Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler szerelés Budapest 6. kerületében

Bojler szerelés 6. kerület

Hajdu 80 literes villanybojler felszereles BudapestenBojler szerelés - beüzemelése Budapest 6. kerület

Amikor otthonának legújabb lakója megérkezett, és felszereltetése megtörtént, akkor nincs más hátra, mint a bojler feltöltése vízzel.

Lehet, hogy elsőre ez ijesztő feladatnak tűnhet, hiszen milliónyi „mi van ha” kérdés merülhet fel önben, de az első üzembe helyezés után minden feszültsége garantáltan nyomtalanul elszáll majd.

Bojler beüzemelés lépései

 Az első lépés, hogy az elzárószelepet ki kell nyitnia, a melegvíz csappal egyetemben. Fontos, hogy a hidegvíz csap zárt állásban maradjon. Ekkor a beáramló víz (alulról) szépen lassan feltölti a tartályt. Ne lepődjön meg azon, ha a melegvíz csapból eleinte semmi sem jön.

A tartályban ugyanis levegő található, aminek előbb feltétlenül távoznia kell. Csak ezután érkezhetnek meg az első cseppek. A tartály tetején található a csatlakozás, ami kivezeti a meleg vizet, emiatt is evidens, hogy van némi várakozási idő. A tároló tehát megtelik vízzel.

A készülék átöblítése miatt nem rossz ötlet, ha hagyja „átmosni” a rendszert. Ha ezzel megvan, akkor elzárhatja a melegvíz csapot.

 Ez az első, és egyben legfontosabb lépés. Ekkor is érdemes figyelnie, hogy tapasztal-e bármi szokatlant, esetleg csöpögést, mivel ilyen esetben érdemes azonnal segítséget kérni, a hiba elhárításához.

De, ha minden rendben zajlott, akkor jöhet a következő lépés: az áram alá helyezés.
A fő kapcsoló segítségével tudja a bojlert az elektromos hálózatra kötni. Ha ez megtörtént, akkor már csak a hőfokszabályozó állítása van hátra. Olyan hőmérsékletre paraméterezze a készüléket, ami a leginkább megfelel igényeinek.

A felfűtési idő alatt a jelzőlámpa végig világít. Ez a folyamat több órát igénybe vesz, ezen ne lepődjön meg, várja ki türelemmel míg a „mű elkészül”.
Bojler szerelés Budapest 6. kerület - bojler feltöltése vízzel

A kombinált biztonsági szelep kifolyócsövén a táguló víz csöpöghet a felfűtés során, ezért ezt a csövet nyitva kell hagynia a légtér felé.
A felfűtés végén a szabályozó magától kikapcsol, s amikor a szenzorai érzékelik, hogy a víz 15%-a elfogyott automatikusan újra üzemel.

A folyamathoz némi időre, és türelemre lesz szüksége, de a munka végeztével saját bőrén tapasztalhatja meg a bojlerrel járó előnyöket, pozitívumokat.

 

Villanybojler szerelés Budapest 6.kerület területén
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú bojler felszerelés Budapest 6. kerület

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569