Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler ár

A Hajdu bojler ár a legkedvezőbb!

Mitől függ a Hajdú bojler ára


Ami elromolhat egy bojleron, az el is romlik... Egy alapkiépítésű bojler bármely alkotórésze felmondhatja a szolgálatot egyik napról a másikra.

A bojlerek sok fajtáját ezáltal sok meghibásodást is ismerünk. Egy háztartásban többféle vízmelegítő eszközt találunk. A helyi meleg víz ellátásra kis 5-10 literes méretben készülnek bojlerek, ezek többsége nyitott rendszerben üzemel. Ugyanakkor már a zártrendszerű meleg vizes ellátásra van szükség egy nagyobb családi házban.

Egy főre naponta körülbelül 40-50 liter vizet kell számolnunk, egy négytagú családnak elég egy 100-120 literes tartály. Ettől nagyobb tartály vásárlása felesleges pénzkidobás, hiszen a nagyobb energiafelhasználással a pénztárcsa kiadásai is megnőznek.

 Elromlott a hőfokszabályozó? Nem tud fürödni, mosogatni, mert egyszerűen csak a hideg víz jön a csapból?

Netán sokkal nagyobb a probléma?

Kilyukadt a tartály, csöpög a víz, de nem tudja honnan eredeztethető a hibásodás?

Keresse a Hajdu bojler szakértőit, akik gyorsan és kedvező áron oldják meg a problémáját!

Hívjon bizalommal: +3620-398-7569

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

Hogyan válasszon bojlert?

A beszerzési ár és a várható élettartam alapján érdemes a bojlert kiválasztani. A laikus vásárlót könnyű átverni!

A bojlervásárlás egyik legfőbb szabálya, hogy vegyük figyelembe az alkatrészek gyártási helyét, hiszen a készülék esetleges meghibásodásakor a legegyszerűbb, ha az alkatrészt, a pótalkatrészt hazánkban be tudjuk szerezni.

Kérje ehhez is munkatársainak segítségét! A külföldi berendezések általában olcsóbbak, de szervízelésük és alkatrész beszerzésük problémásabb. A készülékek természetesen kevés átalakítással egymással csereszabatosak, az ez körül felmerülő munkákat azonban bízza szakemberre!

Karbantartással megóvható?

Természetesen a jól karbantartott bojler hosszabb életűnek ígérkezik, mint az elhanyagolt. Ne ijedjünk meg, nem napi karbantartásról van szó.

A bojler nem igényel napi törődést, pusztán időszakos karbantartásról van szó, amely a vízkőteleintés és az aktív anód cseréjét foglalja magába.

Egy bojlert tisztítani elég 24 havonta. A villanybojler karbantartásához, a tisztításhoz is érdemes szakember segítségét kérni. A Hajdu bojler munkatársai az Ön szolgálatába állnak, hívjon bennünket bátran, és mi segítünk abban, hogy bojlere hosszabb életet éljen!

Hajdú bojler ára felszereléssel házhozszállítással 06 20 398 7569

Hajdú bojler ár felszereléssel házhozszállítással