Ariston Velis Evo 50 literes villanybojler árak

Ariston velis evo 50 literes villanybojler ára felszereléssel, házhozszállítással együtt

Nem csak, hogy megfizethető, de korszerű megoldás is a vízmelegítési problémák orvoslására. Hogy miért mérvadó a korszerű tervezés? Az energiahatékonyság, a széles körben élvezhető kényelem, a tökéletes komfort, a minimális ökológiai lábnyom, a technológiai innováció mind-mind részei a teljes egésznek, melyet „korszerű” jelzővel illetünk.

A kémények miatt életveszélyessé vált gáz vízmelegítők helyett a legoptimálisabb választás, a szögletes kialakítása miatt helytakarékos, vízszintesen, és függőlegesen is szerelhető Ariston Velis Evo beszereltetése, melyet cégünk rugalmasan, házhoz szállítással együtt vállal. Természetesen az ideális kapacitás kiválasztásához érdemes számba venni a háztartásban található csapok, szaniterek, mosdók számát, hiszen ehhez lehet igazítani a villanybojler tartályának méretét. Az, hogy a kiszemelt készülék esztétikus, és programozható alternatívát kínáljon természetes elvárás, így ehhez tökéletesen alkalmazkodtak a gyártók.

 aricton eco evoAz Ariston Velis Evo 50 villanybojler ára felszereléssel, házhozszállítással kedvező lehetőséget biztosít arra, hogy lecserélje alkalmatlanná vált vízmelegítőjét egy innovatív, modern eszközre, mely minden elképzelésének maradéktalanul megfelel. A pontos számokat nézve, az Ariston Velis Evo 20% energiát takarít meg, optimális működésével.

Az ECO szisztéma ugyanis radarozza a felhasználói szokásokat, melyeket memóriakártya segítségével rögzít. Az így megszerzett tudásanyagot végül az energiaveszteség minimalizálására, és a hatékonyság növelésére használja fel. Az eltárolt adatokból kiderül, hogy napszakra lebontva az adott háztartásban mennyi víz fogyott.

A rendszer intelligenciáját jelzi, hogy a ciklikusságot is figyeli, és ennek megfelelően állítja be az eszköz paramétereit. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy éjszaka, érzékelve az inaktivitást, 30%-kal csökkenti a víz hőmérsékletét, majd amire eljön az ébredés, s ezzel együtt az aktív használat: mosakodás, fürdés stb. ideje, addigra a vízmelegítő elkészíti a megfelelő mennyiségű, és minőségű vizet. Ráadásul a programozhatóságnak köszönhetően az Ariston Velis Evo képes eltárolni két zuhanyozási időpontot, melyek ismeretében a lehető legtakarékosabb módon teremti meg a komforthoz szükséges feltételeket.

Ariston velis evo villanybojlerAz Ariston Velis Evo villanybojler ára felszereléssel, házhozszállítással nem terheli meg a pénztárcáját, különösen annak tudatában nem, hogy a csere, vagy beépítés után milyen gyorsan, kényelmesen, és ezzel együtt gazdaságosan juthat hozzá a vágyott mennyiségű, és minőségű meleg vízhez.

A dupla tartály is ezt a komfortot szolgálja, hiszen nem csak a sebesség fokozható általa, de a hatékonyság is, pláne, hogy a két elem külön-külön is vezérelhető. Az 50 literes készülék esetén negyedórányi időt spórolhat meg, ami nem csak az időbeosztására, de a villanyfogyasztására is pozitívan hathat. Az Ariston Velis

Evo NTC vezérléssel működik, ami a gyakorlat nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy termosztát helyett egy NTC alapú vezérlő érzékeli a hőmérsékletváltozást, s ezzel együtt jelet ad a rendszernek a vízmelegítés elkezdéséhez. Így a fűtő spirál kiégésétől, és a konstrukció elfüstölésétől nem kell tartania.

7 év garanciaMinden Ariston Velis villanybojler 7 év garanciával rendelkezik abban az esetben ha évente ellenörízteti és szervízelteti a Ariston szakszervíz szakemberével

Ariston Velis Evo 50 villanybojler házhoz szállítással, felszereléssel Budapest területén
Ariston Velis Evo 50 ára  van  van  van  van  van
Ariston Velis Evo 50 házhoz szállítása  van  van  van  van  van
Ariston Velis Evo 50 felszerelése  van  van  van  van  van
Régi vízmelegítő leszerelése van  van  van  van  van
2db új GEBO inok vízkötőcső méretre van  van  van  van  van
Régi vízmelegítő elszállítása nincs van  van  van  van
Budai kerületekben nyomáscsökkentő nincs nincs  van  van  van
Vízelzáró bojler elé nincs nincs nincs  van  van
Kémény lefalazása nincs nincs nincs  nincs  van
Elektromos hálózat kíépítését nem vállaljuk nincs nincs nincs  nincs  nincs
  92 000 Ft 97 500 Ft 101 000 Ft 103 000 Ft 108 000 Ft

ariston villanybojlerek

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Ariston Velis Evo 50 literes villanybojler árak Budapest