200 Literes Bojler

200 literes bojler nagyobb melegvíz igény esetére


A háztartások melegvíz ellátására napjainkban többféle módszer kínálkozik. Ezekből az egyik legnépszerűbb a villanybojlerek használata, mivel több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A nagyobb vízigényű vagy több fogyasztási ponttal rendelkező háztartások számára a gazdaságos melegvíz-szolgáltatási megoldás a 200 literes bojler használata. Ez a vízmennyiség tökéletesen elegendő egy 5-6 tagú család melegvízfogyasztásának fedezésére, legyen szó tisztálkodásról vagy bármilyen más célú vízfelhasználásról.

200 literes bojler bekötése felszerelése BudapestA 200 literes bojler használata garantálja, hogy nem fogy el a legroszabb pillanatban, mondjuk zuhanyzás közben a meleg víz, és nem kell várakozni, míg újra melegszik a megfelelő mennyiség. A hazai piacon több gyártó által kínált 200 literes bojler közül választhatunk, ezek között természetesen van magas minőségű hazai gyártmány is. A 2,4 kilowatt fogyasztású, alacsony készenléti energia igényű termék versenyképes a külföldi gyártók hasonló termékeivel, hiszen azokhoz képest lényegesen alacsonyabb áron is megkapható, míg a jótállás és a minőség azonos színvonalon áll.

A 200 literes bojler előnyei nyilvánvalóak egy kisebb méretű bojlerhez képest, hiszen szinte azonos energiafogyasztással jóval több meleg vizet képes előállítani, emellett a 200 literes bojler kiválóan hőszigetelt és extra korrózióvédelemmel is el van látva. Napkollektoros rendszerrel pedig, amit a bojlerhez tudunk csatlakoztatni, a meleg víz gyakorlatilag ingyen állítható elő, hiszen a szükséges elektromos áramot a napsugárzás adja. 200 literes bojler ára