Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A Hajdu Smart alkalmazkodik a háztartás vízigényeihez

  • Blog - hírek

Minden épület esetében a vizesblokk egy igen érzékeny pontnak számít. Elegendő egy rossz illesztés vagy egyetlen repedés, és máris kész a baj. A kellemetlenségek elkerülése és megelőzése érdekében, már a vezetékek elhelyezésének a fázisában is érdemes a lehető legkorszerűbb technológiákat alkalmazni. Nem éri meg kockáztatni vagy ezen spórolni. A rendszer egészéhez természetesen a különféle modern vizes berendezések is beletartoznak.

A Hajdu Smart villanybojler a hazánkban igen nagy népszerűségnek örvendő gyártó egyik fejlett újítása.

A termékcsalád egyik sajátossága az alapvetően beépített intelligens programja mellett, hogy energiatakarékos. Fűtőbetétje kerámia. A fűtőtest tűzzománc-védelemmel ellátott tokcsőben helyezkedik el, ily módon az elektrokémiai korrózió illetve a fűtő deformációja sem tud bekövetkezni. A Hajdu Smart melegvíztároló gazdaságosan működik. Ez a tulajdonsága és a speciális kialakítása együttesen hosszú élettartamot szavatol a készüléknek.

A Hajdu Smart karbantartása

Karbantartása is egyszerű. A villanybojler fűtőteste oly módon is kicserélhető, hogy le kéne engedni tartályából a vizet. A javítási munkálatokat minden esetben szakemberrel érdemes elvégeztetni, máskülönben a bojler tulajdonosa több kárt csinálhat, mint hasznot. Mégiscsak egy elektronikai szerkezetről van szó, ráadásul olyanról, amelyet vizes, nedves környezet vesz körül, ezért nem csupán az áramellátást biztosító kábelek és csatlakozások szakszerű telepítése, hanem a vízvezetékek, illesztések és tömítések profi installálása is nagy felelősséggel jár. A Hajdu Smart szigetelését poliuretán hab szolgálja. Ennek az első osztályú izolációs anyagnak hála a beállított hőfokra felhevített vízmennyiség rendkívül lassan hűlhet csak ki.

A Hajdu Smart jellemzői

Hajdu Smart villanybojler

SMART bojlerek

Aktív anódos korrozió védelem Több vízvételi hely kiszolgálása
Energiatakarékos működés SMART működés
Szabályozható vízhőmérséklet 7 év garancia

2 év teljeskörű,
7 év tartály garancia

Magyar termék

A Hajdu Smart vízmelegítő berendezést roppant magas hatásfok jellemzi. Amennyiben valakinek már cserére szorul régi, lestrapált, csöpögő és szivárgó készüléke, akkor legfőbb ideje modernizálni a fürdőszobabeli állapotokat. Ez egy mindenképpen megtérülő, hosszú távú befektetés, tehát nem kell rá sajnálni a megtakarítást.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569
Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.