Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
80 literes bojler 1-2 főre
80 literes villanybojler szerelés Budapest

A Hajdú 80 literes bojler kisebb háztartásban elegendő

Hajdú 80 literes bojler felszerelése, bekötése 


Amikor arról beszélünk, hogy egy háztartásnak mekkora a melegvíz igénye, akkor meg kell határoznunk azt, hogy hány főről beszélünk.

Egy háromfős családban a Hajdú 80 literes bojler nem elegendő, egy ekkora háztartásban legalább 100 literes bojlerre szükség van.

Meghatározó szempont lehet, hogy a fürdés kádban vagy zuhanykabinban történik, hiszen ez utóbbi esetében jóval kevesebb melegvíz fogy el, mintha teletöltenénk egy kádat.

80 literes Hajdu bojler felszerelés BudapestA Hajdú 80 literes bojler főként kétfős háztartások számára javasolt. Maga a márka mindenki számára ismerős, hiszen hazai gyártóról van szó. Mindenképpen érdemes magyar bojlert vásárolni, mert ehhez sokkal egyszerűbben tudunk beszerezni alkatrészt is, ha esetleges hibajavítás szükséges.

A magyar Hajdú 80 literes bojlert sokan keresik, mert nagyon jó ár-érték arányban lehet beszerezni és maga a márka máris megbízhatóságot nyújt a vásárlók számára, mert ezt mindenki ismeri.

Hazai gyártású 80 literes Hajdú bojler

A Hajdú 80 literes bojler megvásárlásakor figyelni kell arra, hogy milyen teljesítménnyel rendelkezik. Fontos, hogy az álló vagy fekvő helyzetben helyezendő el. Lényeges szempont, hogy a megvásárlástól számított hány éven belül szabad csak márkaszervizzel javítani, hogy a garancia ne szűnjön meg.

A Hajdú 80 literes bojler mellett lehet kapni 50, 100 és 120 literes készülékeket is, amelyek az űrtartalom tekintetében arányosan változik az árban is. Ha szeretne bojlert vásárolni, akkor válassza a Hajdú márkát, mert ezt javasolják szakemberek is.

A Hajdú 80 literes bojler garzonlakásokban is megfelelő választás.

Egy 80 literes bojler hány főre elég valójában?

Meleg víz hiányában a modern, fejlett világ embere megbénulna egy cseppet, hiszen rengetegen el sem tudnák képzelni az életet nélküle. Magyarországon szerencsére nincs vízhiány, és technológiai szempontból sem kell a lakosságnak attól tartania, hogy esetleg nem állna rendelkezésre megfelelő mennyiségű energia a víz felmelegítéséhez.

Egy magyar átlagcsalád 2 vagy 4 tagból áll, és nagyjából itt van az átmenet a 80 literes bojler illetve az ettől nagyobb tartályméretű berendezések között is.

80 literes bojler 2 fore Budapest felszereléssel beüzemelésselElektromos bojler 2 főre

Persze minden az egyedi vízigényektől is függ. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy háztartáson belül hányan választják nap, mint nap a zuhanyozás helyett a kádban való fürdést. Ezt a bizonytalansági tényezőt is beleszámítva a tapasztalatok azt támasztják alá, hogy egy 80 - 100 literes bojler tökéletesen ki tud szolgálni egy kéttagú famíliát amennyiben zuhanyoznak, viszont ezen létszám fölött már igencsak indokolt lehet elgondolkodni egy nagyobb 120 literes bojler beszerelésén.

Cégünk már hosszú évtizedek óta foglalkozik Hajdu villanybojlerek forgalmazásával, javításával, karbantartásával illetve azok beüzemelésével. Ennek megfelelően az ezzel kapcsolatos hasznos tanácsainkat érdemes megfogadniuk ügyfeleinknek. Az új 80 literes bojler komplett vételárában a kiszállítás és a felszerelés költsége is benne van.

Új 80 literes bojler garanciával

A gyártó 2 éves teljes körű jótállást szavatol a vízmelegítőre, a víztartályára pedig 3 évet. Javasolt néhány évente ellenőriztetni a készüléket, ugyanis kulcsfontosságú lehet a berendezés élettartamát tekintve, hogy milyen állapotban vannak a vízvezetékek, a tartály vagy a fűtőszálak.

Utóbbira például, ha vízkő telepszik, akkor csökken a melegítés hatékonysága, ezáltal több villamos energiát pazarol, és a vízhőmérséklet sem biztos, hogy meg fog felelni a háztartásbeliek elvárásainak. Akár 80 literes bojlerről, akár egy nagyobb 100- 120 literes kivitelről lenne szó, tapasztalt csapatunk megjavítja vagy karbantartja. Hétvégén és ünnepek alkalmával is elérhetőek vagyunk, amennyiben sürgős javításra volna szükség.

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Milyen esetben ajánljuk a Hajdú 80 literes bojlert?


 Ha jelenleg ennél kisebb, például 50 literes villanybojler van a házban, de nem szolgáltat elegendő meleg vizet

 Háztartásban 2 fő részére ideális megoldás, ha nem szeretnének indokolatlan mértékben spórolni a meleg vízzel

 Háztartásban 1 fő részére, amennyiben esély van rá, hogy a jövőben megnövekszik a meleg vízhasználat pl. egy plusz fő költözik a házba

 Egy régebbi, esetleg más márkájú bojler lecserélésekor, amikor már aktuálissá válik egy újabb, energiatakarékosabb modell beszerzése

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Hajdú 80 literes bojler maximálisan ki tudja elégíteni a felhasználói igényeket, amennyiben ez a tartályméret elegendő meleg vizet szolgáltat a házban élőknek.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem kell tartania attól, hogy az újonnan megvásárolt és beszerelt bojlere néhány használat után tönkremegy, meghibásodik és ez által használhatatlanná válik. Nem kell mindig kihívnia a szerelőt, aki alkalmanként meglehetősen magas munkadíjat számláz ki. Nem kell állandóan mérgelődnie, bosszankodnia amiatt, hogy a villanybojlere már megint nem működik, már megint szerelni kell, már megint ki kell cserélni benne egy alkatrészt.

Ha a Hajdú 80 literes bojlerre esik végül a választása, akkor egy olyan készülék kerül a birtokába, ami a rendszeres felülvizsgálatok, illetve vízkőtelenítés esetén problémamentesen tud működni akár hosszú évek, évtizedeken keresztül is.

Miért nem sok a Hajdú 80 literes bojler ára?

Ha megnézi, mennyibe kerül a 80 literes modell, akkor meglepődve tapasztalhatja, hogy az ára egyáltalán nem takar megfizethetetlen összeget, sőt. Könnyen meglehet, hogy amikor előzetesen találgatott a vételárat illetően, akkor magasabb összeggel kalkulált.

A Hajdú cég már több, mint 60 éve gyártja azokat a háztartási gépeket, többek között villanybojlereket is, amik nem csak igényes kialakításúak, hanem tartósak és energiatakarékosak is. A nagymúltú szakértői csapat mindig is azt tartotta szem előtt, hogy a minőséget kedvező áron adja, hiszen az általuk kínált villanybojlereket nem csak cégeknek, közintézményeknek értékesítik, hanem háztartásoknak is. A hétköznapi civil embereknek pedig nem feltétlenül van az átlagosnál nagyobb keresetük, mely tényt figyelembe vették az árazáskor.

Amennyiben tehát nem tud vagy nem akar nagy kiadásokba bocsátkozni, akkor a Hajdú 80 literes bojler ideális választás lehet, hiszen kedvező áron kerülhet birtokába egy meglehetősen masszív, strapabíró készülék.

Miért vásárolja meg nálunk a Hajdú villanybojlert?


 Egy segítőkész, barátságos csapat áll a rendelkezésére, minden kérdésére választ adunk, tájékoztatjuk és azt tartjuk szem előtt, hogy a bojler vásárlás gyors és problémamentes legyen

 A villanybojlert házhoz szállítjuk, ott leszereljük a régi készüléket, felszereljük az újat, igény esetén elszállítjuk a régit

 Nálunk gyors és kényelmes az ügyintézés, a kapcsolatfelvételt követően mi mindent elintézünk Ön helyett

 Kedvező áron vállaljuk a villanybojlere időszakos felülvizsgálatát, vízkőtelenítését, erre nem kell külön szakembert keresnie

 A Hajdú villanybojlereket kedvező áron kínáljuk a vásárlóinknak, a végösszegben nincsenek rejtett költségek, amiről ne tájékoztatnánk ügyfeleinket


Nekünk már hosszú évek tapasztalatai állnak a hátunk mögött, ennek, illetve szakértelmünknek köszönhetően gyorsan, precízen dolgozunk. Pontosan tudjuk, hogy milyen nehézségekkel, akadályokkal kell szembenézniük azoknak, akik úgy döntenek, hogy lecserélik a régi, elavult villanybojlerüket, esetleg újonnan vásárolnak egyet.
Mi már az első telefonbeszélgetéstől kezdve kedvesek, barátságosak és közlékenyek vagyunk.

Minden kérdésére választ adunk, részletes tájékoztatjuk a Hajdú 80 literes villanybojler műszaki jellemzőiről, a szállítás menetéről, költségéről, a készülék vételáráról, a garanciáról, illetve minden egyéb fontos információról.

Arra törekszünk, hogy az ügyintézés gyors és problémamentes legyen, hogy ne kelljen sokat várnia az új villanybojler házhozszállítására, beszerelésére. A helyszínen is figyelünk arra, hogy minden a tervek szerint történjen, hogy Önnek semmivel se kelljen foglalkoznia.

A régi készüléket gondosan leszereljük, áramtalanítjuk, leeresztjük belőle a vizet, majd ezt követően felszereljük az újat. Igény esetén gondoskodunk a régi készülék elszállításáról is.

A Hajdú villanybojlerek is csak akkor tudják kiszolgálni a maximális élettartamukat, ha bizonyos időszakonként a szakemberek átvizsgálják és elvégzik a szükséges tisztítást, vízkőtelenítést. Mi nem csak bojler értékesítéssel, házhoz szállítással foglalkozunk, hanem javítási, szerelési munkálatokkal, vízkőeltávolítással is. Így ezeket a feladatokat is ránk tudja bízni a későbbiekben, nincs szükség arra, hogy külön szakembert keressen.

Mit tartalmaz a Hajdú 80 literes bojler ára?

A weboldalunkon megtekintheti az árakat, hogy előre ki tudja kalkulálni, mennyit kell fizetnie a bojler csere lebonyolítására. Az általunk kiszabott árban benne van a készülék ára, a villanybojler házhoz szállítása, a régi vízmelegítő leszerelése, az új villanybojler felszerelése, az új vízbekötőcsövek vételára, valamint a régi villanybojler elszállítása.
Amennyiben tehát a bojler csere mellett dönt és a Hajdú 80 literes bojlert nálunk vásárolja meg, akkor az összeg kifizetéséért cserébe egy komplett szolgáltatást kap, nem csak egy készüléket.

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, esetleg részletesebb tájékoztatást szeretne kérni vagy igényelni szeretné a bojler cserét, akkor hívjon bátran! Igény esetén segítünk kiválasztani a megfelelő kapacitással rendelkező bojlert, elmondjuk, hogy melyik modell hány fős háztartásban jelent ideális megoldást és az Ön egyéni elképzelései, elvárásai szerint jó döntés-e a 80-as. Mindenben segítünk, hogy a bojler vásárlás, illetve a bojler csere gyors, problémamentes legyen és a kiválasztásra kerülő készülék hosszútávon is ki tudja szolgálni az igényeit.

Hajdú 80 literes bojler felszerelése és bekötése Budapest területén 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Nyári Tibor Budapesti bojler szerelő