Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
csöpög folyik a bojlerből a víz

Csöpögő villanybojler javítása, lyukas bojler cseréje

Legyünk nagyon körültekintőek bojler csöpögés esetén, mert ilyenkor vizes a villanybojler elektromos része, ami rengeteg veszélyt rejthet

Csöpögő bojlerünket azonnal feszültségmentesítsük.

Bojler javítás áraink, információk

De miért csöpög, vagy folyik a víz a bojler aljából?

 Az idő múlásával minden villanybojler előbb vagy utóbb elkezd csöpögni.

Amennyiben a bojler aljából csöpög a víz jó esetben csak valamelyik tömítés adta meg magát, de lehet, hogy a magnézium védő anód hiánya, illetve az elmaradt karbantartások miatt már korrodált és kilyukadt bojlerünk. 

miért csöpög folyik víz bojler aljából BudapestVegyük sorra a csöpögés okait:

1, Elég gyakori hiba, amikor elmulasztjuk a bojlerünk 2-3 évenkénti vízkőtelenítését, megkeményedik a bojler fűtőszál tömítés, vagy akár az anód tömítés. Így megszűnik vízzáró képességük és elkezd kicsöpögni a víz a bojler tartályából.

 

2, Nagyon fontos, hogy bojlerünk 2 – 3 évenkénti vízkőtelenítése karbantartása alkalmával ne csak a vízkövet távolítsuk el, hanem történjen meg a bojler belső zománcos felületét védő magnézium védőanód cseréje is. Ellenkező esetben elkezd korrodálni a fémből készült tartály és zárófedél anyaga. Ezután már bármikor kilyukadhat.

3, Megtörténik sokszor, hogy a vízmelegítő tartálya még éppen nem lyukad ki, csak a bojler záró fedele korrodált és lyukas, ami egyszerűen és gyorsan cserélhető. A záró fedél cseréjével nyerhetünk egy kis időt, de az anód hiány miatt ilyenkor már a rozsdás tartályunk bármikor kilyukadhat. Ebben az esetben már át kell gondolni, hogy még érdemes e rákölteni a régi viseltes villanybojlerre, vagy jobban járunk egy új bojler felszerelésével.

4, Villanybojlerünk végét jelzi, ha a csöpögő folydogáló víz a bojler aljába behegesztett hideg – meleg víz cső valamelyikén csordogál, vagy a záró fedél rögzítő csavarjain jelenik meg a víz és csöpög az elektromos fedélbe, aminek az aljából kifolyik. Ekkor már sejthetjük, hogy véglegesen és javíthatatlanul kilyukadt bojlerünk. Ilyenkor a tartály külső fala és a tartályt borító szigetelés közé jut a víz ahonnan elindul a tartály alja felé.

Mi minden csöpögő Hajdu villanybojlert a helyszínen szétszedünk, átvizsgáljuk, ha érdemes megjavítunk, de vannak esetek, amikor már csak a bojler cseréjével új villanybojler felszerelésével oldódik meg a probléma

Bojler szerelés Budapest

Rozsdás víz csöpög a bojler aljából? Már a külső burkolaton folyik a víz? Ne habozzon, áramtalanítsa villanybojlerét és hívjon akár most!

Családi vállalkozásunk Hajdu elektromos vízmelegítők javításával, szervízelésével foglalkozik a hét minden napján, azaz szombat vasárnap is. Hívjon, ha bojler szerelés szükséges Budapesti otthonában.

Szivárgó, csöpögő bojler esetén, fel kell készülni, akár arra is. hogy nem lesz javítható bojlerünk. Ugyanis ha kiderül idős bojlerünkről hogy menthetetlenül korrodált és kilyukadt, sajnos már csak a bojler csere fog segíteni a problémán.

hajdu smart z80 villanybojler bekoteseMilyen vízmelegítőre cseréljük lyukas javíthatatlan bojlerünket

Kiváló alternatívát jelentenek az új Hajdu SMART villanybojlerek, melyek teljesen új műszaki tartalommal kerülnek forgalomba. Rengeteg újítást tartalmaznak az új fejlesztésű vízmelegítők.

Ilyen például a tokcsőben elhelyezett kerámia fűtőtest, ami minimálisra csökkenti a vízkő termelést.

A vízkő hiánya miatt a bojler fűtő teljesítménye az évek múlásával sem csökken, ezért jelentős energia megtakarítás várható az üzemeltetés folyamán.

A Hajdu Smart vezérlés szintén hozzájárul az energiatakarékos üzemhez.

Mivel figyelembe veszi a melegvíz használatát, és az igényeknek megfelelően tartja a melegvíz hőfokát a megfelelő hőmérsékleten. Így 20 – 30 százalékos energia megtakarítás is elérhető a Hajdu Smart bojlerek használatával.

A Smart bojlerek használatával a karbantartás is egyszerűsödik, de ne feledjük, hogy a bojler kilyukadását megelőző magnézium védőanód cseréjét két évente ellenőriztetni illetve cserélni kell.

Budapesti bojler szerelés, bojler javítás alkalmával keresse Nyári Tibor bojler szerelőt.

Hívjon minket bizalommal, vagy kérjen visszahívást Hajdú villanybojler javításával, cseréjével kapcsolatban.

Budapest összes kerületében a hét minden napján állunk szolgálatára, azaz szombat - vasárnap is dolgozunk

Lyukas csöpögő bojler cseréje Budapest

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő

 

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!

Bojler szerviz
Ügyfélszolgálat

Nyári Tibor bojler szerelő

Hívjon minket bizalommal

Bojlerszerelés: 06-20-398-7569

Telefonszámaink 1991 óta változatlanok

vagy küldjön emailt:

nyaritibor76@gmail.com