Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
villanybojler szerelés Budapest

Hajdú villanybojler szerelés Budapest területén


Budapesten a villanybojler egy nagyon elterjedt és közkedvelt módszer a háztartási meleg víz előállítására. Előnyeit hosszasan lehetne sorolni, a tartósságtól, az energiatakarékosságig bezárólag, de aki használ ilyen eszközt annak fölösleges is. Természetesen előbb-utóbb eljön az az idő, mikor minden technikai eszköz meghibásodik, ez alól a szabály alól a villanybojlerek sem kivételek. Érdemes tehát megismerkedni a villanybojler szerelés néhány alapelemével, hogy adandó alkalommal a megfelelő tudással felvértezve könnyebb dolgunk legyen a javításnál.

Hajdú villanybojler szerelése

A Hajdú villanybojler kevés igazán komoly meghibásodást produkál élettartama során, ennek egyik magyarázata, hogy nem tartalmaz mozgó, ezáltal könnyebben kopó, esetleg törő alkatrészt. A villanybojler szerelés szakemberei tudják, hogy a legtöbb gondot természetszerűleg a víz okozza, pontosabban a vízben található szennyeződések, illetőleg a vízkő. Ezzel együtt, a villanybojler szerelés egy komoly szakértelmet igénylő munka, hisz nem mindig egyértelmű első látásra az esetleges hiba természete.

Hajdú villanybojler szerelés BudapestEgy tanácsot érdemes mindenkinek megfogadni, ha nem vagyunk szakemberek ezen a téren, mindenképpen forduljunk szakszervizhez, és ne próbálkozzunk az otthoni szereléssel, mert az adott esetben többet ronthat a helyzeten, mint amennyit javít. Ne feledjük, a villanybojler elektromos áramot és vizet használ, ami egy roppant veszélyes kombináció tud lenni avatatlan kezekben. A villanybojler szerelés tehát minden esetben szakembert kíván, aki tapasztalatai, típusismerete, és szaktudása alapján megítéli, mi is a teendő. Soroljuk fel, a leggyakoribb hibákat, amelyeket a szakértő képes kijavítani, többnyire cserével, hisz az esetek többségében anyagfáradás, korrózió és vízkő a probléma közvetlen oka. Meghibásodhat a meleg víz oldali merülő cső, a bojler nyomáscsökkentője, a fűtőszál hiba is általánosan előfordul, a biztonsági szelep, vagy az alaplap és a fűtőszál tömítés is okozhat problémákat.

Laikus szemmel nézve, ezek a hibák nem mindig fedezhetőek fel, de a közvetlen jelekből (a meleg víz hamar elfogy, csepegés, szivárgás, stb.) akár telefonon át is következtethet a szakember, a többit pedig a villanybojler szerelés közben állapítja meg. A jó hír a villanybojlerek bármilyen típusú meghibásodásaival kapcsolatosan az, hogy ritkán fordulnak elő, ha viszont megtörténik a baj, szinte biztos, hogy lényegesen befolyásolja a villanybojler működését. Az esetleges hibák kiszűrése érdekében érdemes időről-időre egy technikai felülvizsgálást megejteni, mert egy elöntött fürdőszobánál, vagy áramütésnél sokkal jobb dolog néhány ezer forintot idejében kiadni, és megelőzni a bajt. Ha pedig már megvan a meghibásodás a villanybojler szerelés következik, amit minden esetben bízzunk a szakemberre. Így biztosak lehetünk benne, hogy szakszerű munkát kapunk, és néhány évig ismét csak a villanybojler áldásaival kell majd foglalkoznunk.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler szerelés Budapesten

Munkáink számokban

0

villanybojlert cserélünk ki évente

0

villanybojlert javítunk meg évente

0

óta változatlanak telefonszámaink

Bojler csere és felszerelés

Budapesten és környékén

Csöpög, folyik a víz a villanybojler aljából?

csöpögő folyó bojler

Csöpögő villany bojler javítása, lyukas bojler cseréje

Részletek

Ügyfélszolgálat

Nyári Tibor

Hívjon minket bizalommal

06-20-398-7569

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Régi lyukas, csöpögő bojlerek cseréje

Nem melegít vagy nem fűt a bojler

Új Hajdu villanybojler felszerelése bekötése

Részletek

Tönkrement, csöpög a konyhai kisbojler?

Nem melegít vagy nem fűt a bojler

5 – 10 literes konyhai Hajdu kisbojlerek cseréje

Részletek

Ariston Velis Evo villanybojler felszerelése

Nem melegít vagy nem fűt a bojler

Ariston Velis Evo villanybojler ára felszereléssel együtt

Részletek

A bojler bekötő csöve csöpög, szivárog?

Nem melegít vagy nem fűt a bojler

Régi megfolyósodott, csöpögő bekötőcsövek cseréje

Részletek

Ügyfeleink mondták:

Megbízható, korrekt cég. Pár napon belül kijöttek, még telefonon kikérdeztek a készülékről, tájékoztattak az esetleges legrosszabb esetről és annak költségeiről. Gyorsan, nyavalygás nélkül dolgoznak, udvariasan kommunikálnak. Csak ajánlani tudom.
Tünde Simon
Google értékelése

Nagyon elégedettek voltunk, pontos és precíz munka, hamar vállalták, a megbeszélt időpontban el is végezték a munkát, a kérdéseinkre is türelmesen válaszoltak, csak ajánlani tudom őket!
Fuchsz Noémi
Google értékelése

Bojler szerviz
Ügyfélszolgálat

Nyári Tibor bojler szerelő

Hívjon minket bizalommal

Bojlerszerelés: 06-20-398-7569

Telefonszámaink 1991 óta változatlanok

vagy küldjön emailt:

nyaritibor76@gmail.com

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.