Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

50 literes bojler - kisebb háztartásokba ideális

50 literes bojler kevesebb melegvíz igényhez igazítva


A háztartási meleg víz előállítására ma már számos módszer kínálkozik. Az egyik legnépszerűbb, és legelterjedtebb a villanybojlerek használata ezen a téren. Egy átlagos, 2-3 fős háztartás meleg víz igénye előállítható a villanybojlerek széles skálájával, az 50 literes bojler kapacitástól, egészen a 200 litert vagy annál is több meleg vizet előállítani képes bojlerekig. Mielőtt belevágunk a villanybojler megvásárlásába, érdemes alaposan felmérni a meleg víz igényünket, hiszen nem mindegy, hogy egy hétvégi házba szeretnénk beszerelni, ahol mondjuk havi egy-két alkalommal van fogyasztás, vagy egy napi fogyasztással járó használatot feltételezünk.

 Ez utóbbi esetben sem mindegy, hogy milyen intenzitású, és mennyiségű a tervezett fogyasztás, hisz a villanybojlerek éppen azért léteznek több kapacitásban és teljesítményben, hogy optimalizálni lehessen működésüket az elvárások függvényében. Egy 50 literes bojler tökéletesen elegendő egy kisebb fogyasztású hétvégi ház igényeinek kielégítésére, de egy két vagy három személyes háztartás napi igényeit is teljesen fedezni tudja az 50 literes bojler kapacitása.

Nyilván minél nagyobb fogyasztást feltételezünk, annál nagyobb teljesítmény és kapacitás az ajánlott, de érdemes a vásárlás előtt szakemberek tanácsát kikérni, hiszen nem csak a kapacitás és a teljesítmény lehet szempont, hanem van még sok más, ugyancsak fontos összetevője a kérdésnek, amire figyelni kell. A szakembertől választ kapunk, akár 50 literes bojler, vagy annál nagyobb kapacitású villanybojler vásárlását tervezzük.

 

Nyári Tibor bojler szerelő 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálatAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.