ebbe beletartoznak, az adott helyiségre vonatkozó fizikai paraméterek, és egyéb, szabályozható kitételek. Előbbi alatt elsősorban az elhelyezés feltételeit kell érteni. Az ideális helyszín kiválasztása prioritást élvez. Nem mindegy, hogy mekkora hely áll rendelkezésre.

A bojler működése csak, és kizárólag abban az esetben zavartalan, ha könnyedén felhelyezhető, minden alkatrésznek megvan a maga helye, és a rendszer pontosan olyan fizikai paraméterek mentén stabilizálható, ahogy az hivatalosan elvárható, és szakszerű.

Bővebben: Mikor zavartalan a bojler működése?

Lapos bojler, ez lehetséges?

Lapos bojler szögletes kivitelben

Az nagyszerű, ha ráébredt arra, hogy a villanybojler tudja a leggazdaságosabb módon fedezni meleg vízigényét. Valóban, ez a konstrukció teremti meg a legoptimálisabb feltételeket ahhoz, hogy otthonában mindig rendelkezésre álljon a meleg víz. Ám egyes helyzetekben a bojler elhelyezése határozottan nehéz feladatnak minősül. Nem minden fürdőszoba falfelülete alkalmas a nagy test elhelyezésére, és bizony hatalmas gardrób sem ácsorog minden lakás elrejtett zugában.

Bővebben: Lapos bojler, ez lehetséges?