Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler csere Budapesten előtte és utána fürdőszobában
Hajdu elektromos forróvíz tárolok felszerelése bekötése

Bojler - vízmelegítő csere, Hajdu villanybojler felszerelés, bekötés

Hajdu villanybojler csere, Otthonfelújítási Támogatással


magyar termék Hajdu villanybojler cseréje Állami támogatással. Ugye Ön is hallott az államilag támogatott programról melynek keretén belül, most kiválló minőségű Hazai gyártású új villanybojlerekhez juthat hozzá akár féláron.

Az új forróvíztároló ára és a beszerelés díja 50-50% mértékben támogatható, így támogatás felhasználható új vízmelegítő telepítésére és régi berendezés cseréjére is.

Hajdu villanybojler szereléssel együtt, akár féláron

kiváló hőszigetelés A kiváló minőségű Hajdu villanybojlereket azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni a hazai piacon. A Hazai gyártó, minőségi termékei között mind lakossági, mind az ipari szegmensben kiemelkedő színvonalat képviselnek. Az otthoni célú berendezések között megtalálhatóak olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkező modellek, mint az energiatakarékos kerámia fűtőszállal és smart kontrolvezérléssel, forgalomba kerülő modellek. Minden elvárásnak megfelelnek ezek a modellek, amit csak egy prémium gyártótól elvárhat egy leendőbeli új villanybojler tulajdonos. Vagy akár egy viseltes régi, elavult, berendezés cseréjét tervező visszatérő vásárló.

Hajdu forróvíztároló beszereléssel együtt akár 50% támogatással?

aktiv anodos korrózió védelemIgen, ez most lehetséges az Otthonfelújítási támogatás keretén belül.A támogatás 2021. január elsejétől maximum 3 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyújt, új villanybojler, azaz forróvíztároló beszerelésére vagy régi berendezés újra cserélésére is. A készülék 50%-ban, a munkadíj 50%-ban támogatható.

 

Jogosult vagyok az 50%-os támogatásra?

Leegyszerűsítve minden gyermeket nevelő család élhet ezzel a támogatással, de részletesen itt olvashat erről a nagyszerű támogatásról.

Hogyan tudok minél hamarabb új bojlert felszereltetni 50% kedvezménnyel?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén. 06 20 398 7569 vagy nyaritibor76@gmail.com és MI segítünk felmérni és eldönteni, hogy milyen berendezésre van szükséged, ami után adunk egy kötelezettségmentes árajánlatot.

Szuper az ajánlat, mi a következő lépés?

több vizvételi hely kiszolgálásáraHa az árajánlatot elfogadja, kötünk egy szerződést, hogy visszaigényelhesse a támogatást. A megegyezést követően felszereljük az új villanybojlert. Mi minden terhet leveszünk a válláról, a kiválasztott bojlert, házhoz szállítjuk, felszereljük, beüzemeljük a régi bojlert el is szállítjuk. A bojler cseréje, felszerelése 1 - 2 munkaórát vesz igénybe, munka végeztével magunk után összetakarítunk.

Mi történik utána, ha felszerelték a bojlert?

2+8 év garancia Hajdu Z bojlerekreKitöltjük a hivatalos garancia szelvényt, hogy nyugodt lehessen új villanybojlerrel kapcsolatban. Ha bármikor kérdése merülne fel a bojler használatával, telefonos segítséget nyújtunk. Esetleges meghibásodás esetén garancia időn belül, az ingyenes javítását a Hajdu szakszervíz biztosítja. A Hajdu villanybojlerekre 24 hónap teljeskörű garanciát ad a gyártó. Ami a 24. hónapban esedékes szakszerviz által elvégzett karbantartás után, típustól függően +3 év illetve +8 év tartály garanciával meghosszabbítható

Az általunk végzett elektromos vízmelegítő - bojler csere ára tartalmazza:

 

 • A kiszállás árát, és a parkolás díját, Budapesten
 • Vízmelegítő árát helyszínre szállítva
 • Villanybojler leeresztését
 • Elektromos ki - és bekötését
 • Meglévő vízoldali szerelvények le és felszerelését
 • A bojler bekötését, vízzel való feltöltését, beüzemelését
 • Szükség esetén a régi villanybojler elszállítását

Tekintse meg az új energiatakarékos Hajdu Smart bojlerekről szóló összefoglalónkat!

Régi vízmelegítő cseréje ill. új bojler felszerelése során néha szükség lehet a vizes szerelvények, cseréjére vagy beépítésére, melyeket a vízmelegítő felszerelésekor, külön munkadíj felszámolása nélkül elvégzünk. Az új szerelvények felszerelésénél így csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel.
Villanybojler csere videó

Hajdu Z és Aquastic összehasonlító táblázat


Aquastic sorozat

Aktív anódos korrozió védelem Több vízvételi hely kiszolgálása
Szabályozható vízhőmérséklet 5 év garancia

2 év teljeskörű,
5 év tartály garancia

Magyar termék

Árak


Z sorozat

Aktív anódos korrozió védelem Kiváló hőszigetelés
Szabályozható vízhőmérséklet 7 év garancia

2 év teljeskörű,
7 év tartály garancia

Magyar termék

Árak

A bojler csere átlagosan 45 percet, maximum 1 óra hosszát vesz igénybe. A csere során leeresztjük a régi villanybojlert, elvégezzük az elektromos kikötést és le- és felszereljük a meglévő vízoldali szerelvényeket. Ezt követően bekötjük az új bojlert, feltöltjük vízzel, majd beüzemeljük. Igény esetén elszállítjuk a régi bojlert.

Ha a bojlerét Hajdu Aquastic ErP-re cseréli, akkor a következőképpen alakulnak az árak: 50l-97.000.-; 80l-95.000.-; 100l-100.000.-; 120l-105.000.-; 150l-160.000.-; 200l-170.000.-

Ha bojlerét Hajdu Z ErP bojlerre cseréli, akkor: 50l-112.000.-; 80l-110.000.-; 120l-120.000.-; 150l-175.000.-; 200l-195.000.-
Z-ErP árlistánkat itt találja

Amikor a bojler kilyukadt vagy visszafordíthatatlanul korrodálódott, mindenképpen cserélni kell. Előfordulhat az is, hogy valamilyen más okból kifolyólag van szükség cserére. Ennek megállapítását bízza szakemberre, mert meglehet, hogy a remélt egyszeri javítás után a végeredmény mégiscsak a bojler csere lesz, s így már összességében többe fog kerülni Önnek, mint ha már először a bojlercsere mellett döntött volna.

hajdu smart z80 villanybojler bekoteseHiba esetén a bojler csere megoldást jelenthet!

Meghibásodott a bojlere? Komoly fennakadásokat tapasztal a vízmelegítésben? Úgy gondolja, hogy megérett az eszköz a selejtezésre?

Még mielőtt azon tanakodna, hogyan oldhatná meg otthonában átmenetileg a vízmelegítést a legjobb, ha szakértőinkre bízza a helyzet kielemzését, hiszen könnyen lehet, hogy a bojler cseréjével egy az egyben orvosolható az észlelt probléma.

Erre idővel valóban sor kerülhet, bár az is tény, hogy minőségi eszköz megvásárlásával ezt a forgatókönyvet hosszú évekre elodázhatja, különösen akkor, ha az ideális berendezés mellé folyamatos karbantartás társul.

Természetesen eljöhet az az idő és eszköz-állapot, ami kikerülhetetlenül magával vonja a csere szükségességét. Vannak olyan problémák, amik a kisebb alkatrészek tisztításával, szervizeltetésével megoldhatóak, de akadnak olyan komplex fennakadások, melyek tény és való másként nem orvosolhatóak, kizárólag a rendszer globális felülírásával, azaz cseréjével.

Az, azonban korántsem mindegy, hogy miként zajlik a csere kivitelezése, ahogy az sem mellékes egyetlen másodpercig sem, hogy a meghibásodott, kiöregedett készüléket milyen paraméterekkel büszkélkedő eszköz váltja fel.

Ha arról van szó, hogy a berendezése megszolgálta a korát és az innovációnak ütött az órája, akkor nem vitás, hogy a legjobb, valamint legújabb konstrukciók közül érdemes válogatnia. Ám az is előfordulhat, hogy a cserére szoruló készülék egyébiránt kiváló jellemvonásokkal rendelkezik, tehát ugyanazon típus beszereltetésével járhat jól a leginkább.

A villanybojler csere sikerének záloga gárdánk szakértelme!

A bojler felszerelése, bekötése felelősségteljes és komoly szakmai felkészültséget igénylő feladat, aminek a házi kivitelezése nem ajánlható, még akkor sem, ha leírások esetleg videó felvételek hivatottak közbenjárni célja elérésében. Minden mozdulatnak jelentősége van, azaz egyetlen hibás lépés is elegendő lehet ahhoz, hogy még súlyosabb helyzet álljon elő.

Viszont ha szakmai kezekre bízza a cserét, akkor biztos lehet a maradéktalan sikerben és abban, hogy váratlan meglepetések, akadályok helyett nem marad más, mint az eredményes csere miatt érzett elégedettség, és persze az új készülék borítékolta örömteli használat.

Hívjon bennünket még ma: 06 20 398 7569

Elektromos vízmelegítő cseréje - bojler csere árak

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

 • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
 • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
 • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
 • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Bojler és vízmelegítő csere alkalmával mi csak Hajdu villanybojlereket szerelünk fel.

Vízmelegítő tartályok lemezvastagsága:

A hosszú távra tervezett és kivitelezett tartályok falvastagsága hat báros nyomásra gyártva általában 1,7mm vastag. Acéllemezből gyártják. 200-literig.

A tíz báros tartályok falvastagsága 2,5mm, kettőszáz literig.

A 300l-es tartályok falvastagsága már 3mm-es. Oda kell figyelni a tartályok külső belső korrózió védelmére is, amit általában speciális tűzzománc bevonattal oldanak meg.

A Hajdu villanybojlerek általában igen jó minőségű készülékek, így kellő odafigyeléssel, rendszeres karbantartással és javítással akár 25-30 éven keresztül is működhetnek problémamentesen. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek jelentősen megrövidíthetik egy villanybojler élettartamát, ilyenkor szóbajöhet a Hajdu villanybojler cseréje.

Például, hogy hányan használják a bojlert, milyen magas hőmérsékleten használják, mennyire kemény a víz az adott környéken, elvégeztetik-e rendszeresen a Hajdu villanybojler karbantartását, illetve szakszerűen végeztetik-e az esetlegesen felmerülő javítási munkálatokat.

Ha például egy meghibásodott villanybojler 20 éve üzemel, és csak nagyon ritkán, 5-10 évente volt karbantartva, akkor azt már egyértelműen érdemes kicserélni. Egy 10 éves meghibásodott készülék, 2-3 évente történő rendszeres karbantartással azonban még egészen biztosan menthető.

Hajdu villanybojler cseréje első lépéseként ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbb új villanybojlert, ha azonban nem értünk hozzá, akkor érdemes egy Hajdu villanybojler szerelő szakemberrel konzultálni, aki egészen biztosan készséggel segít a készülék kiválasztásában.

Lyukas Hajdu villanybojler cseréje

Ezután időpontot egyeztetünk a szakemberrel, aki biztonságosan, szakszerűen és precízen végzi el a villanybojler csere munkálatait. Először áramtalanítja a régi, menthetetlen bojlert, majd leengedi a tartályból a vizet a biztonsági szelepen keresztül

Ezután a melegvíz csövet is leveszi, majd következő lépésként kiköti a hálózati kábelt. Miután az összes víz kifolyt a tartályból, megkezdi a bojlercsere munkálatokat.

Remélhetőleg a régi és új bojler méretei egyeznek, illetve a bojlercsere felfogatás távolsága is megfelelő, de ha mégsem, akkor a szakember eltávolítja a régi felfogatást és felszerel egy új bojlertartót.

Azután felhelyezi a falra az új villanybojlert, majd felszereli az új biztonsági szelepet és beköti a flexicsöveket is. Ezután következik az új villanybojler feltöltése, ami a melegvízcsap megnyitása mellett, a bojler feltöltő szelep kinyitásával történik meg. Miután megtelt a Hajdu villanybojler tartálya, már csak az áram visszakötése és a biztosíték visszakapcsolása van hátra.

Oldalunkon tájékozódhat komplett bojler bekötés, felszerelés árainkról. Mi nem titkoljuk, nem hasra ütve mondjuk az árakat, kiszámítható, meglepetések, utólagos hoppá felár nélkül, minden várható költségről tájékoztatjuk önt a megrendelés előtt. A honlapunkon lévő bojler csere árak minden esetben tartalmazzák az új Hajdu villanybojler árát, az új bojler házhoz szállítását, felszerelését, bekötését, és beüzemelését. Sőt még a régi lyukas bojler elszállítását is. Így önnek nincs semmire dolga csak kiválasztani az új bojlerének űrtartalmát és típusát, a többit mi intézzük.

Bojler csere alkalmával az alábbi bojlerek közül választhat:

 • Hajdu Aquastic Erp Bojler: Aq30 ErP, Aq50 ErP, Aq80 ErP, Aq100, Aq 120, Aq150, Aq200 literes
 • Hajdu Z Erp villanybojler: Z 30, Z 50 ErP, Z 80 ErP, Z 120 ErP, Z 150 ErP, Z 200 ErP literes
 • Hajdu Z Smart bojler: Z30 Smart, Z50 Smart, Z80 Smart, Z120 Smart, Z150 Smart, Z200 Smart
 • Hajdu Smiley energiatakarékos bojler: SY 80 R, SY 120 R, SY 150 R, rétegfűtéssel

Bojler hőszigetelése:

A vízmelegítő tartályának hőszigetelése is nagyon fontos, a legtöbb bojler szigetelésének vastagsága 22-55-mm de VIGYÁZZON megtalálható a piacon 12-15mm-es szigetelésű villanybojler is.

A vékonyabb hőszigeteléssel ellátott vízmelegítő hővesztesége így áramfogyasztása is nagyobb.

Hajdu aquastic Aq80 villanybojler bekotese BudapestHajdu villanybojler csere Budapest

Annak ellenére, hogy a villanybojlerek rendszeres karbantartás mellett hosszú élettartamúak mégis eljön az idő, amikor már cserélni kell régi bojlerünket. Ilyenkor mindig mérlegelni kell, hogy megfelelő a régi vízmelegítő mérete vagy inkább változtatni kell rajta.

Bojler vásárlás alkalmával választhatunk kisebb vagy nagyobb űrtartalmú forróvíz tárolót. A legtöbb Budapesti lakásban 80 vagy 120 literes van felszerelve.

A 80 literes villanybojler kisseb háztartások egy két fő melegvíz kiszolgálására elegendő. A nagyobb ürtartalmú 120 literes bojlerek már nagyobb létszámú három négy fős család melegvíz igényeit is kiszolgálja.

Vízmelegítő kiválasztása alkalmával tekintettel kell lenni arra is, hogy vezérelt (éjszakai) vagy állandó vezérlésű hálózatra van kötve a melegvíz tárolónk. Mivel ha vezérelt áramról üzemel idő elött elfogyhat a melegvíz, mivel amikor csökken, a tárolóban lévő víz hőmérséklete nem indul el automatikusan a felfűtés, csak ha a központilag vezérelt áram vissza jön.

Ami nem biztos, hogy egybeesik a vízhasználati szokásainkkal. Ezért több melegvízre számíthatunk, és nagyobb komfortra számíthatunk, ha állandó, azaz nappali hálózatról üzemeltetjük a villanybojlerünket.

Új bojler vásárlás alkalmával több típusú Hajdu vízmelegítő közül tudunk választani:

Hajdu Aquastic ErP bojler Aq30 ErP, Aq50 ErP, Aq80 ErP, Aq100 ErP, Aq120 ErP, Aq150 ErP, Aq200 ErP

Hajdu Z Erp villanybojler Z30 ErP, Z50 ErP, Z80 Erp, Z120 ErP, Z150 Erp, Z200 ErP

Hajdu Z Smart villanybojler Z30 Smart, Z50 Smart, Z80 Smart, Z120 Smart, Z150 Smart Z200 Smart

Hajdu Smiley villanybojler SY80R, SY120R, SY120R

Hajdu Aquastic villanybojler cseréje

Mint minden Hajdu villanybojler úgy a Hajdu Aquastic széria is rendelkezik külső hófokszabályzó gombbal és a működést jelző kontroll lámpával, amivel ellenőrizhetjük a működést.

A beállítható melegvíz hőfoka 20 – 65 Celsius fok között állítható

A Hajdu Aquastic korrózió elleni védelmét a tartály tűzzománcozása biztosítja, ami kivan egészítve egy magnézium védőanóddal. Így dupla korrózió elleni védelemmel rendelkezik.

A Hajdu Aquastic bojler a ErP szabvány bevezetésével vastagabb jobb szigeteléssel van ellátva, így a régi „D” energiaosztályból felkerült a „C” energia osztályú bojlerek közé. Ezáltal csökkentették a hőveszteségét.

A 80 literes Hajdu Aquastic bojlerek felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 2,8 óra

A 120 literes Hajdu Aquastic bojlerek felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 4,2 óra

Hajdu bojler csere esetén teljesen kompatibilis a régi rögzítő csavarokkal, tehát ha stabil a bojler rögzítő pont, nincs szükség a bojler átdűbelezésére

Az új Aquastic ErP bojler 2 év teljeskörű és 5 és tartály garanciával kerül felszerelésre. Az 5 év tartálygarancia feltétele hogy a felszerelést és beüzemelést követő 24 – 26 hónap között, ellenőriztetnie és felül kel vizsgáltatnia, a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.

Hajdu Z ErP villanybojler cseréje

A Hajdu Z ErP forróvíz tárolók is el vannak látva hőmérséklet szabályzó gombbal amit a Z sorozat esetében 0 – 80 fok között szabályozható.

A magasabb hőmérséklet tartomány előnyösebb lehet vezérelt áram esetén illetve ha a bojler mérete alul van méretezve a melegvíz igénye esetén. Ha magasabbra állítjuk a villanybojler hőfokát több melegvízet tudunk kivenni belőle, de sajnos hamarabb fog vízkővesedni és magasabb lesz a korróziós hatás. Ami miatt sűrübben kell karbantartani villanybojlerünket.

A Hajdu Z80 ErP villanybojler felfűtési ideje szintén 2,8 óra körüli
A Hajdu Z120 ErP villanybojler felfűtési ideje szintén 4,2 óra körüli

A Hajdu Z ErP forróvíz tárolóira szintén 2 év teljeskörű garancia jár, viszont a tartályára 7 év garancia jár abban az esetben, ha a 24 -26 hónapban ellenőriztetjük a magnézium anódját ami fizetős szolgáltatás és csak a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetik.

Hajdu SMART 120 literes bojlerHajdu Smart villanybojler cseréje Budapest

Az energiatakarékos Hajdu Smart bojlerek egy új vezérléssel kerülnek forgalomba.

A Hajdu SMART vezérlés gondoskodik Új villanybojlerünk energiatakarékos üzemeltetéséröl.

Smart bojler néven csak azon villanybojlerek kerülhetnek forgalomba, amik az első hét használat után csökkenteni képesek a felhasznált energiát. Ezért a Hajdu Smart bojlerek garantálják, az energia megtakarítás lehetőségét.

A Hajdu SMART bojlerek hatékonyan és energiatakarékosan állítják elő a melegvízet. Amit a megfelelő hőszigetelésnek köszönhetően hosszú időn keresztül képes a beállított hőmérsékleten tartani a melegvizet.

• Többfunkciós Hajdu SMART vezérlés öntanuló rendszer

• Energiatakarékos üzemmód a hét minden napján 

• "B" Energia osztály

• Kerámia fűtőbetét: nincs vízkőlerakódás a fűtőtesten

• Gyors vízfelfűtés, vízkő nélkül

• Egyszerű bojler karbantartás, tisztítás

• Kiváló hőszigetelés, alacsony hőveszteség

• Több vízvételi hely egyidejű kiszolgálása

Bízzon meg minket régi, Hajdu villanybojlere leszerelésével és az új felszerelésével. Legyen az Hajdu Aquastic ErP, Hajdu Z Erp, vagy Hajdu SMART villanybojler, velünk a bojler csere problémamentes lesz.

Lakásfelújítási támogatás 2021

Használja ki a Lakásfelújítási támogatást, ami igénybe vehető villanybojlerek, vízmelegítők cseréjére is. Válasszon korszerű, energiatakarékos okos és smart villanybojlerek közül hogy a melegvízkészítés olcsóbbá váljon.

Bojler csere alkalmával kinyomtatott vállalkozási szerződéssel érkezünk, ami pillanatok alatt kitölthető, aláírható. Munka végeztével önnek csak csatolni kell a többi számlával együtt.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján várja hívását, Hajdu bojlerek problémáinak megoldásával kapcsolatban.

Hívja most Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelőt 06 20 398 7569

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569