Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
bojler vízkőtelenítése házilag

Bojler vízkőtelenítés házilag

Hajdu bojler vízkőtelenítése 

Magasabb az áramszámla? A bojler nem úgy működik, mint eddig?

A bojler lassabban melegít, vagy egyáltalán nincs is meleg víz? Csöpög a bojler? - Úgy tűnik, Önnek vízköves a bojlere!

Ha szeretné megelőzni azt, hogy a víz elárassza a fürdőszobát vagy a konyhát, akkor nézesse meg bojlerét szakemberrel és még időben végeztesse el a vízkőtelenítést!

Hívjon minket a hét bármely napján: 06 20 398 7569

A vízköves bojler nagyon sok problémát képes okozni, és fontos, hogy megfelelő időközönként eltávolítsa a vízkövet a bojlerről. Ez tulajdonképpen a bojler karbantartását jelenti. A bojler vízkőtelenítés házilag és szakember segítségével is történhet. Egyiknek és másiknak is megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Nézzük, mik ezek.

A bojler vízkőtelenítást fontos elvégezni évente vagy másfél évente. Ha nem sok vízkövet talál akkor a bojler vízkőtelenítés házilag is elvégezhető, ha azonban úgy véli, hogy nagyobb a probléma, akkor mindenképpen szakembert érdemes hívnia a munka elvégzéséhez.

Hajdu bojler vizkőtelenítés Budapest Vízkőtelenítsük a bojlert házilag?

A bojler vízkőtelenítés házilag egyértelműen sokkal olcsóbb megoldás, mintha szakemberrel végeztetné azt, akinek ki kell fizetni a munkát. Hosszú távon azonban, ha a vízkő nagyon sok, és teljesen ellepte a fűtőszálakat, akkor érdemesebb a szakember munkáját kifizetni, hiszen ő a megfelelő szerszámokkal és szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy eltávolítsa a vízkövet.

A bojler vízkőtelenítás házilag azonban nem ajánlott azok számára, akik egyáltalán nincsenek tisztában a bojler működési elvével, akik egyáltalán nem ismerik az alkatrészeket stb., hiszen sajnos több kárt is tehetnek a bojlerben, mint hasznot. Azok azonban, akik egy kicsit is értenek hozzá, egy kis utasítást követve már könnyedén elvégezhetik a vízkőtelenítést. Ami fontos, és amire minden szakember felhívja a figyelmet, hogy ha nagy bajt észlel, vagy ha túl sok a vízkő, akkor inkább hívjon a bojlerhez szakembert, aki képes teljes munkát végezni a bojler vízkőtelenítésében.

Ahogy már említettük a bojler vízkőtelenítés házilag vagy szakemberrel megoldva érdemes elvégeztetni évente vagy másfél évente. Így elkerülheti a nagyobb károkat. Abban az esetben azonban, ha csöpög a bojler, vagy ha furcsa hangokat ad ki, illetve ha azt érzékeli, hogy sokkal lassabban tölt fel, és nagyobb az áramszámla, akkor érdemes ellenőrizni vagy ellenőriztetni a vízkövesedés mértékét, hiszen ezek jelzik, hogy vízköves a bojler fűtőszála.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu bojler szerelő Budapest