Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú bojler fűtőszál, fűtőbetét 1800W

A Hajdú bojler fűtőszála remek teljesítményű

Hajdú bojler fűtőszál fűtőbetét


Ha elege van azokból a bojlerekből, amelyekre órákat kell várni, hogy felmelegítsék a vizet, akkor érdemes lehet kipróbálni a minőségi Hajdú bojlereket.

A Hajdú bojler fűtőszál rendkívül jó minőségű anyagokból készül, amelyek remek teljesítményt és hatásfokot biztosítanak az alkatrész számára a nap minden percében.

Amikor otthonunkban szükségessé válik a régi villanybojler cseréje, vagy csak szeretnénk egy újat beszerezni az új lakáshoz, akkor hazánkban egyáltalán nem kell sokat gondolkozni azon, hogy milyen márka mellett tegyük le a voksunkat.

Mondhatjuk azt, hogy hazánk villanybojler nagyhatalom, hisz a Hajdu név nem csak itthon, de külföldön is rendkívül sok helyen ismert ezen a téren.

bojler futobetetHajdu fűtőszál megbízhatósága

 A Hajdú bojler fűtőszála mindenkinek biztosítja a melegvizet az egész háztartásban a nap bármely percében és rendkívül megbízható, valamint évekig használható marad.

A Hajdu villanybojler ott van majd minden lakásban, és van olyan hogy harminc éve változatlan minőségben és mennyiségben szolgáltat forró vizet, amelyre rendkívül büszkék vagyunk.

Ha Ön is úgy érzi, hogy eljött a régi bojler cseréjének ideje, akkor érdemes lehet megfontolni mekkora kapacitású bojlert szeretne. A Hajdú bojler fűtőszálat is ennek megfelelően kell megválasztani, ha egyedi bojlert szeretne vásárolni.

Ha sok meleg vizet fogyaszt, akkor a Hajdu 150 literes villanybojler minden bizonnyal az Ön számára is remek választás lehet, hisz ilyen olcsón ennyi meleg vizet előállító készülékhez sehol máshol nem tud hozzájutni. 150 liter meleg víz könnyedén kiszolgál egy öt, vagy akár még több fős családot is, amely rendkívül jó kapacitásnak számít és egyszerre több vízvételezési pontról is megoldható az ellátás.

Nem kell várni, hogy melegedjen a víz, nyugodtan lehet egy időben zuhanyozni, mosogatni, vagy bármi mást csinálni, amihez manapság melegvíz szükséges a Hajdú bojlerek segítségével. A Hajdú bojler fűtőszál pillanatok alatt felmelegít nagy víztömegeket is.

1200W Hajdu bojler fűtőszál

A régi Z 50 – Z 80 literes Hajdu villanybojlerek 1200W fűtőszállal voltak szerelve. Létezik belőle 30 mm szélességű és 24 mm szélességű.

Ezért ha házilg szeretne fűtőszálat cserénéli érdemes elötte ellenőrizni, lemérni az alaplapon a csatlakozási méretét.

Az újabb típusú 50 és 80 literes forróvíz tárolók már 1800 Wattos fűtőbetéttel vannak ellátva. A fiatalabb évjáratú Z 80 EK-1 már csak 24 mm széles beépítéssel rendelkeznek.

1800 Wattos bojler fűtőszál

A Hajdu 1800 wattos fűtőszál általában réz köpenyes kivitelű, de már beszerezhető acél kivitelű is, mindkét típus megbízható.

1800 wattos fűtőbetéttel kerültek forgalomba a Z 50 – 80 – 120 – 150 literes Z 50EK, Z 80 EK, Z 120 EK, és a Z150 EK villanybojlerek.

Minden karbantartás megrendelése elött érdemes ellenőrizni a bojler adattábláján a bojler típusát, mert mint látjuk, rengeteg típus van forgalomba, ezért tapasztalat típusismeret nélkül mellé foghatunk a fűtőszál beszerzésekor.

2400W és 3000 Wattos fűtőszálak

A nagyobb 2400 és a 3000W fűtőbetéteket a legnagyobb 200 literes Hajdu elektromos forróvíz tárolók kapják.

Itt is függ a bojler életkorától, hogy éppen milyen szélességű a fűtőbetét 24mm – vagy 30 mm.

Ne bízza a véletlenre a fűtőszál beszerzését, vásárlását. Bízza családi vállalkozásunkra Hajdu bojlere javítását, karbantartását. Mi minden munkára az összes fűtőszál típussal érkezünk, úgyhogy rajtunk nem fog kifogni a változatos alkatrész felhozatal. Hívjon Most vagy kérjen visszahívást, a hét minden napján számíthat típus ismeretünkre.

Egyszeri befektetéssel évtizedekre biztosítjuk lakásunk kényelmes meleg víz ellátását.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Nyári Tibor bojler szerelő

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569