Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú 50 literes villanybojler árak
50 literes Hajdu villanybojler árak Budapest

Hajdu 50 literes villanybojler ár Budapest

Hajdu Z 80 literes villanybojlerHajdú 50 literes Aquastic és ZEK-1 típusú villanybojler árak

Meleg víz nélkül otthonunk sokkal kevésbé lenne komfortos, kényelmes. Oly sok mindenre használjuk, hogy a könnyen hozzáférhető, bármikor rendelkezésre álló meleg víz nélkül el sem tudjuk képzelni az életet.

Attól függően, milyen lakókörnyezetben élünk, meleg vizet többféle módon is előállíthatunk. A hálózati hideg víz hazánkban jellemzően bojlerek használatával változik mosogatásra, tisztálkodásra alkalmas hőfokú meleg vízzé.

 A közismert és megbecsült Hajdu bojlerek sokféle változatban állnak a családok rendelkezésére, változó, de a zsebet minden esetben kímélő árfekvésben. Például a Hajdu 50 literes villanybojler ár a legszerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezők számára is elérhető, a kapacitása pedig elegendő egy három személyes család igényeinek maradéktalan kielégítésére.

Ha figyelembe vesszük, hogy milyen minőségű, mennyire megbízható, és milyen hosszú élettartamú ez a bojler, könnyen beláthatjuk, hogy a harmincötezer forinttól induló Hajdu 50 literes villanybojler ár igazán barátinak mondható.

Ennyi pénzért ma már gyakorlatilag semmilyen komolyabb háztartási berendezéshez nem lehet hozzájutni. Arra a kérdésre, hogy hogyan lehet a Hajdu 50 literes villanybojler ár ennyire kedvező a válasz nem annyira bonyolult. Egy jól bejáratott név, ami mögött évtizedek gyakorlati tapasztalata és a bizonyított minőség áll. A magyar piacon a

50 literes bojler ára felszerelésselHajdu nem csak itthon van, de az egyik legkeresettebb márkaként a kedvező árak fenntartásával is megerősíti pozícióját, nap mint nap. Minden egyes eladott Hajdu termék, amivel a vásárlók messzemenően elégedettek egy új megerősítés a megfelelő árpolitika fenntartásához.

Ha tehát azt gondoljuk, hogy a Hajdu 50 literes villanybojler ár szinte túl szép, hogy igaz legyen, megnyugodhatunk. A baráti ár mögött minőség és megbízhatóság áll, valamint az a fajta szemlélet, amit ma már kevés cégnél érhetünk tetten, vagyis a vásárlóközpontúság. Az elégedett vásárló ugyanis nem csak megveszi az adott terméket, de egyben a legjobb reklám is a továbbiakra nézve.

Ha valahol látjuk, halljuk a márkanevet, hogy Hajdu, akkor szinte azonnal eszünkbe jutnak a magas minőségű, megbízható készülékek, amik még hosszú évek távlatában is be tudják teljesíteni a küldetésüket: folyamatos meleg víz ellátás energiatakarékosan a megfelelő mennyiségben.

A cég már több, mint 60 éve gyártja a lakosság igényeit maximálisan kielégítő villanybojlereket, amik mögött nagy tapasztalattal és tudással rendelkező szakértői gárda áll, akik pontosan tudják, hogy milyen alapanyagokat kell felhasználniuk, hogy milyen technológiákat kell alkalmazniuk a tökéletes végeredmény érdekében.

Amikor tehát szóba kerül a Hajdu 50 literes villanybojler ár, akkor nem meglepő, ha rácsodálkozik. “Csak ennyi? De hogyhogy csak ennyi?” - gondolhatja magában, teljesen jogosan. Egy másik dolgot is érdemes tudnia a Hajdu márkanévről: már a kezdetektől fogva olyan háztartási készülékeket kínál a vásárlóknak, amik nem csak igényes kivitelezésűek és időtállók, hanem amik megfizethetők is.

A cég azoknak az egyszerű, hétköznapi embereknek is kínál bojlereket, akik nem feltétlenül rendelkeznek átlagon felüli fizetéssel. Ezért lehetséges az, hogy a Hajdu 50 literes villanybojler ár már-már olcsónak mondható. Persze az, hogy mi az olcsó és mi nem az, nagyon szubjektív, ugyanis mindenki az egyéni mércéje szerint vélekedik a fogalomról. Ugyanakkor, ha megnézzük a piaci árakat, más gyártók készülékeit, amik közel sem annyira megbízhatóak, akkor egyértelműen azt mondhatjuk, hogy a Hajdu bojlerekért cserébe potom pénzt kell letenni az asztalra.

Hajdu smart z 50 literes bojler árakA pénztárcabarát Hajdu 50 literes villanybojler árak mellett Önnek sem kell hónapokat várnia a cserére

Itthon szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna még a Hajdu bojlerekről, hiszen ha nem is a saját háztartásukban, de közintézményekben, szórakozóhelyeken vagy kávézókban biztosan mindenki látott már valamilyen Hajdu bojlert.

A nagy ismertségnek hála, a Hajdu bojler árak azért ennyire kedvezőek, mert a cég nem nagyon költ marketing célokra, hiszen tényleg szinte mindenki hallott már róluk. S ami a legjobb, hogy a többség egy robusztus háztartási gépként emlegeti ezeket, ami megfelelő karbantartás mellett akár több generációt is átvészel gond nélkül.

Ilyen reputációval bizony nehezen versenyeznek a konkurens cégek, hiszen a magyarok tudják, hogyha Hajdu bojlert vesznek, akkor egy időtálló, masszív, kiváló minőségű és megbízható háztartási gép segíti majd fűteni a vizet az ingatlanban.

A Hajdu 50 literes villanybojler árak természetesen eltérőek, hiszen mind a bojler teljesítménye, mind a fel- és leszerelési munkálatok eltérőek egy-egy csere alkalmával. Függ ez persze attól is, hogy milyen állapotban vannak a leszerelt bojler után a mellékhelyiségekben lévő kivezető csövek, illetve milyen további munkálatok szükségesek ahhoz, hogy professzionálisan tudjuk beépíteni a bojlert a kívánt helyre.

Mivel nem mindenki szeretné egy bojler csere során a régi helyére tenni az újat, emiatt az így keletkező átépítési munkálatokra is érdemes ilyenkor gondolni, mely nemcsak az árat növelheti ez meg, hanem a beépítési időt is.

Hajdu bojler vasarlas Budapesten50 literes bojler mire elég

Kisseb háztartások ideális bojlere az 50 literes kapacitással rendelkező Hajdu elektromos vízmelegítője. Jellemzően kis vízigényű egyedül élők vízigényét tudja ellátni. Tökéletesen elég 1 fő napi zuhanyzására és mosogatásra. Viszont, ha kádban szeretünk hosszasan fürdőzni, kapacitásából adódóan nem alkalmas a kád megtöltésére.

Nagy előnye, hogy gazdaságosan lehet üzemeltetni mivel elég csak 50 liter melegvizet nap, mint nap felmelegíteni és melegen tartani. Ezáltal alacsonyabb lesz a villanyszámlánk, mintha naponta 80 vagy 120 liter melegvizet tartanánk melegen. Mivel csak ötven liter a kapacitása, ezért gyorsan fel tudja melegíteni az elhasznált vizet.

Amennyiben nem biztos abban, hogy Önnek melyik típusú Hajdu bojler felelne meg az eddigi vízhasználati szokásai alapján, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, s segítünk eldönteni, hogy melyik típus és melyik méret lesz az Ön ingatlanába a legjobb megoldás.

Mire elég az 50 literes Hajdu villanybojler?

- Háztartásokban fürdéshez, zuhanyozáshoz, főzéshez, mosogatáshoz, takarításhoz szükséges meleg víz termelésre 1-2 fő esetén

- Olyan épületek, ingatlanok meleg víz ellátására, ahol a tulajdonosok, bérlők nem tartózkodnak folyamatosan pl. nyaralók

- Kisebb irodák, rendelőintézetek, szolgáltató üzletek (pl. bolt, fodrászat stb.) meleg víz ellátására

A fent említett példákból jól látszik, hogy az 50 literes Hajdu villanybojler felhasználási területe széles spektrumon mozog. Az ideális döntés meghozása érdekében természetesen érdemes pontos felmérést készíteni, hogy a készülék kapacitása biztosan elegendőnek bizonyul-e. Nincs is kellemetlenebb felismerés annál, mint amikor vásárlás után derül ki, hogy egy másik terméket kellett volna választanunk, mert az jobban kiszolgálná az igényeinket.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy felszínes becslésekre hagyatkozva döntik el, melyik villanybojler lesz a megfelelő. Ez azonban nagy hiba, hiszen a bojlervásárlás ideális esetben hosszútávra szól, a megvásárolt készüléket minden bizonnyal Ön sem szeretné lecserélni, amíg arra nincs nyomós oka. Éppen ezért érdemes körültekintően informálódni, nézelődni, és ha szükségét érzi, akkor segítséget kérni egy hozzáértő szakembertől.

Mi itt vagyunk és várjuk a hívását. Ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor elmondjuk, hogy milyen villanybojlerek közül választhat, hogy az egyéni igényeihez, elképzeléseihez mérten elegendőnek bizonyul-e az 50 literes modell és persze minden kérdésére választ adnunk.

Nyári Tibor bojler szerelés Budapest

50 literes Hajdu villanybojler csere ára

Bízza ránk régi 50 literes Hajdu villanybojlere cseréjét, és új bojlere felszerelését. Áraink tartalmazzák az új bojler árát, házhoz szállítását, a régi vízmelegítő leszerelését, az új felszerelését, beüzemelését.

Hívhat a hét minden napján akár szombat. vasárnap is.

Vállalkozásunk évente több mint 700 db Hajdu villanybojler cseréjét, felszerelését végzi el Budapest területén. Garantáljuk, hogy velünk probléma mentes lesz az új villanybojler bekötése.

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  102 000 Ft 100 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 165 000 Ft 175 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  117 000 Ft 115 000 Ft 125 000 Ft 185 000 Ft 200 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Nyári Tibor Budapesti bojler szerelő

 

Hajdú 50 literes villanybojler árak