Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú aquastic 120 literes villanybojler keskeny és szögletes kivítel

Az új típusú Hajdu villanybojler

Hajdu Aquastic 120 literes Flat villanybojler


A Hajdu villanybojler eddig is egy kiváló és megbízható fürdőszobai berendezésnek bizonyult, és most egy olyan újabb készüléket dobtak a piacra, amely sokak számára kedvező lehet. A Hajdu villanybojlert azért is kedvelik sokan – főleg a szerelők –, mert állandó fejlesztéseikkel egyre jobb bojlereket állítanak elő, amelyek nem csak a háztartásokba felelnek meg jobban, de egyszerűen a vízvezeték-szerelők, az elektrotechnikusok, és a különféle más szakemberek munkáját is megkönnyíti. Ismerkedjünk meg a bojler fontosságával a háztartásban, a bojler lehetséges problémáival és bemutatjuk a legújabb technológiás Hajdu villanybojlert is.

A bojler egy háztartás nagyon fontos tartozéka, hiszen ez állítja elő, a most már létszükségünkhöz fontos meleg vizet. Míg régen nagyanyáink óriási edényekben melegítették a vizet, ma már a csapból folyhat az, ha éppen úgy akarjuk. Nagyon fontos kényelmi funkciót tölt be a meleg víz, de ne felejtsük el, hogy az egészség szempontjából sem mellékes, hogy rendelkezünk-e meleg vízzel: télen kisebb az esélye a megfázásnak, az edényekről könnyebben el lehet tüntetni a zsírt, és a forró vízzel könnyebb fertőtleníteni is, a főzés is gyorsabb, a mosogatás is könnyebb és még sorolhatnánk napestig a meleg víz használatának előnyeit.

A bojlerre azonban nem fordítanak kellő figyelmet az emberek, általában csak akkor foglalkoznak vele, amikor az meghibásodik. Pedig a villanybojler egy kis karbantartással nagyon sok évig, problémamentesen tudja szolgálni a családot. A karbantartás csupán annyit jelent, hogy éves szinten át kell nézetni, esetleg a vízkőtől megszabadítani, ugyanis a vízkő okozza a legtöbb problémát. Ha vízköves a bojler, akkor a fűtőszálak lassabban melegednek fel, így pedig sokkal több áramot fogyaszt a bojler, majd ebből alakulnak ki a komolyabb problémák, amelyek egyszer csak arra vezetnek, hogy nincs meleg víz.

Aq F120 Hajdu villanybojler lapos kivitelűHajdu Aq F120 Aquastic Flat 120 literes bojler

A Hajdu villanybojler legújabb forróvíztárolója a Hajdu AQ F120 Aquastic FLAT 120l nevet viseli. Ahogyan a nevében is benne van, ez egy 120 literes bojler, zártrendszerű és villamos fűtésű, fali függesztésre alkalmas forróvíztároló, amelyet lehet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezni – ez az egyik nagy előnye, hiszen így szinte bárhová beszerelhető. A Hajdu bojler egy olyan speciális bevonatot tartalmaz, amely tökéletesen véd a korrózió ellen (titánium tartalmú tűzzománc), a másodlagos bevonatot pedig a magnézium aktív anód adja. A hőszigeteléssel is egy új megoldást köszönthetnek, amely a freonmentes poliuretán hab – ez biztosítja a hosszú idejű hőtartást.

A Hajdu Aquastic FLAT 120l bojler minőségéről a 7 éves garancia biztosít, illetve az, hogy az alkatrészeket biztos megtalálhatja hazánkban.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú 120 literes Flat bojler felszerelése