+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

RÉGI LYUKAS HAJDU VILLANYBOJER CSERÉJE BUDAPEST

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Csöpög szivárog a víz a bojler aljából?

 

 

Lyukas szivárgó villanybojler csere BudapestLyukas Hajdu villanybojler cseréje Budapest. Sajnálatos módon minőségtől függetlenül is elkövetkezik az idő, mikor villanybojlerünk már annyira elöregszik, hogy javítással nem orvosolható a probléma.

Amikor a készülék tartálya már olyan szinten korrodálódott, hogy a bojler gyakorlatilag kilyukad, az sajnos a véget jelenti.

Ilyenkor természetesen arra van szükség, hogy a régi, korrodált bojlert kicseréltessük, helyébe pedig új vízmelegítő készüléket szereltessünk.

Nagyon fontos azonban, hogy új villanybojlerünket körültekintően válasszuk ki, így legalább a jövőbeli készülék élettartamát befolyásolhatjuk.

Kiemelt szerepet kap a minőség, a Hajdu berendezések még mindig töretlenül a legmegbízhatóbb készülékek közé sorolhatóak.

Az alkatrészek könnyű és olcsó beszerezhetősége szempontjából is a legjobb választás lehet egy Hajdu vízmelegítő készülék beszereltetése.

A KORRODÁLT BOJLER CSERÉJE SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Egy menthetetlenül korrodált villanybojler cseréjét, illetve az új készülék beszerelését még akkor is érdemes inkább víz-gázszerelő szakemberre bíznunk, ha úgy érezzük, hogy mi magunk is képesek lennénk elvégezni a feladatot.

Egy profi szakember könnyedén felméri az állapotokat, így akár még az is kiderülhet, hogy nincs szükség a villanybojler teljes cseréjére, hanem esetleg néhány alkatrész kicserélésével is orvosolható a probléma.

Ha azonban mégis elengedhetetlen a bojler cseréje, a szakember tanácsot is adhat az új készülék megvásárlásával és annak paramétereivel kapcsolatban, majd természetesen szakszerűen és biztonságosan be is szereli az új készüléket.

A legjobb módszer az, ha a bojler bekötése inox bordás vízcsővel történik, hiszen ez a típus egyszerűen méretre vágható, nem jár korrózióveszéllyel, valamint kicsi a szerelési helyigénye is.

A BOJLER ELROZSDÁSODÁSÁNAK LEHETSÉGES OKAI

A bojler időnkénti karbantartásának hiánya nagyobb problémákat okozhat, mint gondoljuk. Ilyenkor történne meg ugyanis az olyan fontos alkatrészek javítása vagy cseréje, mint a fűtőszál vagy az anódrúd.

Az anódrúd feladata kiemelten fontos, hiszen betömi a zománcon keletkezett sérüléseket, így lassítja a készülék rozsdásodását.

Amennyiben nem történik meg az anódrúd cseréje, a bojler tartálya sokkal gyorsabban fog rozsdásodni, amely rövid időn belül kilyukadáshoz, majd a bojler cseréjének szükségességéhez

CSÖPÖG A BOJLER? HÁNY FOKRA VAN ÁLLÍTVA?

Lyukas Hajdu villanybojler cseréjeTapasztalataink szerint minél magasabb hőfokra van állítva a vízmelegítő hőfoka, annál hamarabb fog vízkővesedni és csöpögni.

Azaz minél forróbb a víz a tartályban annál nagyobb az elektro korróziós hatás, ami károsítja a bojler zománc felületét.

Ezért került az elektromos vízmelegítőkbe másodlagos védelmi vonalként egy magnézium védőanód.

MAGNÉZIUM VÉDŐANÓD SZEREPE

A magnézium védőanód feladata, hogy lassítsa a bojler tartályának kilyukadását.

Minden Hajdu villanybojler korrózió elleni védelmét két védelmi vonal látja el.

Az elsődleges védelmi vonal az acél tartály zománcos bevonata.

A második védelmi vonal a magnézium aktív anód.

Feladata a tartály zománcán keletkező lyukak befoltozása.

A jól működő aktív anód feltétele, hogy jól működjön a bojler földelése.

Mivel megfelelő védőföld nélkül nem működik az anód, azaz nem tudja védeni a bojler acél tartályát.

Jól működő földelés mellet 3-4 évente jelentősen csökken az anód felülete amit cserével kell pótolni.

LYUKAS BOJLER JELEI

Mik a lyukas bojler jelei. Általánosságban elmondható, hogy a Hajdu bojlerek ritkán csöpögnek a tömítések hibái miatt.

Persze itt is vannak kivételek, extrém magas hőmérsékleten való üzemeltetés és a magas vízkő tartalom miatt túl melegedhetnek, sérülhetnek a fűtőszál és az anód tömítései.

Ilyenkor az alsó műanyag elektromos doboz eltávolításakor szemmel látható, hogy a fűtőszálnál vagy az anód alól csöpög, folyik a víz.

A bojler zárófedele kilyukadására utal, ha az elektronikára csöpög a víz és zárlatot okozva vállik működésképtelenné elektromos bojlerünk.

A villanybojler korrózióját kilyukadását jelzi, ha a víz az alaplap felfogató 6 tőcsavarján jelenik meg.

Ilyenkor végigfolyik a víz a tartály és szigetelés közt a tartály elektromos dobozába.

Szintén a bojler alaplap felfogató csavarjain jelenik meg a víz, ha a korrózió miatt peremtöréses lesz a bojlerük.

Ilyenkor nem kilyukad a vízmelegítő, hanem a bojler alaplap tömítő felülete sérül a korrózió hatására.

Ami miatt már nem lehet szivárgás mentesen letömíteni bojlerünket.

A legtöbb bojler csöpögés rozsdás víz megjelenésével is járhat, ami beszínezheti a burkolatjainkat vagy a kádunkat, zuhanyzóinkat.

CSÖPÖG A BOJLER ALJA

honnan tudom hogy lyukas a bojlerAz elektromos áram és víz nem szerencsés párosítás ezért ha villanybojlere aljából csöpög, folyik, a víz azonnal áramtalanítsa készülékét az áramütés elkerülése végett.

És Hívjon tapasztalt villanybojler szerelőt, a hibák feltárásához kijavításához.

A rendszeres karbantartás és anód ellenőrzés biztosíthatja számunkra, hogy minél késöbb lyukadjon ki Hajdu villanybojlerünk.

Bízza ránk Hajdu villanybojlere rendszeres karbantartását vagy cseréjét hogy minél tovább élvezhesse a forróvíz nyújtotta komfortot.

 

Keressen minket a hét bármely napján akár szombat vasárnap is.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Lyukas Hajdu villanybojler cseréje Budapest

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!