Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
50 literes Hajdu bojler
50 literes bojler csere Budapest

Az 50 literes Hajdu bojler jó választás

50 literes Hajdu villanybojler 


Szeretné lecserélni régi és elavult bojlerét, amely már nap mint nap elromlik és már alig-alig biztosít melegvizet a háztartásában? Az 50 literes Hajdu bojler remek választásnak bizonyulhat a régi helyére, mivel egy minőségi és tartós termékről van szó, amely évtizedekig is szolgálhatja majd Önöket. A közismert és megbecsült Hajdu bojlerek sokféle változatban állnak a családok rendelkezésére, amelyek közül, az 50 literes a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező típus.

Változó, de a zsebet minden esetben kímélő árfekvésben találhat nálunk egyéb Hajdu bojlereket is, amelyek vásárlása garantáltan jó döntésnek fog bizonyulni a későbbiekben. Például a Hajdu 50 literes villanybojler ár a legszerényebb anyagi lehetőségekkel rendelkezők számára is könnyedén elérhető, a kapacitása pedig elegendő egy három személyes család igényeinek teljes körű kielégítésére.

Hajdu 50 literes bojler kapacitása

Nem minden esetben szükséges több száz literes bojlereket venni, ha a felhasználás ezt nem követeli meg. Ha figyelembe vesszük, hogy milyen minőségű, mennyire megbízható, és milyen hosszú élettartamú az 50 literes Hajdu bojler, könnyen beláthatjuk, hogy a berendezés ára, házhozszállítva, beüzemelve igazán barátinak mondható. Weboldalunkon Ön is megtekintheti részletesen termékeinket, valamint áraikat.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Nyári Tibor Hajdu bojlerszerelő

50 literes bojlerArra a kérdésre, hogy hogyan lehet a Hajdu 50 literes villanybojler ár ennyire kedvező, a válasz egyáltalán nem számít bonyolultnak. A Hajdu bojlerek gyártása már évek óta folyik és a módszerek is rengeteget fejlődtek az évek során. Egy jól bejáratott névről van szó, ami mögött évtizedek gyakorlati tapasztalata és a bizonyított minőség áll. A magyar piacon a Hajdu bojlerek egyedi helyet foglalnak el, köszönhetően a megbízhatóságnak és a minőségnek. Minden egyes eladott Hajdu termék, amivel a vásárlók messzemenően elégedettek egy új addíció a megfelelő árpolitika fenntartásához.

Ne aggódjon, nincs egyedül, ha a Hajdu 50 literes villanybojler ár láttán elcsodálkozik. Na nem azért, mert annyira drága, hanem pont ellenkezőleg, hogy csak ennyi. Az olcsó, mint fogalom persze szubjektív, mindenki más összeget gondol annak, de a piaci árak viszonylatában a Hajdu bojlerek bizony bőven a megfizethető kategóriába esnek.

Az más egy másik kérdés, hogy ki milyen gondolatokat kapcsol az olcsóhoz. Van, aki egyszerűen csak örül annak, hogy egy minőségi, megbízható és nem utolsó sorban hosszú élettartamú készüléket megkaphat ennyiért.

Másokban viszont azonnal felmerül a kétely, hogy ami olcsó, az biztos, hogy jó is? Nos, nem, egyáltalán nem biztos, de a Hajdu márkanév alatt megszülető háztartási gépek már több, mint 60 éve bizonyítanak a piacon, ami garanciát ad a megbízhatóságra.
Ha tehát egy olyan villanybojlerre vágyik, ami nem megy tönkre néhány éven belül, akkor mi csakis a Hajdu készülékeket ajánljuk. A tapasztalataink, illetve az ügyfeleink véleménye is azt bizonyítja, hogy minden tekintetben meg tudnak felelni az elvárásoknak.

Mikor lehet esedékes a bojlercsere?

- Ha időközben valamilyen oknál fogva megnövekedett a vízhasználat a háztartásban és egy nagyobb kapacitású készülékre van szüksége

- Ha a régi bojlerével mindig van valami gond pl. csöpög, furcsa hangot ad ki, nem kapcsol be, nem fűti fel a vizet rendesen

- Ha az évek alatt nem használt vízlágyító rendszert és a készülék rendszeres vízkőtelenítéséről sem gondoskodott

- Ha azt vette észre, hogy a bojlere nagymértékben korrodálódott, esetleg ennek hatására ki is lyukadt

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

A bojlercsere szükségességének megállapítása természetesen nem Önre hárul. Nem feltétlenül kell tudnia, hogy a felmerülő hiba javítható-e, esetleg egy teljesen átlagos problémáról van szó, amin lehet segíteni. Csak egy dolgot kell észben tartania: ha bármilyen furcsaságot tapasztal, akkor érdemes kihívnia a bojlerszerelőt, aki tüzetesen átnézi a rendszert, a csöveket, belenéz a gépbe, átvizsgálja az alkatrészeket, majd pedig a látottak alapján diagnosztizálja a helyzetet.

50 literes bojler felszerelesTermészetesen nem mindig szükségszerű, hogy a bojlert kicseréljük, sok esetben csak ajánlott. Van olyan eset ugyanis, amikor a Hajdu 50 literes villanybojler ár kifizetése sokkal kifizetődőbb megoldásnak tűnik, mint még évekig húzni-halasztani a cserét, a pénzt meg közben szerelésre, javításra, illetve alkatrészekre költeni.

És persze előfordulhat az is, hogy valamilyen oknál fogva változnak a háztartásban a vízhasználati szokások, ami szintén nyomós okot adhat a bojlercserére. Ez esetben érdemes pontos felméréseket készíteni, figyelni, felírni, hogy napi szinten mennyi meleg víz fogy el, hogy ez alapján kiválasztásra kerülhessen a megfelelő kapacitással rendelkező villanybojler.

Ritkán, de van olyan háztartás, amikor nem egy nagyobb bojlerre szeretnének váltani, hanem pont, hogy egy kisebbre, mert például a gyerekek kirepültek a fészekből és a szülőknek elég az 50 literes villanybojler is. Nincs akadálya a váltásnak, ám ezt a verziót mi nem szoktuk ajánlani, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, bármikor szükség lehet arra, hogy több meleg víz legyen a házban. Az említett példa esetében például amikor a gyerekek több napra hazalátogatnak.

Ha nem szeretne azzal foglalkozni, hogy a köbmétereket számolgatja, akkor természetesen megkérdezhet minket is. Mi már rengeteg háztartásban, intézményben, középületben cseréltünk bojlert, pontosan tudjuk, hogy adott főre vetítve mekkora készülékre van szükség ahhoz, hogy folyamatos legyen a meleg víz ellátás. Természetesen soha nincs két egyforma eset, a megfelelő modell kiválasztásakor mindig figyelembe kell venni az egyéni igényeket, szokásokat.

A Hajdu 50 literes villanybojler sok esetben ideális választásnak bizonyul. Egyrészt a márka miatt, mert a Hajdu cég már hosszú évtizedek óta gyártja azokat a háztartás gépeket, amik minden tekintetben ki tudják elégíteni a felhasználók igényeit. Másrészt pedig azért, mert ha nincs szüksége nagyobb kapacitású bojlerre, akkor az 50 literes tartály elegendő meleg vizet tud termelni.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha kérdése, esetleg kételye van azzal kapcsolatban, hogy melyik bojler mellett döntsön. Mi elmondjuk, hogy melyiket mikor érdemes választania, hogy melyik mennyi meleg vizet tud termelni, hogy melyikhez mekkora helyre van szükség a felszereléshez. A Hajdu 50 literes villanybojler árával kapcsolatban is világos, egyértelmű tájékoztatást adunk, hogy pontosan be tudja kalkulálni a családi költségvetésébe.

Villanybojler bekötés BudapestAmennyiben ránk bízza a munkát, akkor mi minden feladatot elvégzünk. Segítünk kiválasztani a megfelelő készüléket, házhoz visszük, leszereljük a régi bojlerét, felszereljük az újat, beüzemeljük, részletesen elmondjuk a használati útmutatót. Önnek tényleg csak annyi dolga van, hogy kiélvezze a Hajdu villanybojlerek használatának előnyeit, merthogy abból van bőven.

Először is egy Hajdu 50 literes villanybojler éppen csak annyira kelt feltűnést a fürdőszobájában, hogy észrevehető legyen, mennyire igényes kidolgozású szerkezet. Kinézetben egyáltalán nem hivalkodó, visszafogott, egyszerű, stílusos. Nem úgy, mint egy régi, elavult készülék, ami itt-ott már korrodálódott, esetleg ki is lyukadt (ez egyébként nem csak esztétikailag okozhat gondot).

Aztán ott van a megbízhatóság, ami azt jelenti, hogy ha Hajdu márkájú készüléket választ, akkor nem kell aggódnia amiatt, hogy lesz-e elegendő meleg víz a háztartásban például, amikor fürdeni, tusolni, főzni vagy takarítani szeretne. Attól sem kell félnie, hogy néhány év múlva szinte használhatatlanná válik az újonnan vásárolt bojlere, mert nem bírja a rendszeres igénybevételt.

Végül de nem utolsó sorban pedig Hajdu 50 literes villanybojler az energiatakarékosság tekintetében is az élmezőnyben van. Ezt hogyan érzékelheti a mindennapokban? Nos, leginkább úgy, hogy amikor megkapja az energiaszámláját, akkor megdöbbenve konstatálja az összeget. Na nem azt, hogy annyira sok, hanem hogy annyira kevés.

A Hajdú típusú háztartási gépek ugyanis úgy lettek tervezve, hogy alacsony energiafogyasztás mellett is maximálisan kiszolgálják a felhasználói igényeket.
Hívjon bátran, mi mindenben segítünk, hogy a bojler javítása, szerelése, cseréje ne okozzon gondot még a legcsekélyebb mértékben se!

Nyári Tibor bojler szerelés Budapest

 

Az Ön háztartásában is elromlik minden nap a régi bojler? Elege van abból, hogy sosincs melegvíz?

A Hajdu bojler segíthet a problémákon.

Keressen fel minket a +3620-398-7569 telefonszámon még ma!

 

 

Hajdu 50 literes villanybojler ar