Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler kiválasztása mekkora bojlert vegyek

A Hajdú bojler méretválasztása

A Hajdú bojler kiválasztása


A Hajdú bojler egyike a legkedveltebb és legelterjedtebb vízmelegítő berendezéseknek. A mai energia árak mellett kiemelt jelentőséggel bír, milyen megoldást választunk, illetve a kiválasztott bojler mekkora teljesítménnyel és fogyasztással rendelkezik.

Időről időre felvetődhet a villanybojler cseréjének szükségessége. Alapvetően ezt a munkálatot a fürdőszoba felújítás során szokták elvégezni, hiszen a csempék és a falak fúrása ilyenkor végezhető el a legegyszerűbben, illetve ilyenkor könnyedén eltüntethetők a régi bojler nyomai, ráadásul egy frissen felújított fürdőszobában sokkal jobbat mutat egy új bojler...

hajdu bojlerA felújítás során mi magunk választhatjuk meg, mekkora bojlerre van szükségünk, illetve mekkora teljesítménnyel rendelkezzen. A legtöbb család esetében a Hajdú bojler 80 l kiadása igen kedvelt választást jelent; ezt a kapacitást elsősorban közepes méretű háztartások számára szokták ajánlani. A bojler választást azonban nem érdemes hasra ütésszerűen bonyolítani. Érdemes alapos és megfontolt döntést hozni, hiszen a bojler kiválasztása hosszú éveken keresztül befolyásolja a kényelmünket és a villanyszámlánkat.

Mekkora bojlert válasszunk

A bojler űrtartalmának kiválasztása során elsődlegesen a család vízigényével kell számolni; ez nem egyszerű, hiszen változó mennyiségről beszélhetünk, ráadásul aligha tudjuk megmondani, a családunk naponta mennyi meleg vizet használ. Elsősorban a megérzésünkre hagyatkozhatunk, de vegyük figyelembe, hogy a bojler a tisztálkodás ideje alatt is képes meleg vizet előállítani, így a következő személy részére már képes felmelegíteni a vizet bizonyos mértékig.

A kapacitás és a teljesítmény meghatározása rendkívül fontos, hiszen csakis ilyen módon érhető el az optimális üzemeltethetőség, vagyis ilyen módon valósítható meg az energiatakarékos vízmelegítés. Az energiatakarékosság érdekében az is nagyon nagy jelentőséggel bír, hogy a hőfok szabályozót megfelelően állítsuk be; a túlmelegített víz minden esetben veszteséget termel.

Az alapvető ajánlások szerint az egyedül vagy párban élők számára megfelelő választást jelenthet egy jó minőségű 50 literes villanybojler. A Hajdú bojler 80 l változata elsősorban nagyobb vízigénnyel rendelkező pároknak és kisebb családoknak jelent tökéletes megoldást. Nagyobb családok részére jó ötletnek bizonyulhat a nagyobb bojler vásárlása, azonban a meleg víz ellátását sok esetben a fürdési idő helyes megválasztásával lehet elősegíteni.

Hajdú bojler kiválasztása felszerelése bekötése Budapest

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!