Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
villanybojler

A villanybojler takarékos megoldás?

50 literes bojler felszerelesA Hajdú villanybojler mindig jó választás

Számtalanszor merül fel a vevőkben az a kérdés, hogy a villanybojler takarékos alternatíva-e.

Ha a gazdaságos beruházásokat kedveli, akkor a villanybojler vásárlást önnek találták ki.

Mivel költséghatékonyan telepíthető, nincs hozzá szükség terv dokumentációra, költséges kémény építésre, hatósági eljárásokra. Kevés költséggel gyorsan felszerelhető.

Gázos társaival ellentétben itt nincs ingadozó, hol forró, hol langyos víz zuhanyzás alkalmával.

Több fronton is megkímélheti a házi malacperselyét a feltöréstől, hiszen egy jó befektetés hamar behozza az árát, sőt a beáldozott összeg akár többszörösét is.

A villanybojler határozottan ebbe a kategóriába tartozik.

 Egyrészt egyértelmű, hogy pusztán a fogyasztással, azaz a bojler használatával rengeteg feleslegesen elpocsékolt energiát spórolhat meg. Csak annyi vizet melegít fel a rendszer, amennyire szüksége van, és pontosan olyan hőfokra, melyre ön beállítja. Nincsenek láthatatlan költségek, és nulláktól roskadozó energiaszámlák.

Másrészt, ha karbantartja készülékét, ha odafigyel állapotára, akkor váratlan meghibásodás esetén is azonnal lépni tud. Egy Hajdú bojler esetében az alkatrész beszerzése nem kihívás, pillanatos művelet, s a szakszerű javíttatás után újra élvezheti a komfortot. Bátran bízza ránk a szereléssel járó manővereket, hogy azok kivitelezésére se legyen gondja.

Ahhoz, hogy a takarékos villanybojler beváltsa a hozzá fűzött reményeket, érdemes alaposan végig gondolnia, hogy milyen kapacitású berendezéssel tudná legjobban kielégíteni igényeit. Ha ugyanis túlságosan kis tárolójú készülék mellett dönt, akkor sok lehet a felfűtésből eredő költség, a plusz melegítésnek köszönhetően. Ám a túlságosan nagy tartály sem előnyös, hiszen mivel nem tudja felhasználni a benne tárolt vizet, így a rendszer feleslegesen dolgozik annak felmelegítésével.

Nincs mese, ahhoz, hogy pontos számokat kapjon mérnie kell, a fogyasztását. Néhány nap figyelmes paraméterezése után már könnyedén megállapíthatja, hogy egy főre mekkora vízigény esik, s így már a konkrét kapacitás is megsaccolható. Még valamire jó, ha odafigyel a vásárlás során azért, hogy valóban gazdaságos végeredménnyel gazdagodjon.

Válasszon megbízható, minőségi márkát, s a legjobb, ha ezt a hazai termékek közül teszi. A Hajdú villanybojler például nem csak, hogy évtizedek óta bizonyít, de javíttatása, karbantartása nem költséges, és nem energia- és időigényes, azaz minden fronton jobban jár vele.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569