Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu 80 literes bojler ára Budapesten

80 literes bojler ára Budapesten

Célkeresztben a 80 literes bojler ára Budapesten

Ha fókuszba kerül a 80 literes bojler ára Budapesten, a legtöbben gyanakodva várják a végeredményt. Vajon mennyire drágák ezek a masinák? Vajon mennyire éri meg befektetni rájuk, és egyáltalán beváltják-e a hozzájuk fűződő ígéreteket? Mert abból van elég.
Sok a kérdés, és elsőre úgy tűnik, hogy kevés a válasz. Pedig valójában a pozitív tapasztalatokban megedzettek tudják, hogy a jól eltalált bojler szinte azonnal behozza az árát.

De mégis mit jelent az, hogy jól eltalált?

 Természetesen ez a pontos típust jelenti, és a tartályméretet, azaz a minden szempontból ideális paramétereket. A nyolcvan literes variáció közkedveltnek is mondható, hiszen egy család vízigényét nagyjából kielégíti. Persze nehéz általánosságban beszélni, mert minden élethelyzet más, és más. A felméréshez pontos adatok szükségesek.

Így azonnal látható, hogy egy bizonyos paraméter (például nyolcvan liter)
megfelelő-e. Nyilván, amennyiben túl soknak bizonyul akkor nem szabad preferálni, mivel így lehet plusz költséget generálni, de ha kicsinek tűnik, akkor sem érdemes kitartani mellette, hasonló, pénztárcakímélő okokat figyelembe véve.

80 literes bojler 2 fő használatára BudapestTehát mikor éri meg a nyolcvan literes modell?

Ha önnek éppen ennyire van igénye, szüksége. Akkor tökéletes döntés, és azon túl, hogy Pazar választás, maximálisan gazdaságos elhatározás.

Éppen ezért nem érdemes megspórolnia a pontos számításokat. Igaz kicsit macerás 24 órán keresztül mérni, hogy mennyi víz fogy otthonában, de higgye el, megéri.

Háztartásának elemzésével ugyanis tökéletes képet kaphat arról, hogy milyen körülményekhez érdemes alkalmazkodnia választása során.

Hajdu Aquastic AQ 80 Bojler

Hajdu Aquastic AQ 80 Bojler

 

100.000 Ft.

Az ár tartalmazza:

Hajdu Aq villanybojler ára,
Villanybojler házhoz szállítása (Bp.),
Régi vízmelegítő leszerelése,
Új villanybojler felszerelése,
Új víz bekötőcsövek ( inox ),
Régi villanybojler elszállítása,

Megfizethető a 80 literes bojler ára Budapesten!

Abban az esetben tehát, ha minden feltétel optimális, akkor bátran kijelenthető, hogy a nyolcvan literes megoldás nagyon gazdaságos, és egyben takarékos alternatíva.

Már önmagában a készülék beszerzésével rengeteget spórolhat, de ha ez még nem lenne elég, akkor az elégedett használatnak hála további súlyos tízezreket őrizhet meg háztartása számára.

A régi mondás, miszerint minden viszonyítás kérdése ebben az esetben is helytálló. Ám kellő odafigyeléssel, és némi tudatossággal a tökéletes döntés garantálható! Hajdú 80 literes bojler ára Budapesten

Az egyszer biztos, hogy bojlerre szükség van a háztartásban, hiszen e nélkül meglehetősen nehézkes volna megoldani a meleg víz “készítést”. Annak idején a szüleink, nagyszüleink jobb híján rá voltak kényszerülve arra, hogy saját kezűleg melegítsék fel a vizet fürdéshez, takarításhoz, de meséltek is épp eleget arról, hogy ez milyen sok időbe és energiába telt. A mai modern, felgyorsult világban egyszerűen lehetetlen alkalmazni a régi módszereket úgy, hogy az életvitelünk zökkenőmentes legyen.

És hát igaz, ami igaz szeretünk kényelmesen élni, hosszasan fürdeni, tusolni, ha arra van igényünk. Ehhez pedig remek választás lehet a Hajdú 80 literes bojler, ami megfelelő mennyiségben melegíti fel számunkra a meleg vizet. Ez persze korántsem az egyetlen pozitívuma a készüléknek, ami miatt érdemes lebonyolítani a bojler cserét.

Milyen előnyei vannak a Hajdú 80 literes bojlernek?

✅ Amennyiben 1-2 fő él egy háztartásban, a nyolcvanas bojler maximálisan ki tudja szolgálni a meleg víz igényt
✅ Megbízható, sokak által előszeretettel használt konstrukció
✅ Energiatakarékos működés, ami által rengeteg pénzt meg lehet spórolni
✅ Rendszeres felülvizsgálat, karbantartás esetén éveken keresztül hiba nélkül működik
✅ Esztétikus kinézet, ami illik az igényesen kialakított fürdőszobákba
A kiadott pénzért cserébe minőségi terméket kap, ami hosszútávon is kiválóan működik

A Hajdú bojlereket – legyen az 50-es, 80-as vagy épp 120-as modell jó szívvel ajánljuk mindenkinek, aki számára fontos a minőség és az energiatakarékosság. A nemzetközileg is elismert magyar márka az évek alatt a megbízhatóság védjegyévé vált, ami nyilván nem lehet véletlen. A cég már több, mint 60 éve gyártja a magas minőségű háztartási gépeket, amik minden tekintetben ki tudják szolgálni a felhasználói igényeket.
Ha a Hajdú 80 literes bojlert választja, akkor nem érheti csalódást, hiszen egy olyan készülék kerül a háztartásába, ami sokkal hatékonyabban, energiatakarékosabban működik a régi, már talán elavultnak minősülő változatnál.

Mikor érdemes lecserélnie a régi bojlerét?

 Ha rendszeresen meghibásodik pl. csöpög, nem kapcsol be, búg, sistereg
 Ha a régi bojlere kilyukadt vagy erőteljesen korrodálódott
 Ha sokallja a javításra, szerelésre költött összeget
 Ha szeretne egy nagyobb, esetleg kisebb kapacitású készüléket
 Ha szeretne egy energiatakarékosabb, modernebb kialakítású bojlert
 Ha egy szebb, újabb változatot szeretne, ami jobban illik a fürdőszobájába

A fent említett tényezők mind jó okot szolgáltatnak arra, hogy a régi készülékét lecserélje például egy Hajdú 80 literes bojlerre. Nyilván ez mindenképp kiadással jár, hiszen ki kell fizetnie a vételárat, ugyanakkor, ha hosszútávon gondolkodik, akkor minden bizonnyal belátja, mennyi pénzt spórolhat ezzel a döntéssel.
Egy régi kialakítású bojler, ami még abban az időben készült, amikor az energiatakarékosság nem volt annyira fontos szempont, mint manapság sokkal több energiát fogyaszt. Gondoljon bele, hogy ez az összeg napokra, hetekre, hónapokra, évekre leosztva milyen magasra rúghat. Ennek figyelembevételével már nem is tűnik annyira soknak a Hajdú 80 literes bojler ára.

hajdu smart z80Amennyiben ránk bízza a bojler cserét, akkor a kapcsolatfelvételt követően Önnek semmi más dolga nincs, mint kiélvezni az új bojler használatának előnyeit. A kiválasztott készüléket az előre leegyeztetett időpontban házhoz visszük, ott leszereljük a régi vízmelegítőt, felszereljük az újat, bekötjük a csöveket és minden egyéb műszaki feladatot elvégzünk annak érdekében, hogy a készüléket már akár aznap tudja használni. Igény esetén a régi bojler elszállításáról is gondoskodunk.

Nem kell tartani a rejtett költségektől sem, ugyanis mi pontosan ismertetjük, hogy mennyi a Hajdú 80 literes bojler ára - amennyiben ezt a típusú készüléket választja. Azt is elmondjuk, ha esetleg valamilyen plusz kiadással kell számolnia a szolgáltatásaink igénybevételekor, ugyanis pontosan tudjuk, mennyire bosszantó tud lenni, amikor utólag derül ki, hogy többet kell fizetni, mint amennyiről szó volt.

Mi odafigyelünk arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, ugyanakkor nem kérünk irreálisan sok pénzt cserébe, csak amennyit valóban ér a munkánk. Lelkiismeretesen dolgozunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink végül elégedettek legyenek az általunk végzett munkával.

A Hajdú 80 literes bojler ára egyáltalán nem takar megfizethetetlen összeget, főleg annak tekintetében nem, hogy mit kap érte cserébe. Ha a bojler csere mellett dönt, akkor többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy már megint csöpög, folyik, sistereg, búg a készüléke, esetleg nem kapcsol be, nem melegíti fel rendesen a vizet.

Gondoljon bele, akárhányszor elromlik a vízmelegítő, annyiszor ki kell hívnia a szerelőt, aki elkéri a kiszállási díjat, plusz még a munkadíjat is ki kell fizetnie. Az sem kizárt, hogy kiderül, valamilyen alkatrész hiba okozza a problémát, mely esetben az új alkatrész beszerzését is finanszíroznia kell. Ehelyett sokkal logikusabb és pénzügyileg is előnyösebb megoldás lenne megvásárolni mondjuk a Hajdú 80 literes bojlert.

Igény esetén természetesen segítünk kiválasztani a megfelelő kapacitással, teljesítménnyel, űrtartalommal rendelkező bojlert, ami ideális választásnak bizonyul a melegvíz használat rendszerességét, mennyiségét tekintve. Részletesen elmondjuk, hogy melyik készülék hány ember meleg víz használatára van tervezve, hogy a működésük mennyi energiafogyasztással jár és ennek függvényében mennyi pénzt spórolhat a bojler cserével.

Olyan szakemberek vagyunk, akik a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkezünk, nem csak elvégezzük, hanem szeretjük is a munkánkat, az emberekkel szemben pedig barátságosak, segítőkészek és rugalmasak vagyunk. Pontosan, lelkiismeretesen dolgozunk és azt tartjuk szem előtt, hogy ügyfeleink 100%-ban elégedettek legyenek velünk.

 

Hajú 80 literes bojler ára Budapesten
Bojler ára Budapesten: 06-20-398-7569

Csöpögő Hajdú bojler cseréje