Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
80 literes Hajdú villanybojler

80 literes villanybojler jellemzői

80 literes Hajdú villanybojler 

Új bojlerre van szükség, de nem tudja, hogy milyen bojlert válasszon? 120 l, 80 l vagy kisebb? Csöpög a régi és már alig melegíti fel a vizet? Aggódik, hogy váratlanul éri majd a meleg víz hiány? Ezen problémák elkerülése végett, hívjon szakembert és ellenőriztesse bojlerét! Ha új bojler bekötésre van szüksége, akkor válasszon bennünket! 06 20 398 7569

 Amikor a bojler vásárlásról van szó, akkor általában nagy gondba kerülnek a vevők, hiszen vallja be, Ön sem tud sokat a bojlerokról. Talán annyit tudunk róluk, hogy képesek felmelegíteni a vizet és áramot fogyasztanak. Esetleg ehhez még azt lehet hozzátenni, hogy akad olyan helyzet, amikor kicsapják a biztosítékot. Azonban, amikor bojlert vásárolunk, akkor érdemes néhány dologgal tisztában lenni, hogy a legjobb készülék mellett tegyük le a voksunkat.

Hajdu 80 literes villanybojler felszereles BudapestenMire elég a 80 literes villanybojler

Elsősorban arra a kérdésre kell választ adni, ha bojlert vásárol, hogy hol fogja azt használni és mire, hány csap csatlakozik majd hozzá, hány ember használja a meleg vizet egy nap stb. Természetesen ez nem egy kérdés volt, ugyanakkor ha már ezekre tud válaszolni, akkor egy szaküzletben már tudni fognak segíteni, hogy önnek milyen bojlerre van szüksége. Másrészt, ha ezeket a kérdéseket meg tudja válaszolni, akkor egy szerelő is a segítségére lehet.

Egy család vízellátását tökéletesen el tudja látni egy 80 literes villanybojler. Az azonban, hogy milyen hosszú élettartamot tud biztosítani a bojlernek, az csak Önökön múlik.

Természetesen tehet róla a bojler minősége is, de még egy középkategóriás villanybojler is képes nagyon hosszú időn keresztül szolgálni egy családot, ha megfelelő a karbantartása. A megfelelő karbantartás azt jelenti, hogy évente vízkőmentesítjük a bojlert.

Ezzel a 80 literes villanybojler akár 20-25 évig is a család hű szolgálója lehet, és nem fog növekedni az áramszámla sem idővel. Ha ugyanis a bojler nincs megfelelően karbantartva, akkor a vízkő ellepi a fűtőszálakat, lassabban melegszik fel a víz, tehát sokkal több energiába kerül a vízmelegítés, mint egyébként.

80 literes villanybojler vízkőtelenítésA vízköves bojlert egyébként egy furcsa, sípolásra hasonlító hangról lehet felismerni, vagy arról, hogy csöpög a bojler. A fűtőszálat ellepő vízkő ugyanis nem engedi, hogy a fűtőszál a vizet melegítse fel, hanem a vízkövet kezdi melegíteni, így pedig elkezd forrni körülötte a víz. Ez akár veszélyes is lehet.

A 80 literes bojler jellemzően a fürdőszobákban található, és hosszú élettartamúak, ha legalább kétévente eltávolítjuk a vízkövet a belső falról és a fűtőszálakról, és cseréljük a bojler tartályát védő aktív anódot.

Az is fontos, hogy ott ahol meghaladja a hálózati víz nyomása a 6 bár nyomást akkor bojler nyomáscsökkentő beépítésére lesz szükség a 80 literes bojler elé, mivel a túl nagy nyomás is problémákat tud okozni.

A Hajdu 80 literes villanybojler kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és meghibásodás esetén könnyedén találhat hozzá alkatrészeket is.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

80 literes villanybojler cseréje Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569