06-20-398-7569

Hajdú bojler meghibásodás esetén hívjon a hét bármely napján reggel nyolc és este nyolc között! Szolgáltatási terület: BUDAPEST

Hajdú Aquastic 80 literes bojler árak

Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler jellemvonásai

Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler árak

Hajdu aquastic 80 literes villanybojler árakA Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler akkor kitűnő választás az ön számára, ha kisebb kapacitású tartály is kielégíti melegvíz igényét. Akkor tud tudatosan, és gazdaságosan dönteni, hogyha kiszámolja egyedi paramétereit. Azaz, ha meghatározza, konkrétan mennyi vízre van naponta szüksége a fürdéshez, mosogatáshoz, és egyéb tevékenységekhez.

A villanybojler a lehető legtakarékosabb megoldás, abban az esetben, ha a vásárlás valóban az elvárásai szerint alakul. Amennyiben úgy gondolja, hogy kisebb tartályú készülék is maximális funkcionalitást tud biztosítani önnek, és ezt a gondolatát a precízen kimért adatok is alátámasztják, akkor nincsen több kérdés.

 Mivel a berendezés azokhoz a feltételekhez alkalmazkodik, melyeket ön jelölt ki, így garantáltan meg lesz elégedve a működésével, üzemelésével. A spórolás elsődleges kulcsa mindig abban rejlik, hogy a teljesítményt közelítőleg képes legyen belőni. Ezzel kiküszöbölheti a felesleges üzemelésből származó energiaveszteséget, ami nem egyszer jelentős mértékben megmutatkozik a számlákon.

A Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler pénztárcabarát megoldás, már csak azért is, mert a tartálya korróziótól védett. Az acéllemezből gyártott egységet tűzzománc réteggel, és aktív magnézium anóddal látják el annak érdekében, hogy a rozsda ne üthesse fel a fejét. A készülék egy speciális, freonmentes, kemény, poliuretén hab hőszigeteléssel rendelkezik, aminek köszönhetően a gép energiafelhasználása mérsékelt.

Ami még óriási pozitívuma a Hajdú Aquastic 80 literes villanybojlernek az, az akadálymentes alkatrészellátás. Ez bizony lényeges pontja a beruházásnak, hiszen hiba, karbantartás esetén hiába egy olcsón beszerzett berendezés, ha egyszer a javíttatása csak bonyolultan, hetes csúszásokkal oldható meg. Prioritást élvez, hogy az alkatrészek elérhetőek, s ezáltal gyorsan beszerezhetőek legyenek. Ha bármi gond adódik, az úgyis sürgősségi ellátást igényel. Ennek alap feltétele, hogy a cserélni kívánt alkatrészek pótlása problémamentes, és gyors legyen. Így nyugodt lehet akkor is, ha eszköze karbantartásra szorul.

HAJDU 80 literes AQUASTIC villanybojler ára házhoz szállítással felszereléssel együtt

Hajdu Aqustic AQ 50 literes villanybojler árak, le-felszerelése,bekötése  44 900 Ft  20 000 Ft
Hajdu Aqustic AQ 80 literes villanybojler árak, le-felszerelése,bekötése  43 900 Ft  20 000 Ft
Hajdu Aqustic AQ 100 literes villanybojler árak, le-felszerelése, bekötése  46 500 Ft  20 000 Ft
Hajdu Aqustic AQ 120 literes bojler ára, le-felszerelése, bekötése  53 900 Ft  20 000 Ft
Hajdu Aqustic AQ 150 literes bojler ára, le-felszerelése, bekötése  68 900 Ft  25 000 Ft
 Hajdu Aqustic AQ 200 literes bojler ára, le-felszerelése, bekötése  79 990 Ft  25 000 Ft
     
Hajdu 80 lliteres villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség :    
     
Nyomáscsökkentő szelep  4 500 Ft  
Inox bordás bekötőcső 2db  6 000 Ft  
Bojler elzáró sarokszelep 1db  2 000 Ft  
Horganyzott vagy réz idom/db     750 Ft  
Bojler átdűbelezése  4 000 Ft  
Régi bojler elszállítása     5 000 Ft

2 + 3 év  jótállás a Hajdú Aquastic 80 literes villanybojlerre

Magyar Hajdu villanybojlerA 80 literes Hajdú AQUASTIC villanybojlerre a vásárlástól számított 2 éves teljes körű jótállás jár.

A Hajdu Aquastic 80 l tartályára + 3 évvel meghosszabbítható a kiterjeszthető a jótállás, abban az esetben ha a vásárlástól számított 24-26 hónap között a márkaszervizzel elvégezteti az aktívanód felülvizsgálatot, és ezt a szerviz a jótállási jegyen le is igazolja.

A garancia meghosszabbítása fizető tevékenység és a Hajdú márkaszervíz szakemberei végzik és igazolják.

Mi a különbség A Hajdú Z 80EK-1 és a Hajdu AQUASTIC 80l villanybojler között

A Hajdú villanybojlerek nemcsak itthon, hanem külföldön is nagyon népszerűek, jó minőségének és egyszerű szerelhetőségének köszönhetően. Ezért mindkét típus jó választás aki villanybojlert keres. A Hajdu 80l bojler 1800W-os fűtőszállal vannak ellátva, ezért mindig fixen kell bekötni öket az elektromos hálózatba, konektorba dugvillán keresztül üzemeltetni nem szabad.

A műszaki különbség a két Hajdu bojler között csak annyi, hogy az alacsonyabb bekerülési költségek miatt vékonyabb palást lemezzel és szigeteléssel rendelkezik. A másik különbség a garancia ideje, a 80 literes Hajdu ZEK-1 villanybojler 2 + 5 év garanciával rendelkezik míg a Hajdu Aquastic 80 literes villanybojler 2 + 3 év gyári garanciával kerül forgalomba

hajdu aquastic 80 bojler méretei

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú 80 literes Aquastic villanybojler felszerelése Budapest

Árak, Hajdu villanybojler 80 literes, Hajdu aquastic villanybojler, 80l Aquastic bojler