Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Budapest 7. kerületi villanybojler szerviz. vízkőtelenítés
VII.-kerületi Hajdu bojler szerviz

Budapest 7. kerületi villanybojler szerviz

 Hajdú villanybojler szerviz Budapest 7. kerületében

Budapest 7. kerületében szervizünk kizárólag Hajdú villanybojlerek javítását, karbantartását, és régi lyukas bojlerek cseréjét is vállalja a hét minden napján.

Minden javítási helyszínre jól felszerelt, a Hajdu villanybojler szereléséhez szükséges összes alkatrésszel érkezünk. Ezért mi nem csak megnézzük, hogy mi lehet a bojler hibája, hanem azonnal meg is javítjuk.

Minden Budapesti és 7. kerületi Hajdu villanybojlert használó lakos számíthat családi vállalkozásunkra.

Budapest 7. kerületi villanybojler szervíz Hajdu bojlerek vízkőtelenítése

Hajdu villanybojler vizkotelenites Budapest VII.-kerületébenMiért van szükség a villanybojlerek vízkőtelenítésére Budapest 7.kerületében?

A villanybojlerben tárolt víz felfűtését elektromos fűtőszál biztosítja, ami a függőleges tartály alján egy kiszerelhető alaplapon helyezkedik el. A víz melegítése során a magas hőmérsékletű fűtőszállal érintkező vízben kémiai folyamatok indulnak és vízkő csapódik ki, tapad a fűtőszál felületére.

Másfél két év elteltével annyi vízkő halmozódhat fel a bojler fűtőbetétjén, és a hőkorlátozó merülő csövén hogy az túlmelegszik és leállítja a villanybojlert a hőkorlátozó elektronika. Az extrém magas üzemelés következtében sérülhet, deformálódhat a fűtőszál tömítése is ami bojler csöpögést okozhat.

Vízkőtelenítés bojler karbantartás alkalmával mi nemcsak a felhalmozódott vízkövet távolítjuk el a forró vizes zománcos tartály belsejéből, hanem a biztonságos és hibamentes működés érdekében cseréljük az elhasználódott aktív magnézium anódot és a régi viseltes fűtőszálat is.

Miért kell cserélni rendszeresen az aktív anódot villanybojlerünkben?


Minden Hajdú villanybojler víz tartálya dupla védelemmel van ellátva a korrózió ellen. A bojler elsődleges tartály védelmét zománcozással biztosítják, ami idővel az időszakos karbantartások elmulasztása miatt, anód csere hiánya miatt, összefüggő védelmet biztosító felülete sérülhet, ami már későbbiekben már nem pótolható. Ott ahol sérül az elektrokorrózió miatt a zománc felület előbb utóbb már a tartály falán is átjut a rozsda és csöpögéshez, bojler kilyukadását okozza.

A bojler másodlagos védelmét az aktív anód látja el. Eletrokorrózió különböző anyagú fémek között jön létre és az üzemelés során lejátszódó kémiai folyamatok káros hatásai ellen védi a tartály zománcos felületét

Ezért kell minden Budapest 7. kerületében lévő Hajdu villanybojlerében rendszeresen ellenőriztetni szükség szerint cserélni az aktív anódot. Az aktív anód megléte állapota nagyban hozzájárul a bojlerünk élettartalmához.

Lyukas csöpögő bojlerek cseréje, villanybojler szervíz Budapest 7. kerületében

villanybojler szerelo Budapest 7. keruletSzerviz és karbantartási ciklusok kihagyása nagyon rövid időn belül a villanybojler kilyukadásához vezet. Budapest 7. kerületében használt bojler tulajdonosok között a mai napig rengetegen vannak akik nem is tudják, hogy nem elég csak használni a villanybojlerüket, de időnként foglalkozni, karbantartani kell készüléküket .

Így csak akkor szembesülnek a csöpögő bojler problémájával amikor már menthetetlen állapotba került bojlerük és cserére, új villanybojler felszerelésére van szükség.

Ne hanyagoljuk el villanybojlerünket, a karbantartás mindig olcsóbb mint a szükségessé vált csere.

 

Villanybojler szerelő Budapest 7. kerületében
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú villanybojler szervíz Budapest 7. kerület

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569