Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
120 literes bojler
120 literes bojler csere Budapest 06 20 398 7569

120 literes bojler a fürdőszobába

120 literes bojler otthonra

Bojler cserére van szüksége? A régi tönkrement – nem megoldás már a vízkő eltávolítása sem, csöpög és sípol? Egy új bojler beszerzése még a rezsin is csökkenthet! Válasszon bennünket, ha tanácsadásra, ellenőrzésre vagy tisztításra, szerelésre van szüksége, vagy ha az új bojlert kellene bekötni.

Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő: 06 20 398 7569

A 120 literes bojler ideális választás, ha le szeretné cserélni a régi, elavult készülékét, amivel állandóan csak a baj van. Ha rendszeresen azt tapasztalja, hogy hiba van a gépezetben és a bojler működése már korántsem nevezhető problémamentesnek, akkor az csak egyet jelenthet: itt az ideje egy alapos felülvizsgálatnak.

Milyen esetben kell bojler szerelőt hívnia?
- Ha a bojleréből csöpög, szivárog, folyik a víz
- Ha a készülék nem fűti fel rendesen a vizet
- Ha nem kapcsol be a fűtőrendszer
- Ha kilyukadt vagy korrodálódott
- Ha szokatlan hangot ad ki pl. búg, sistereg
- Ha enyhe áramütést (csípést) érez a meleg vízzel történő érintkezés közben

Nyari Tibor 120 literes bojler szerelő

Bojler csere - szükség van-e rá vagy a szerelés, javítás is megteszi?

hajdu 120 aquastic villanybojler felszereles BudapestEnnek a kérdésnek a megválaszolását érdemes szakemberre bíznia. Ha bizalmat szavaz nekünk, akkor a kapcsolatfelvétel alkalmával leegyeztetjük, hogy mikor tudunk házhoz menni. A megbeszélt időpontban kiérkezünk, majd pedig alaposan átnézzük a bojlerét. Megvizsgáljuk az alkatrészeket, a fűtőrendszert és kiderítjük, mi okozhatja a fennál problémákat.

A bojler átvizsgálását követően határozott választ tudunk adni azzal kapcsolatban, hogy szükség van-e a bojler csere lebonyolítására. Amennyiben igen, akkor segítünk kiválasztani azt a készüléket, ami a leginkább kielégíti az igényeit.

A 120 literes bojlert szoktuk ajánlani, ha a háztartásban többen is laknak, ha szeretnének kényelmesen fürdeni, zuhanyozni vagy ha esetlen kilátásban van, hogy idővel valamilyen oknál fogva meg fog nőni a vízhasználat a lakásban. Ilyen esetben az 50 vagy 80 literes készülék kapacitása kevésnek bizonyul.

Talán már el sem tudjuk képzelni az életünket meleg víz nélkül, hiszen az esti vagy a reggeli meleg vizes frissítő, regeneráló fürdéstől nincs is jobb – ezt adja a 120 literes bojler. Ettől természetesen praktikusabb megoldásai is vannak a meleg víznek, hiszen sokkal könnyebbé vált például a mosogatás, gyorsabbá a főzés, és még sorolhatnánk, hogy hol és hogyan is használjuk a meleg vizet.

A lényeg, hogy a „modern” meleg vizet a bojler adja – természetesen ez nem azt jelenti, hogy a villanybojler megjelenése előtt nem volt meleg víz, hiszen egy nagy fazékban volt lehetőség vizet melegíteni, de a mai megoldás sokkal gyorsabb és kényelmesebb.

Mi sem kellemetlenebb annál, mint amikor fürdeni, tusolni szeretnénk, de közben elfogy a bojlerből a meleg víz. Esetleg épp nekiállnánk takarítani vagy mosogatni, de csak hideg víz folyik a csapból. Ilyenkor persze lehetőség van arra, hogy alkalmazzuk a szüleink, nagyszüleink által alkalmazott technikákat, de valljuk be a mai modern, felgyorsult világunkban ezek már meglehetősen elavult, sok fáradsággal járó módszereknek számítanak. Miért ne csinálnánk valamit gyorsabban, kényelmesebben, ha erre van lehetőségünk?

Ma már többféle bojler is létezik, amelyeknek eltérő az űrtartalma. Ez azért fontos, mert így mindenki ki tudja választani a magának megfelelőt. A 80 literes vagy a 120 literes bojler a nagyobb méreteknek számít, ettől természetesen vannak kisebbek, de még nagyobbak is. A Hajdu villanybojler 50, 80, 120, 150 és 200 literes űrtartalommal választható.

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Mit érdemes sem előtt tartani a megfelelő űrtartalmú bojler kiválasztásakor?
- Hányan laknak egy háztartásban?
- Napi szinten átlagosan mennyi vizet használnak?
- Előreláthatóan fog-e növekedni a melegvíz felhasználás?
- Mekkora hely áll rendelkezésre a készülék elhelyezésére?

Ezeket a tényezőket mindenképp érdemes átgondolni bojler vásárlás előtt. Természetesen, ha felveszi velünk a kapcsolatot, akkor segítünk a megfelelő méretű, kapacitású készülék kiválasztásában, aminek a használata minden tekintetben kielégíti a háztartásban élők igényeit. Ez lehet, hogy a 120 literes bojler, de lehet, hogy az ennél kisebb is elegendőnek bizonyul.

A 120 literes bojler ára - avagy mekkora kiadással kell számolnia, ha szükséges a bojler csere? Tény, hogy a bojler vásárlás kiadással jár, hiszen pénzt kell adnia érte. Ugyanakkor, ha hosszútávon gondolkodik, akkor beláthatja, hogy egy új, modern és energiatakarékos kialakítású készülékkel rengeteg energiát megspórolhat, ami a számláin is meglátszik majd.

Egy régi, elavult bojler, aminek rendszeresen van valami hibája, rengeteg pénzt tud felemészteni az évek alatt. Gondoljon csak bele, hogy minden egyes alkalommal, amikor csöpög a bojler, esetleg nem fűt megfelelően, nem kapcsol be vagy szokatlan hangot ad, ki kell hívnia a szerelőt, aki miután tüzetesen átnézte a rendszert közli Önnek, hogy milyen alkatrészeket kell kicserélni.

Ilyenkor ki kell fizetnie a kiszállási díjat, a munkadíjat, illetve az alkatrész árát is, ami ugyan lehet, hogy nem tűnik egy horribilis összegnek, de amennyiben havonta, kéthavonta rendszeres kiadássá válik, akkor már érdemes elgondolkodnia egy új készülék, mondjuk egy 120 literes bojler megvásárlásán. Ez akár hitelre is megoldható, ami azt jelenti, hogy nem feltétlenül kell egyösszegben kifizetni a teljes árat.

Amennyiben ránk bízza a bojler cserét, akkor mi a kapcsolatfelvételt követően részletes tájékoztatást adunk, válaszolunk a kérdéseire, és minden szükséges információval ellátjuk. Igény esetén segítünk kiválasztani a megfelelő űrtartalmú bojlert is, ami zavartalan meleg víz használatot tesz lehetővé a háztartásban.

Hajdu aquastic 120 literes villanybojlerVálassza a Hajdu 120 literes bojlert

A villanybojler adja a meleg vizet, vagyis az óriási tartály a napnak bizonyos időszakaiban felmelegíti a benne lévő vizet, majd mi a csap segítségével felhasználjuk azt. Jó esetben bármikor elérhető a meleg víz, ha a bojler egész nap be van kapcsolva. Néha megtakarítás céljából érdemes csak éjszakára bekapcsolni a töltést, vagy reggelre, pár órára stb. – ez már egyén függő és egyén választása.

A 120 literes bojler egyébként jó választásnak bizonyul, ha éppen bojler cserére kerül a sor a háztartásban, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy hosszú élettartamú – természetesen csak akkor, ha a megfelelő karbantartással van kezelve. A 120 literes bojler egyébként nem csak a háztartásokba ajánlott, de akár ipari és kommunális célokra is kiváló, hiszen elég nagy az űrtartalma – míg például a kisebb bojlerek felhasználása csak az otthoni használatra redukálódnak.

A 120 literes bojler előnye még, hogy acéllemezből készül a tartálya, amely a hosszú élettartamot kínálja, a speciális tűzzománc pedig kiválónak bizonyul a korrózióvédelemmel szemben. Extra védelmet jelent még a magnézium aktív anód is.

A 120 literes bojler tehát kiváló választás, ha már szeretné lecserélni a régi és elavult, vízköves, csöpögő bojlerét. Egy új ugyanis lehet, hogy egy kisebb befektetésnek számít, ugyanakkor később ez visszahozza az árát, hiszen a jó bojlerrel akár energiát is megtakaríthat. Válassza tehát a Hajdu villanybojler egyikét, fürdőszobai használatra például a 120 literest.

Hívjon minket, ha a régi, idejétmúlt bojlerét egy új, energiatakarékos, esetleg nagyobb kapacitással, teljesítménnyel rendelkező változatra szeretné cserélni. A kiválasztásra kerülő készüléket - legyen az a 120 literes bojler, esetleg az 50-es, 80-as modell - házhoz szállítjuk az előre leegyeztetett időpontban, megoldjuk a régi bojler leengedését, leszerelését, az új biztonságos felhelyezését, beüzemelését.

Amennyiben ránk bízza a munkát, akkor Önnek semmi más dolga nem lesz, mint kiélvezni az új bojler használatának előnyeit. Itt érhet el minket: 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú 120 literes bojler felszerelése