Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú bojler vízkőtelenítés bojler tisztítás

A hatékony bojler tisztítás eltűnteti a vízkövet

Hajdú bojler tisztítása vízkő eltávolítása


Hajdu villanybojler vizkőtelenités fűtőszál csereMég a legjobb bojlerekkel is megesik, hogy a sok éves használat után elkezd megjelenni a belső egységeken a vízkő. Még a legjobb védőrétegek mellett is szemtanúi lehetünk e jelenségnek, amelyet viszont a megfelelő bojler tisztítás képes eltávolítani.

Bizonyára sokan úgy gondolják, hogy amíg van meleg víz, addig semmi probléma nincs a bojlerrel, és nincs szükség a bojler vízkőtelenítésére és ellenőrzésére, ez azonban egyáltalán nem igaz.

A legtöbben nem tudnak a tényről, miszerint a vízköves bojler sokkal nehezebben melegíti a vizet fel, több energiát fogyaszt, ami azt jelenti, hogy a számlák is jelentős mértékben megemelkedhetnek, hiszen sokkal több energiát használ fel a bojler ugyanarra a célra, tehát romlik a hatásfoka.

 Miért kell tisztítani vízkőteleníteni a bojlert

bojler tisztítás vizkőtelenítes BudapestA vízkő bizony szinte észrevétlenül teljesen képes tönkretenni egy bojlert, amelynek cseréje rengeteg pénzbe kerülhet. A bojler tisztítás éppen ezért fontos, hiszen Ön sem akar 3 évente új bojlert venni.

A berendezés fűtőszálait nagyon gyorsan bevonja a vízkő, ami sok esetben akár 2-3cm vastag is lehet. Ez már több, mint a felére csökkenti az adott bojler hatékonyságát.

A vastag vízkő réteg nagyon megnehezíti a víz felmelegítését, ezért a bojler tisztítás minél előbbi megkezdése rendkívül fontos.

Már az 1mm-es vízkő 10%-kal növelheti az energiafelhasználást, így számoljon csak utána, mennyi pénzébe kerülhet ez Önnek havonta, ha ráadásul vastagabb rétegről van szó.

Az eddig említett okok miatt ajánlatos vízkőteleníteni a bojlert legalább kétévente, de akár másfél-egy évente is meg lehet ezt tenni a biztonság érdekében, hiszen így jelentős pénzmegtakarítás érhető el, amelyhez mindössze a hatékony bojler tisztításra van szükség.

Érdemes odafigyelni a jelzőlámpára is magán a bojleren, hogy megtudjuk kap-e áramot, és a hőfokszabályzó működik-e.

Ha ezek nem megfelelően működnek, akkor lehet, hogy bojler tisztításra lesz szükség. Az ideális hőfok a 60 C fok, ha ennél magasabb, akkor jóval nagyobb az esélye a vízkövesedésnek.


Nézzen szét weboldalunkon, győződjön meg róla, hogy mi mindent tudunk bojler tisztításról, hívja szakértőnket azonnal: +36 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Bojler tisztítás vízkőtelenítés Budapest
Non-Stop készenléti szolgálatAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.