Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
120 literes bojler

120 literes bojler a fürdőszobába

  • Blog - hírek

120 literes bojler otthonra

Bojler cserére van szüksége? A régi tönkrement – nem megoldás már a vízkő eltávolítása sem, csöpög és sípol? Egy új bojler beszerzése még a rezsin is csökkenthet! Válasszon bennünket, ha tanácsadásra, ellenőrzésre vagy tisztításra, szerelésre van szüksége, vagy ha az új bojlert kellene bekötni. Hajdu villanybojler mester: 06 20 398 7569

Talán már el sem tudjuk képzelni az életünket meleg víz nélkül, hiszen az esti vagy a reggeli meleg vizes frissítő, regeneráló fürdéstől nincs is jobb – ezt adja a 120 literes bojler. Ettől természetesen praktikusabb megoldásai is vannak a meleg víznek, hiszen sokkal könnyebbé vált például a mosogatás, gyorsabbá a főzés, és még sorolhatnánk, hogy hol és hogyan is használjuk a meleg vizet. A lényeg, hogy a „modern” meleg vizet a bojler adja – természetesen ez nem azt jelenti, hogy a villanybojler megjelenése előtt nem volt meleg víz, hiszen egy nagy fazékban volt lehetőség vizet melegíteni, de a mai megoldás sokkal gyorsabb és kényelmesebb.

Ma már többféle bojler is létezik, amelyeknek eltérő az űrtartalma. Ez azért fontos, mert így mindenki ki tudja választani a magának megfelelőt. A 80 literes vagy a 120 literes bojler a nagyobb méreteknek számít, ettől természetesen vannak kisebbek, de még nagyobbak is. A Hajdu villanybojler 50, 80, 120, 150 és 200 literes űrtartalommal választható.

Válassza a Hajdu 120 literes bojlert

A villanybojler adja a meleg vizet, vagyis az óriási tartály a napnak bizonyos időszakaiban felmelegíti a benne lévő vizet, majd mi a csap segítségével felhasználjuk azt. Jó esetben bármikor elérhető a meleg víz, ha a bojler egész nap be van kapcsolva. Néha megtakarítás céljából érdemes csak éjszakára bekapcsolni a töltést, vagy reggelre, pár órára stb. – ez már egyén függő és egyén választása.

A 120 literes bojler egyébként jó választásnak bizonyul, ha éppen bojler cserére kerül a sor a háztartásban, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy hosszú élettartamú – természetesen csak akkor, ha a megfelelő karbantartással van kezelve. A 120 literes bojler egyébként nem csak a háztartásokba ajánlott, de akár ipari és kommunális célokra is kiváló, hiszen elég nagy az űrtartalma – míg például a kisebb bojlerek felhasználása csak az otthoni használatra redukálódnak.

A 120 literes bojler előnye még, hogy acéllemezből készül a tartálya, amely a hosszú élettartamot kínálja, a speciális tűzzománc pedig kiválónak bizonyul a korrózióvédelemmel szemben. Extra védelmet jelent még a magnézium aktív anód is.

A 120 literes bojler tehát kiváló választás, ha már szeretné lecserélni a régi és elavult, vízköves, csöpögő bojlerét. Egy új ugyanis lehet, hogy egy kisebb befektetésnek számít, ugyanakkor később ez visszahozza az árát, hiszen a jó bojlerrel akár energiát is megtakaríthat. Válassza tehát a Hajdu villanybojler egyikét, fürdőszobai használatra például a 120 literest.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú 120 literes bojler felszerelése

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.