Villanybojler szakértő

Villanybojler szakértő

A villanybojler szakértő bármikor az Ön rendelkezésére áll és megjavítja az elromlott berendezést, legyen szó egy apró alkatrészcseréről vagy egy nagyobb volumenű munkálatról. Egy villanybojler elromlása számos dolog miatt történhet. Az emberek nagy többsége például nem tudja, hogy a villanybojlereket a koruktól függetlenül 2-3 évente vízkőtől mentesíteni kell, mivel ellenkező esetben elkerülhetetlen a meghibásodás. A villanybojler szakértő ezt gyorsan és hatékonya kivitelezheti az Ön otthonában is.

Hetek óta hibásan működik az otthoni bojler?

Már több szerelő is megnézte a berendezést, de nem tudta megjavítani?

Önnek igazi szakértői segítségre van szüksége, amelyet megkap, ha felhív minket a +3620-398-7569 telefonszámon.

 

A vízkő eltávolítását bizza szakértőre

A vízkövet úgy kell elképzelni, mint egy nagyon jó, porózus szerkezetű, enyhén cementre hasonlító hőszigetelő réteget, amely szépen lassan felhalmozódik a bojler belsejében. Mi is történik ilyenkor? Mivel a vízkő teljesen körülveszi a fűtőszálat, sokkal több energiára van szükség a felfűtéshez, hiszen a vízkő egy plusz réteg a melegítés során. Ez tehát lényegesen és folyamatosan emeli a villanyszámlát, amely az Ön számára sem kedvező.

A villanybojler szakértő segítségével Ön is azonnal megszabadulhat a bojlerben található vízkőtől. Nagyon fontos a modernebb bojlerek esetében az anód cseréje is, mert ez védi meg a bojler tartályát attól, hogy károsodjon, esetleg kilyukadjon.

A tömítésekre is oda kell figyelni, ezeket időnként ellenőrizni kell. Gyakori hibának számít az elhanyagolt bojlerek esetében az alaplap kilyukadása ami azt eredményezi, hogy a kicsepegő víz közvetlenül az alaplapi elektronikára kerül, amely zárlatot okoz. Itt meg kell említeni a villanybojlerek veszélyességét is, hiszen fennáll az áramütés veszélye.

A szomszédjai folyamatosan arra panaszkodnak, hogy nem működik a bojler? Ön is észlelte már a baljós jeleket?

Keresse fel a villanybojler szakértőt a +3620-398-7569 telefonszámon a hét bármely napján!

Mi minden hibát kijavítunk az Ön bojlerén, Ön pedig ismét élvezheti annak szolgáltatásait már aznap.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat