06-20-398-7569

Hajdú bojler meghibásodás esetén hívjon a hét bármely napján reggel nyolc és este nyolc között! Szolgáltatási terület: BUDAPEST

A Hajdu Aquastic bojlerek felszerelése és bekötése

Hajdu aquastic villanybojler felszerelése bekötése

Egy Hajdu Aquastic bojler felszerelése a szakemberek számára nem jelent problémát, érdemes azonban észben tartani, hogy az otthoni, sajátkezű bekötés nem mindig célravezető.

Hajdu aquastic villanybojlerA bojler szerelő szakember nagy segítségünkre lehet nem csak abban, hogy pontosan milyen típusú bojlert válasszunk ki (ami függhet a rendelkezésre álló helytől vagy hogy hány vízvételi helyet, mekkora háztartást kell kiszolgálni), de abban is, hogy pontosan hová kerülhet az eszköz, hogy a legideálisabb helyen legyen.
Természetesen a technikai megoldások esetén is jobb, ha gyakorlott és szakképzett ember végzi a bekötést, hiszen pontosan tudja, hogy mit hová kell csatlakoztatni, milyen eszközöket és alkatrészeket használjon fel, hogy probléma nélkül működhessen a bojler.

Egy Hajdu Aquastic villanybojler felszerelése esetén szemügyre kell venni például a villanyórát is, hiszen bizonyos esetekben (16 A-es megszakítóval rendelkező óráknál) egy külön vezeték felszerelésére lehet szükség.

Hogyan lehet hosszú élettartamú a bojler?

Egy Hajdu Aquastic villanybojler bekötése nem nevezhető egyszerű műveletnek, hiszen számos ponton elronthatjuk, ha rutin és képzettség nélkül állunk neki. Ha a bojlert rosszul kötjük be, annak nem csak a hatékony működésre, de az élettartamra nézve is komoly következményei lehetnek.

A beállításnál is érdemes ügyelni néhány dologra, elsősorban azt kell megfontolnunk, hogy milyen maximális hőmérsékletre akarjuk beállítani. A bojler élettartama a szakértők szerint hatékonyan növelhető azáltal, ha legfeljebb 60 fokra állítjuk azt be, persze ez függhet az adott típustól is, amiről mindenképpen érdemes szakértői tanácsot kérni.

Ha a Hajdu Aquastic felszerelése után már csak annyi a teendő, hogy gondoskodunk az eszköz rendszeres karbantartásáról. Ezzel biztosíthatjuk, hogy akár hosszú évtizedeken keresztül hibamentesen üzemeljen. Ennek érdekében 1-2 évente a bojler belsejét vízkőteleníteni kell, az egyes alkatrészek helyes működését pedig alaposan felülvizsgálni, szükség esetén lecserélni azokat.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

villanybojler, Hajdu aquastic villanybojler