Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
nincs melegvíz a villanybojlerben

A villanybojler meghibásodásairól, avagy mi történik, ha nincs melegvíz?

Amikor azzal szembesül, hogy nincs melegvíz, vagyis a villanybojler nem üzemel megfelelően, akkor könnyedén elragadhatja a pánik. Ha Budapest 11. kerülete a lakóhelye, akkor szakembereinket tárcsázva pillanatok alatt megoldást találhat a problémájára. Látatlanban nagyon nehéz megmondani, hogy egy-egy jelenséget pontosan mi okoz. A meghibásodásnak ugyanis millió indoka lehet.

Természetesen akadnak olyan forgatókönyvek, amik túlságosan gyakran jutnak főszerephez. A nagy számok törvénye alapján, ezekről az esetekről érdemes beszélni, félig-meddig általánosítva, mert jó eséllyel mutatnak rá az ön nehézségének az generálójára.

Villanybojler hiba, avagy mi történt, ha nincs melegvíz?

Aktuálisan semmi. Pontosabban a folyamatok szeretnének a maguk útján járni, csak éppen nem tudnak. Az tehát a kérdés, hogy mi gátolja meg az amúgy tökéletesen működő rendszer hibátlan üzemelését?

nincs melegviz villanybojlerAz egyik legtöbbször előforduló „bajkeverő” a vízkő. Az átkos magyar kemény víz ugyanis csendben teszi a dolgát. Hő hatására a folyadékból kicsapódnak azok az ásványi anyagok, melyek vízkővé formálódva végül eltömítik a csöveket, leszigetelik a fűtőszálakat, tehát nemcsak egy fronton súlyos, s mindenképpen szakember segítségével megoldandó nehézségeket okoznak.

Hogy mit tehet ez ellen? Semmit.

Hacsak nem köti villanybojlerét vízlágyító rendszerre, de ezt csak nagyon kevesen tehetik meg, illetve akad, aki nem is szeretne ezzel az eshetőséggel élni.

Ám a fenti kijelentés, miszerint semmit sem csinálhat mégsem igaz. Prevencióval és tudatos hozzáállással ugyanis a jövőben biztosíthatja bojlere egészségét.

Ha nincs víz, a villanybojlere „sztrájkol” Budapest 11. kerületében, akkor értesítsen minket!

A preventív gondolkodás rengeteget nyom a latba. Ha rendszeresen ellenőrizteti a készülékét, ha figyel arra, hogy folyamatosan szakértői szemek kísérjék nyomon bojlere állapotát, akkor váratlan, negatív meglepetések nem érhetik. Amennyiben ugyanis kellő figyelmet szentel a megelőzésre úgy még időben léphet az átkos vízkővel szemben.

Ha nem várja meg, míg a fűtőszál teljesen leszigetel, akkor a hőkioldó sem kapcsol ki, s nem kell a melegvíz hiányával megküzdeni.

Hajú villanybojler vízkőtelenítés Budapest
Hajdú villanybojler vízkőtelenítés árak Budapesten: 06-20-398-7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő