Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

Hajdu 120 literes villanybojler ára (házhozszállítás felszerelés egyben)

Új Hajdu 120 l villanybojlerét kedvező áron házhozszállítjuk és felszereljük még ma

Kilyukadt, csöpög, használhatatlanná vált a régi villanybojlere? 

 Unja már, hogy napok óta nincs meleg vize? Úgy érzi eljött a bojlercsere ideje?

 Ne várjon tovább! Mi gyorsan megoldjuk problémáját!

Hajdu Z 120 ERP villanybojler cseréje felszerelése

Hajdu Z120 Erp villanybojler ár: 06-20-398-7569

Nyári Tibor Hajdu villanybojler csere

Egy több gyerekes család meleg víz fogyasztása általában nagyobb az átlagnál, így nem kisebb megoldást igényel, hanem olyat, amely egyszerre biztosítja a megfelelő mennyiségű vizet, és mégsem kerül egy vagyonba. Pont ilyen lehetséges megoldás a Hajdú 120 literes villanybojler!

Hajdu Aquastic AQ 120 Bojler

Hajdu Aquastic AQ 120 Bojler

 

115.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Hajdu Aq villanybojler ára,
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

50 - 200 literes bojlereink árai
felszereléssel, kiszállítással Budapesten

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

 

Hívjon minket bizalommal
Hajdu Aquastic Aq120 villanybojler ára: 06-20-398-7569

Nyári Tibor Budapesti bojler szerelő

 120 literes Hajdu villanybojler árak

Hajdu Z120Erp villanybojler árakEz a közismert, a lakosságot immár évtizedek óta kiszolgáló villanybojler, illetve a modern, mai igényeknek megfelelő Hajdú 120 literes villanybojler ma is elérhető, és megfizethető megoldás az átlagnál kicsivel több meleg vizet fogyasztóknak. 

Amikor egy lakásban egyszerre több fogyasztási pont van, és sokszor egy időben vannak használatban, a kisebb ötven vagy nyolcvan literes bojlerek hamar kiürülnek. Annál kellemetlenebb érzés kevés van, mint amikor mondjuk a zuhany alatt állva fogy el a meleg víz. 

A Hajdú 120l ürtartalmú villanybojler az ilyen esetekre lett méretezve, a megnövelt kapacitás folyamatos használat mellett is szinte azonnal pótlódó meleg vizet jelent a család minden tagja számára.

A Hajdú 120l villanybojler hosszútávra szóló, tartós befektetés is egyben, hiszen ez a nagyszerű háztartási eszköz évtizedekig biztonsággal ellátja a háztartást meleg vízzel, természetesen a megfelelő időszaki felülvizsgálatok és karbantartás mellett.


Ne halogassa tovább, a Hajdu 120 literes villanybojler ár házhozszállítással, felszereléssel kedvező lehetőség!           

Rendelje meg tőlünk még ma! Nem fog csalódni!


Amikor otthonunk meleg víz ellátását megtervezzük, vegyük figyelembe azt is, hogy ha esetleg szaporodik a családtagok száma, az a fogyasztás megnövekedését is jelenti egyben. Azt is tartsuk szem előtt, hogy a statisztikák szerint a vízfogyasztás évtizedek óta növekvő tendenciát mutat, így ha előrelátóak akarunk lenni, és nem szeretnénk néhány éven belül kisebb kapacitású bojlerünket kényszerűen nagyobbra cserélni, jó ha eleve belekalkulálunk egy nagyobb 120 literes Hajdú bojler beszerzést.

A megtakarított bosszúság mellett, ennek az az előnye is megvan, hogy egy hazai gyártású, kiemelkedő minőségű, ugyanakkor megfizethető technikai cikket szerzünk be. A 120 literes Hajdú bojler ár előnyökkel is jár, egy helyen intézhetjük a beszerzést, a beszerelést és az üzembe helyezést, és a további karbantartási, felülvizsgálati teendőket is ugyanaz a jól ismert, szakemberekből álló csapat fogja rendezni, megfizethető áron, és jó minőségben. Hívjon bennünket bátran, bármikor!

Olyan ez, mintha autót vásárolnánk, hiszen egy nagy értékű, szükséges, ugyanakkor kényelmi berendezésről beszélünk, amelynek élettartama az elvárásoknak megfelelő, de igényli az időnkénti karbantartást, cserébe viszont óramű pontosságú, és jó minőségű működést kapunk, akár évtizedeken át.

Az egész csupán helyes döntés, és előrelátás kérdése, minden másra ott vagyunk mi, szakemberek, akik Önnek házhoz szállítjuk és beüzemeljük a Hajdu 120 literes villanybojlert! Ha ránk bízza, jól dönt!

hajdu bojler 120lA Hajdú 120 literes villanybojler ár teljes mértékben megfizethető

A mai háztartásokban már teljesen természetesnek vehető, hogy a csapból meleg víz is folyik a hideg mellett. Évszázadokkal ezelőtt még külön kellett melegíteni mindent a fürdéshez, de vannak olyan helyek is, ahol még csak néhány évtizede megszokott ez az életünket könnyítő találmány. A Hajdú 120 l villanybojler ár szempontjából is igen kedvező, ezért nem csoda, hogy keresett a piacon.

A Hajdú egyébként is egy kiváló márka, egy magyar cég, amely a magyar és a nemzetközi piacon is régóta jelen van, minőségi, megbízható termékekkel és vásárlóközpontú üzletpolitikával. Már több, mint 60 éve gyárt magas minőségű háztartási gépeket, amiknek a használata nagymértékben megkönnyíti a mindennapos életvitelt.

Nem véletlen, hogy az évek alatt a cég a megbízható, minőségi termékek védjegyévé vált, hiszen nagy gondot fordítanak a felhasználói igények teljeskörű kielégítésére. Az általuk készített bojlerek megbízhatók, energiatakarékosak, egy kis odafigyeléssel hosszú élettartamúak és megfizethetők.

A Hajdú 120 literes villanybojler ára igen jutányos, főleg, mivel a 120 literessel igencsak jól járunk. Az 50 vagy 80 literes bojlerek megfelelőek, de teljes hőfokon kell üzemeltetni, szinte állandóan, ha nem szeretnénk szűken mérni a vizet családunknak.

Ezzel pedig nagyon nagy lesz az áramfogyasztásunk. Egy nagyobb kapacitással rendelkező, Hajdú 120 literes villanybojler árával jobban járunk, mert nagyobb mennyiségű víztömeget tud tárolni, így energiát spórolhatunk. A testünknek a kedvező hőmérsékletű fürdővíz 40 fokos.

Ha belegondolunk egy Hajdú 120 literes villanybojler, ha kisebb teljesítménnyel üzemel, még jobban megéri hosszabb távon. Elég a rezsi költségére gondolnunk. Ugyanannyi vizet, alacsonyabb hőmérsékletűre melegíteni, sokkal kevesebb áramfogyasztással jár. A hosszú távú gondolkodásunk részeként azt is figyelembe kell vennünk, hogy míg most, egyedülállóként vagy párként megfelel a kisebb kapacitású vízmelegítő is, addig a jövőben szükségünk lehet a Hajdú 120 literes villanybojler meglétére.

Könnyebb előre gondolkodni, inkább nagyobb összeget rászánni az építkezésnél a fürdőszoba kialakítására. Utólag, néhány év múlva, ha a preferenciáink megváltoznak, nehezebb lesz, több kiadással jár majd egy bojlercsere.

A Hajdú 120 literes villanybojler ára akkor is kedvező lesz, de a csere költségével és beleszámolva, hogy kettő szerkezetet vettünk, holott egy is elég lett volna, veszteségesnek is érezhetjük a vásárlást.

Miért éri meg tehát a Hajdú 120l villanybojlert választani?


- Könnyen elérhető, megfizethető megoldás, ha kényelmesen szeretne a család fürdeni, zuhanyozni
- A megnövekedett melegvízfogyasztási igényeket is gond nélkül kiszolgálja
- Felhasználói igények szerint megnövelt kapacitás, folyamatos melegvízellátás
- A nemzetközi piacon is elismert magyar márka, megbízható, sokak által használt és szeretett konstrukció
- Hosszútávra szóló befektetés időszaki felülvizsgálatok, karbantartások mellett
- Házhozszállítással, felszereléssel, beüzemeléssel együtt vásárolható meg


A Hajdú 120l villanybojler ideális választás kis- és nagycsaládosoknak, ahol a mindennapokban az átlagosnál kicsivel több meleg víz kerül felhasználásra. Ha belegondolunk, főzéshez, mosogatáshoz, takarításhoz, mosáshoz, fürdéshez, zuhanyozáshoz is használunk meleg vizet a háztartásban, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül ki tud fogyni a bojler.

Rettentő kellemetlen tud lenni, amikor a napi szintű dolgainkat azért nem tudjuk elvégezni, mert várni kell, hogy a bojler felfűtse a vizet. Ilyenkor egy alternatív megoldás lehet, hogy a tűzhelyen mi magunk melegítjük fel, ahogy azt elődeink is tették. A mai felgyorsult, modern világunkban azonban ez egy elavult módszernek minősül. Ha bizalmat szavaz a készüléknek, akkor garantáltan folyamatos lesz a melegvízellátás a lakásban.

A Hajdú 120 literes villanybojler egy megbízható konstrukció, amit rengetegen használnak. Ez nem véletlen, hiszen ki tudja elégíteni a megnövekedett fogyasztói igényeket és hosszútávon is megbízható megoldást kínál a melegvízellátásra.

Az időszaki felülvizsgálatok, karbantartási munkálatok elvégzése esetén nem kell tartania a szokásos problémáktól, ami bojlerhasználatkor fel szoktak merülni. Csak hogy néhányat említsünk ezek közül: nem melegít, nem fűt a készülék, zúgó, sistergő hangot ad, túl hamar kifogy a meleg víz, nem folyik, csak csordogál a víz a bojlerből. Ezek is sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapokban, amikor mindenki siet a dolgára és nincs idő arra, hogy ezekkel a problémákkal foglalkozzanak.

Egy megbízható szakértői csapat áll a rendelkezésére, amennyiben úgy dönt, hogy nálunk vásárolja meg az új bojlerét. A rendelés leadását, illetve a részletek leegyeztetését követően mindent elkövetünk annak érdekében, hogy tényleg csak annyi dolga legyen, hogy kiélvezze a bojlerhasználat előnyeit. A házhozszállítástól kezdve, a beszerelésen keresztül, a készülék üzembe helyezéséig minden feladatot leveszünk a válláról.

Bármilyen kérdése is merül fel, a rendelkezésére állunk. Részletes tájékoztatást adunk az árakról, a szállításról, a garanciáról. Elmondjuk, hogy milyen bojlerek közül választhat, hogy melyik konstrukciót érdemes választania, és miért. Az előzetes egyeztetéskor megbeszélünk minden fontos részletet, hogy a bojlervásárlás olyan legyen, mint amilyennek elképzelte: egyszerű, gyors és kényelmes.

Hívjon bennünket a 06 20 398 7569-es telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

Hajdu Z 120 Erp és Hajdu Aq 120 Erp bojler árak
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő Budapest

 

Hajdu villanybojler csereje felszerelese