Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Aquastic 80 literes villanybojler árak Budapest

Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler jellemvonásai

Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler árak

Hajdu aquastic 80 literes villanybojler árakA Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler akkor kitűnő választás az ön számára, ha kisebb kapacitású tartály is kielégíti melegvíz igényét. Akkor tud tudatosan, és gazdaságosan dönteni, hogyha kiszámolja egyedi paramétereit. Azaz, ha meghatározza, konkrétan mennyi vízre van naponta szüksége a fürdéshez, mosogatáshoz, és egyéb tevékenységekhez.

A villanybojler a lehető legtakarékosabb megoldás, abban az esetben, ha a vásárlás valóban az elvárásai szerint alakul. Amennyiben úgy gondolja, hogy kisebb tartályú készülék is maximális funkcionalitást tud biztosítani önnek, és ezt a gondolatát a precízen kimért adatok is alátámasztják, akkor nincsen több kérdés.

 Mivel a berendezés azokhoz a feltételekhez alkalmazkodik, melyeket ön jelölt ki, így garantáltan meg lesz elégedve a működésével, üzemelésével. A spórolás elsődleges kulcsa mindig abban rejlik, hogy a teljesítményt közelítőleg képes legyen belőni. Ezzel kiküszöbölheti a felesleges üzemelésből származó energiaveszteséget, ami nem egyszer jelentős mértékben megmutatkozik a számlákon.

Hajdu Aquastic AQ 80 Bojler

Hajdu Aquastic AQ 80 Bojler

 

100.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Hajdu Aq villanybojler ára,
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

A Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler pénztárcabarát megoldás, már csak azért is, mert a tartálya korróziótól védett. Az acéllemezből gyártott egységet tűzzománc réteggel, és aktív magnézium anóddal látják el annak érdekében, hogy a rozsda ne üthesse fel a fejét. A készülék egy speciális, freonmentes, kemény, poliuretén hab hőszigeteléssel rendelkezik, aminek köszönhetően a gép energiafelhasználása mérsékelt.

Ami még óriási pozitívuma a Hajdú Aquastic 80 literes ErP villanybojlernek az, az akadálymentes alkatrészellátás. Ez bizony lényeges pontja a beruházásnak, hiszen hiba, karbantartás esetén hiába egy olcsón beszerzett berendezés, ha egyszer a javíttatása csak bonyolultan, hetes csúszásokkal oldható meg. Prioritást élvez, hogy az alkatrészek elérhetőek, s ezáltal gyorsan beszerezhetőek legyenek. Ha bármi gond adódik, az úgyis sürgősségi ellátást igényel. Ennek alap feltétele, hogy a cserélni kívánt alkatrészek pótlása problémamentes, és gyors legyen. Így nyugodt lehet akkor is, ha eszköze karbantartásra szorul.

HAJDU 80 literes AQUASTIC villanybojler ára házhoz szállítással felszereléssel együtt

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

2 + 3 év  jótállás a Hajdú Aquastic 80 literes villanybojlerre

Magyar Hajdu villanybojlerA 80 literes Hajdú AQUASTIC ErP villanybojlerre a vásárlástól számított 2 éves teljes körű jótállás jár.

A Hajdu Aquastic 80 l tartályára + 3 évvel meghosszabbítható a kiterjeszthető a jótállás, abban az esetben ha a vásárlástól számított 24-26 hónap között a márkaszervizzel elvégezteti az aktívanód felülvizsgálatot, és ezt a szerviz a jótállási jegyen le is igazolja.

A garancia meghosszabbítása fizető tevékenység és a Hajdú márkaszervíz szakemberei végzik és igazolják.

Mi a különbség A Hajdú Z 80EK-1 és a Hajdu AQUASTIC 80l villanybojler között

A Hajdú villanybojlerek nemcsak itthon, hanem külföldön is nagyon népszerűek, jó minőségének és egyszerű szerelhetőségének köszönhetően. Ezért mindkét típus jó választás aki villanybojlert keres. A Hajdu 80l bojler 1800W-os fűtőszállal vannak ellátva, ezért mindig fixen kell bekötni öket az elektromos hálózatba, konektorba dugvillán keresztül üzemeltetni nem szabad.

A műszaki különbség a két Hajdu bojler között csak annyi, hogy az alacsonyabb bekerülési költségek miatt vékonyabb palást lemezzel és szigeteléssel rendelkezik. A másik különbség a garancia ideje, a 80 literes Hajdu ZEK-1 villanybojler 2 + 5 év garanciával rendelkezik míg a Hajdu Aquastic 80 literes ErP villanybojler 2 + 3 év gyári garanciával kerül forgalomba

hajdu aquastic 80 bojler méretei

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Új Hajdú 80 literes Aquastic ErP villanybojler felszerelése Budapest