Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

Csöpögő villanybojler javítása, lyukas bojler cseréje

Legyünk nagyon körültekintőek bojler csöpögés esetén, mert ilyenkor vizes a villanybojler elektromos része, ami rengeteg veszélyt rejthet

Csöpögő bojlerünket azonnal feszültségmentesítsük.

Bojler javítás áraink, információk

De miért csöpög, vagy folyik a víz a bojler aljából?

 Az idő múlásával minden villanybojler előbb vagy utóbb elkezd csöpögni.

Amennyiben a bojler aljából csöpög a víz jó esetben csak valamelyik tömítés adta meg magát, de lehet, hogy a magnézium védő anód hiánya, illetve az elmaradt karbantartások miatt már korrodált és kilyukadt bojlerünk. 

miért csöpög folyik víz bojler aljából BudapestVegyük sorra a csöpögés okait:

1, Elég gyakori hiba, amikor elmulasztjuk a bojlerünk 2-3 évenkénti vízkőtelenítését, megkeményedik a bojler fűtőszál tömítés, vagy akár az anód tömítés. Így megszűnik vízzáró képességük és elkezd kicsöpögni a víz a bojler tartályából.

 

2, Nagyon fontos, hogy bojlerünk 2 – 3 évenkénti vízkőtelenítése karbantartása alkalmával ne csak a vízkövet távolítsuk el, hanem történjen meg a bojler belső zománcos felületét védő magnézium védőanód cseréje is. Ellenkező esetben elkezd korrodálni a fémből készült tartály és zárófedél anyaga. Ezután már bármikor kilyukadhat.

3, Megtörténik sokszor, hogy a vízmelegítő tartálya még éppen nem lyukad ki, csak a bojler záró fedele korrodált és lyukas, ami egyszerűen és gyorsan cserélhető. A záró fedél cseréjével nyerhetünk egy kis időt, de az anód hiány miatt ilyenkor már a rozsdás tartályunk bármikor kilyukadhat. Ebben az esetben már át kell gondolni, hogy még érdemes e rákölteni a régi viseltes villanybojlerre, vagy jobban járunk egy új bojler felszerelésével.

4, Villanybojlerünk végét jelzi, ha a csöpögő folydogáló víz a bojler aljába behegesztett hideg – meleg víz cső valamelyikén csordogál, vagy a záró fedél rögzítő csavarjain jelenik meg a víz és csöpög az elektromos fedélbe, aminek az aljából kifolyik. Ekkor már sejthetjük, hogy véglegesen és javíthatatlanul kilyukadt bojlerünk. Ilyenkor a tartály külső fala és a tartályt borító szigetelés közé jut a víz ahonnan elindul a tartály alja felé.

Mi minden csöpögő Hajdu villanybojlert a helyszínen szétszedünk, átvizsgáljuk, ha érdemes megjavítunk, de vannak esetek, amikor már csak a bojler cseréjével új villanybojler felszerelésével oldódik meg a probléma

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen visszahívást csöpögő Hajdú villanybojler javításával, cseréjével kapcsolatban.

Budapest összes kerületében a hét minden napján állunk szolgálatára, azaz szombat - vasárnap is dolgozunk

Lyukas csöpögő bojler cseréje Budapest

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

 

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.