Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A villanybojlerek karbantartása fontos

A Hajdú villanybojlerek karbantartása


Egy bojlert, megvásárlását követő legkésőbb harmadik év végéig érdemes átnézetni szakemberrel, főleg akkor ha olyan helyen lakunk, ahol kemény a víz. A villanybojlerek fűtőszála szenvedi meg a leginkább azt, ha sok a vízben a kalcium, amely lerakódások kialakulásához vezethet. Ha szeretné megelőzni a problémát, vagyis hogy a bojler fűtőszála meghibásodjon, akkor ne habozzon, hanem egy szakemberrel rendszeresen végeztesse el a karbantartási feladatokat.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat

A villanybojlerek legfontosabb alkatrésze maga a fűtőszál, amelynek a meghibásodása okozhatja a legdrágább javítást is. Éppen ezért, ha azt vesszük észre, hogy nem fűt megfelelően a bojler, illetve a melegvíz mennyisége is jóval kisebb, mint régebben volt, akkor gyanakodhatunk arra, hogy a fűtőszál okozza a problémát. Ilyenkor minél előbb érdemes elvégezni a szükséges karbantartást, mivel jelentősen romlik a készülék teljesítménye.

A villanybojlerek vásárlásakor érdemes figyelni arra, hogy magyar gyártmányt válasszunk, mivel egy javítás esetén sokkal kedvezőbb áron hozzá lehet jutni az adott alkatrészhez, mint egy német vagy olasz márkával bíró készülék esetében. A villanybojlerek szerelésével foglalkozó szakemberek mindig azt javasolják, hogy egy egyszerű vízkőtől való tisztításhoz is mindenképpen hozzáértőt hívjunk, hiszen ha nem jól történik a tömítések visszahelyezése, veszélyes lehet a készülék működése.

A villanybojlerek a leggyakoribb vízmelegítő berendezések, így nagyon sok szakember foglalkozik a karbantartásukkal, azonban nem könnyű megtalálni a megfelelő mestert.

Hajdú villanybojlerek garancián túli karbantartása Budapest 06 20 398 7569Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.