06-20-398-7569

Hajdú bojler meghibásodás esetén hívjon a hét bármely napján reggel nyolc és este nyolc között! Szolgáltatási terület: BUDAPEST

Bojler szerelés Budapest - Nyári Tibor bojler szerelő

Bojler szerelés azonnal Budapest területén

bojler szerelés azonnal BudapestBojler szerelés azonnal kelhet, ha otthoni villanybojlerünk minden előjel nélkül egyik napról a másikra felmondja a szolgálatot. Egy hosszú átdolgozott munkanap után jólesik egy kád, forró vízben kipihenni a nap fáradalmait.

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor forróvíztárolónk nem működik. Ilyenkor hamar rájövünk, mennyire hiányzik, és hozzá szoktunk a melegvíz nyújtotta komfort érzethez. Ilyenkor a bojler szerelés azonnal szükségessé válhat, nem húzhatjuk, halaszthatjuk a bojler javítást.

A legtöbb esetben a bojler szerelés azonnal szükséges, főleg ha nem szeretnénk hetekig nélkülözni a fürdéshez, mosogatáshoz használt forróvizet.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján Hajdu villanybojlerek javításával, szerelésével foglalkozik Budapest területén. Nyugodtan forduljon hozzánk ha, Hajdu bojlere felmondta a szolgálatot, és nem ad melegvizet. 

Bojler szerelés azonnal 1991 óta 

1991 óta javítunk és szerelünk kizárólag Hajdu villanybojlereket, ennek köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert a hazai gyártású elektromos bojlerek szerelése területén.

1991 óta telefonszámaink változatlanok, több évtizede ugyan azon a számokon vagyunk elérhetőek, mi nem bujdosunk, nem kell eltűnnünk a megrendelőink elől. Nem kell attól tartania, hogy végleg elérhetetlenné válunk a bojlerszerelés után.

Amikor a bojler szerelés azonnal szükséges, nem lehet az időt húzni ezért mi minden bojler javítás helyszínére teljes bojler alkatrész arzenállal érkezünk. Nincs olyan bojler alkatrész, ami miatt meghiúsulhatna a bojler szerelés azonnal.

Mi nem fogunk elrohangálni alkatrészt rendelgetni újabb és újabb kiszállást fizettetni megrendelőinkkel. Minden van nálunk ami a javításhoz szükséges.
Sőt, ha kiderül a bojlerről, hogy korrodált és kilyukadt, a bojler cserét is el tudjuk végezni azonnal.

Kerüljük el a bojler kilyukadását

Sokan nem tudják, hogy a villanybojlereket karban kell tartani. Vizkőtelenítésen kívül a magnézium védőanódot is cserélni kell 2-3 évente. Ha szeretné elkerülni a bojler váratlan elromlását, megelőzheti rendszeres karbantartással.

Mi minden bojler karbantartás, vízkőtelenítés alkalmával felújítjuk Hajdu villanybojlerét. Azaz kicseréljük a magnézium védő anódot, a fűtőszálat és az összes tömítést a bojleren.

Hívjon akár most ha a bojler szerelés azonnal szükséges otthonában, irodájában.

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Bojler szerelés azonnal Budapest területén

 

Bojler szerelő, bojler szerelés, Bojler szerelés Budapest, bojler szerelés azonnal