Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
vízköves bojler fűtőszál

A bojler fűtőszál vízköves lehet

Amikor a bojler fűtőszál vízköves 


vizkoves bojler hajduSok gondot tud okozni a túlságosan kemény víz egy háztartásban. Éppen emiatt sok esetben fordul elő az, hogy a bojlerben lévő fűtő egység meghibásodik.

A lerakódások sokszor olyan vastagon tudják befedni a bojler fűtőszálat, hogy az már nem tud megfelelően melegíteni, így a teljesítmény nagymértékben romlik.

Ha azt veszi észre, hogy a bojler már alig melegíti a vizet, akkor nagy valószínűséggel a fűtőszállal lehet probléma, azon belül is a kemény víz okozta lerakódások miatt romlik a berendezés hőátadó teljesítménye.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!

Vízköves fűtőszál cseréje

A bojler fűtőszálát csakis szakember cserélje, mivel nem mindegy, hogy miként történik a már letisztított belső alkatrészek visszahelyezése, hogy a bojler biztonságosan tudjon működni. A magyar gyártású bojlerek esetében sokkal könnyebb beszerezni a szükséges alkatrészt egy javítás alkalmával, mintha egy olasz márkájú készülékkel lenne dolgunk.

Ha egy szakembert megkérdez arról, hogy milyen bojlert vásároljon, mindenképpen azt fogja javasolni, hogy magyar gyártmányút, mert egy esetleges hiba javításakor olcsóbban lehet hozzá kapni alkatrészt.

A bojler fűtőszál rendelése esetén is, ha az cserére szorul, akkor nem kell napokat várni, míg külföldről megérkezik az alkatrész, hanem akár egy napon belül is hozzá lehet jutni. Az egyik legdrágább alkatrész a bojler fűtőszála, így ha ez szorul cserére, akkor arra számítania kell, hogy nem lesz olcsó.

Éppen azért, hogy elkerülje a cseréjét, mindenképpen érdemes időnként vízkőteleníteni a bojlert. Minden esetben hívjon szakembert, ha azt veszi észre, hogy a Hajdú bojlerrel valami nincsen rendben.

Nyári Tibor Hajdú bojler szerelő 06 20 398 7569