Hajdu bojler alkatrészek

Bojler alkatrészek


A Hajdu bojler alkatrészek minősége kiválónak mondható, ezért a Hajdu készülékei ma is nagyszerű alternatívát jelentenek a vízmelegítő megoldások között. A Hajdu villanybojlerei Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvendenek, komoly technikai támogatással rendelkeznek mind alkatrészek, mind szaktudás tekintetében.

Alapvetően el szoktuk mondani, hogy az elektromos vízmelegítés esetében nincs szükség folyamatos karbantartásra; a villanybojlerek megbízhatóan működnek és kiváló élettartammal rendelkeznek. Ez az állítás részben cáfolható, hiszen a kemény víz folyamatos vízkőképződéssel jár, ami miatt a bojler belső alkatrészeit időnként meg kell tisztítani, illetve cserélni is szükséges lehet. Talán a legérzékenyebb bojler alkatrész ilyen szempontból a fűtőszál; alapvetően a problémát az okozza, hogy a porózus vízkő szigetelőanyagként van jelen a fűtőszálon, tehát a hőátadás jelentős mértékben lecsökken. Ez magától értetődő módon energiaveszteséggel jár. A szakemberek gyakran felhívják a figyelmet arra hogy a fűtőszálak tisztítását vagy szükség esetén cseréjét két- vagy háromévente érdemes elvégeztetni. Ezáltal megóvhatjuk magunkat az energiaveszteségektől, illetve gyorsabb vízmelegedést érhetünk el.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A szakemberek egyetértenek abban is, hogy rendkívül fontos a villanybojler márkájának ésszerű megválasztása. A legtöbben a fürdőszoba felújítása során, illetve a régi villanybojler meghibásodása esetén szánják el magukat új bojler vásárlására. Az utóbbi néhány évben a piacon elszaporodtak a rendkívül gyenge minőséggel és ismeretlen márkanévvel rendelkező bojlerek. Ezek rendszerint olcsóbban megvásárolhatók a megfelelő minőségű bojlereknél, de a megbízhatóságuk nem kielégítő. A legnagyobb probléma akkor jelentkezik, amikor a szóban forgó alsó-kategóriás bojler meghibásodik és alkatrész cserére szorul. Az ismeretlen márkák alkatrészeit aligha tudjuk beszerezni a szaküzletekben; kezdődhet a fárasztó, időigényes és idegőrlő keresgélés. Jó esetben több-kevesebb utánajárás után találhatunk pótalkatrészt, rosszabb esetben viszont tanulunk a saját hibánkból, kidobjuk a megbízhatatlan silány bojlert és egy minőséges berendezést választunk helyette. Az ilyen tanulópénz fizetése elkerülhető, ha megfelelő minőségű termékek vásárlására törekszünk; a Hajdu bojler alkatrészek mindig elérhetőek minden típushoz, ezért ezek a villanybojlerek megbízható, megfelelő minőségű és ésszerű választást jelentenek.

Ezért keresse fel a Hajdu bojlerek specialistáit a gyors és kedvező árú probléma megoldásáért!
Hívjon most: +3620-398-7569