Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Ariston velis evo 80 literes villanybojler ára

Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára felszereléssel

Mennyi az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára, felszereléssel, házhoz szállítással?

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással több, mint kedvező, elnézve a készülék garantálta magas minőséget, nagyfokú megbízhatóságot, és modern kivitelezést.

A berendezés nem csak azért tartozik a Pazar befektetések sorába, mert nem terheli meg a pénztárcáját a végösszeg kifizetése, hanem azért is, mert a szerkezet működése olyan jelentős mértékben takarékos, amivel súlyos tízezreket spórolhat meg, pluszban.

Ha úgy dönt, hogy háztartásába egy ilyen vízmelegítőt szereltet, akkor számolhat a pozitív számolni valókkal, a számlák összegeinek jelentős csökkenésével.

Ariston velis zuhany kész funkció A Velis sorozat, azonban nem csak ezzel a tulajdonságával tűnik ki a tömegből. Kompakt, elegáns kivitele alkalmassá teszi, bármelyik háztartásban arra, hogy a kémény miatt életveszélyesnek minősített gáz vízmelegítő helyébe lépjen. Cégünk vállalja a készülék felszerelését, ami praktikus kialakítása miatt abszolút nem okoz nehézséget.

Szögletes formája, és csekély, mindössze 27 centiméteres mélységének köszönhetően az Ariston Velis Evo 80 villanybojler kitűnő alternatívát kínál. A régi gázvízmelegítő helyett biztonsággal használható, ráadásul a bekötése, felszerelése egyszerűen megoldható, mivel mind vízszintes, mind függőleges felületen tökéletesen elhelyezhető.

Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással maximálisan kifizetődő, pláne, hogy mindezért cserébe fürdőszobája vadonatúj arculatot kap, melynek jelzői az elegancia, és a stílusosság.

Ariston velis evo villanybojlerAz Ariston Velis Evo hatékonyságát az, az egyedülálló rendszer biztosítja, mely két tartályt garantál a villanybojler számára. A víz ideális rétegződése miatt zuhanyzás során a felfűtési idő nagymértékben lecsökken. Ez, a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem csak a házi költségvetésének takaríthat meg súlyos tízezreket, de plusz energiát, és persze tetemes mennyiségű időt spórolhat azzal, ha egykori készüléke cseréje mellett dönt. Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojlerrel egy órát takaríthat meg. Az innovatív belső szerkezet teszi lehetővé azt, hogy minimális térfogatban optimális teljesítmény érhető el.

Az akciós árnak köszönhetően kedvező áron öné lehet ez a korszerű, minden szempontból újító technológia, mely teljesen ismeretlen dimenzióját nyitja meg a vízmelegítésnek. A bojlerre hét év garanciát biztosítanak, ami mindenféle megjegyzés nélkül, önmagáért beszél.

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással pontosan ugyanannyiba kerül, mint önmagában a berendezés, régi áron, ami még így is csekély összegnek számít a képességeihez képest, ám most, az akció keretei között öné lehet ez, a markáns innovációkat tartalmazó rendszer.

Mivel a bekötését, felszerelését is vállaljuk, így önnek nincs más dolga, mint élvezni a maximális kényelmet, komfortot, a pillanatok alatt rendelkezésére álló meleg vizet, s ezzel együtt a mind nagyobb mértékben csökkenő összeget a villanyszámláján.

7 ev garanciaAz Ariston Velis 80 villanybojlerre 7 év garancia érvényesíthető, abban az esetben ha évenként szervízelteti villanybojlerét az Ariston szakszervíz szakembereivel

Ariston Velis Evo 80 villanybojler házhoz szállítással, felszereléssel Budapest területén
Ariston Velis Evo 80 ára  van  van  van  van  van
Ariston Velis Evo 80 házhoz szállítása  van  van  van  van  van
Ariston Velis Evo 80 felszerelése  van  van  van  van  van
Régi vízmelegítő leszerelése van  van  van  van  van
2db új GEBO inok vízkötőcső méretre van  van  van  van  van
Régi vízmelegítő elszállítása nincs van  van  van  van
Budai kerületekben nyomáscsökkentő nincs nincs  van  van  van
Vízelzáró bojler elé nincs nincs nincs  van  van
Kémény lefalazása nincs nincs nincs  nincs  van
Elektromos hálózat kíépítését nem vállaljuk nincs nincs nincs  nincs  nincs
  125 000 Ft 135 000 Ft 140 000 Ft 145 000 Ft 150 000 Ft

ariston villanybojlerek

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler árak Budapest