Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler vízkőtelenítés Budapest VII. kerület

Bojler problémák Budapest VII. kerületében - miért nem fűt a bojler?

 

Hajdu bojler problémák Budapest VII. kerületében 

Ha azt tapasztalja, hogy nem fűt a Budapest VII.-kerületi bojlere, azaz a gyakorlat nyelvére lefordítva nincs meleg víz, akkor bizony érdemes minél előbb utána járnia, hogy mi lehet a probléma. Talán azt mondanunk sem kell, hogy ilyen esetben (is) a leginkább célszerű szakértő segítséghez fordulni. A házi barkácsolás nagyon becsületre méltó dolog, de a vízmelegítők világában nem a legkifizetődőbb technika.

Milliónyi apróságon múlhat a javítás sikeressége, s ráadásul a probléma gyökerének felismerése, analizálása sem egyszerű feladat. Ha pedig alkatrészre lenne szüksége, akkor hiába állna a szétszedett bojlerével a fürdőszobájában, nem tudna egyről a kettőre lépni – sem a szétszórt alkotóelemek, sem a hiányzó láncszem miatt.

 Az esetek nagy hányadában a meleg víz hiányát az okozza, hogy a bojler hőkioldója kikapcsolt. Ez természetesen újra üzembe helyezhető, de ne feledkezzen meg arról, hogy nem véletlenül alakult így a helyzet. Nyilván ideiglenes megoldásnak nem rossz a visszakapcsolás, de lényeges megkeresni a tünetek okát, és azokat orvosolni.

Hajdu villanybojler hokorlatozo Budapest VII keruletEgyáltalán miért old ki a bojler hőkioldó?

A VII.-kerületi bojlerek életének, és ezzel együtt persze az önének is legmarkánsabb megkeserítője a vízkő. A vízkövesedés hazánk területén szinte kivétel nélkül bonyodalmakat, nehézségeket okoz.

Bojler vízkőtelenítés Budapest VII. kerület

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a fűtőszál alján szép vastag rétegben lerakódik a vízkő, ami így megakadályozza, hogy a víz elvezesse a hőt. Azaz a fűtőszál a vízkő réteget melegíti, ami hihetetlenül fel tud forrósodni. Egy fokon eléri a hőkioldó hőmérsékletét, ami biztonsági okokból, meggátolva ezzel a tűzesetek kialakulását kikapcsol.

A szituáció megoldható azzal, hogy a bojler műanyag fedelét lecsavarozva visszakapcsolja a hőkioldót, de ez se nem végleges, se nem biztonságos alternatíva.

Az egyetlen megoldás: a tisztítás vízkőtelenítés

Ha nem fűt a bojler, akkor elérkezett a vízkő eltávolításának ideje Budapest VII. kerületében is hívjon bennünket!
Nincs apelláta, ha nincsen meleg víz, akkor a vízkő réteg olyan vastagra duzzadt, ami már tolerálhatatlan. Kockáztatás helyett tegyen pontot az ügy végére.
Szakember segítségét kérve pillanatok alatt orvosolhatóvá válik a problémája. A vízkő eltávolítását követően bojlere olyan lesz, mint új korában.

 

Villanybojler szerelő Budapest VII.kerület területén
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú bojler vízkőtelenítés Budapest VII. kerület