Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A Hajdú 80 literes bojler kisebb háztartásban elegendő

  • Blog - hírek

Hajdú 80 literes bojler felszerelése, bekötése 


Amikor arról beszélünk, hogy egy háztartásnak mekkora a melegvíz igénye, akkor meg kell határoznunk azt, hogy hány főről beszélünk.

Egy háromfős családban a Hajdú 80 literes bojler nem elegendő, egy ekkora háztartásban legalább 100 literes bojlerre szükség van.

Meghatározó szempont lehet, hogy a fürdés kádban vagy zuhanykabinban történik, hiszen ez utóbbi esetében jóval kevesebb melegvíz fogy el, mintha teletöltenénk egy kádat.

80 literes Hajdu bojler felszerelés BudapestA Hajdú 80 literes bojler főként kétfős háztartások számára javasolt. Maga a márka mindenki számára ismerős, hiszen hazai gyártóról van szó. Mindenképpen érdemes magyar bojlert vásárolni, mert ehhez sokkal egyszerűbben tudunk beszerezni alkatrészt is, ha esetleges hibajavítás szükséges.

A magyar Hajdú 80 literes bojlert sokan keresik, mert nagyon jó ár-érték arányban lehet beszerezni és maga a márka máris megbízhatóságot nyújt a vásárlók számára, mert ezt mindenki ismeri.

Hazai gyártású 80 literes Hajdú bojler

A Hajdú 80 literes bojler megvásárlásakor figyelni kell arra, hogy milyen teljesítménnyel rendelkezik. Fontos, hogy az álló vagy fekvő helyzetben helyezendő el. Lényeges szempont, hogy a megvásárlástól számított hány éven belül szabad csak márkaszervizzel javítani, hogy a garancia ne szűnjön meg.

A Hajdú 80 literes bojler mellett lehet kapni 50, 100 és 120 literes készülékeket is, amelyek az űrtartalom tekintetében arányosan változik az árban is. Ha szeretne bojlert vásárolni, akkor válassza a Hajdú márkát, mert ezt javasolják szakemberek is.

A Hajdú 80 literes bojler garzonlakásokban is megfelelő választás.

Hajdú 80 literes bojler felszerelése és bekötése Budapest területén 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.