Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu 120 literes villanybojler csere Budapest 8 kerületében

Bojler csere Budapest 8. kerületében

120 literes villanybojler csere Budapest 8. ker

A 120 literes bojler áram felvétel témakör méltán örvend nagy népszerűségnek. Sokszor fordul elő általánosságban a kérdés, ami a vízmelegítő rendszerek áramfogyasztását vitatja. Mindenki takarékos megoldást keres, s éppen ezért mindenki a leginkább gazdaságos alternatívát kutatja.

Akkor jöjjenek a számok, vagy mégsem?

Azon a ponton, azonban mindenkit türelemre kell intenünk, amikor a számok kerülnek a célkeresztbe. Előre meghatározott, fixen, stabilan állított értékek ugyanis nincsenek. Hogy miért?

Ha az alap kérdést vesszük górcső alá, akkor egy elektromos vízmelegítő fogyasztása függhet a tartály méretétől, annak szigetelésétől, a bojler alkatrészeinek minőségétől, a levegő hőmérsékletétől, a befolyó víz hőmérsékletétől, a bojler általános állapotától, a napi használat mennyiségétől, a beállított vízhőmérséklettől, és a vízkő mennyiségétől.

 Tehát hiába foglalkozunk a címben szereplő 120 literes variánssal konkrétan: marad legalább féltucat jellemvonás, ami befolyásolhatja a végeredményt.

A készenléti energiafelhasználás már egy könnyebben megállapítható adat. Ebben az esetben a bojler nincs használva, csak a benne lévő víz melegen tartásáért felelős (mondjuk 65 fokra beállítva, egy napot alapul véve): 50 liter 700 wh, 80 liter 900 Wh, 120 liter 1100 Wh.

120 literes Hajdu bojler csere Budapest 8. kerületében – alacsony áram felvétellel

120 literes Hajdu villanybojler felszerelés Budapest 8 kerületA fogyasztás kérdését tehát mindenképpen más perspektívából kell megvizsgálnunk.

A konkrétumok helyett, aminek ugye megannyi változója van, a fent felsoroltak alapján, nézzük átlagban, hogy megéri-e elektromos vízmelegítőt beszereltetni.

Az esetek kilencven százalékában a válasz egyértelmű igen. És hogy mi van a maradék tíz százalékkal?

Ők azok, akik nem jól választották meg a tartály méretét, s ez bizony plusz költségeket generál a használat során.
Ezért hangsúlyos feladat minden esetben, a vásárlást megelőzően egyéni számításokat végezni a vízfogyasztás tekintetében. Ha ugyanis a kezében tartja háztartásának a „szerencseszámait” akkor garantáltan jó típus mellett teszi le a voksát, így az áram felhasználás mértékével, és az energiaszámláin látható összegekkel is elégedett lesz.

 

Villanybojler szerelés Budapest 8.kerület területén
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú bojler felszerelés Budapest 8. kerület