Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler fűtőszál bojler alkatrész cseréje

Fűtőszál a legfontosabb a bojler alkatrészek közül

Fűtőszál és bojler alkatrészek 


A legtöbb családi házban a meleg víz bojler segítségével kerül előállításra. Egy ilyen készülékben a működési hibák legtöbb esetben a kemény víz miatt jelentkezhetnek. A bojler alkatrészek összességéből a fűtőszálat érdemes kiemelni, mint a legfontosabbat, hiszen ez végzi a víz melegítését. A vízkő úgy tud hibát okozni, vagy csökkenteni a teljesítményt, hogy az lerakódik a fűtőszálra és lényegében egy olyan vastag réteget képez, amely már meggátolja azt, hogy a fűtőszál leadja a hőt.

Amikor egy bojlernek a megvásárlását tervezzük, akkor fontos, hogy magyar márkát válasszunk, mivel a hazai gyártók által forgalmazott bojler alkatrészek sokkal olcsóbban és gyorsabban be is szerezhetőek, mint egy olasz bojler esetében, amikor sokszor külföldről kell megrendelni a javításhoz szükséges alkatrészt és annak az ára sem mondható alacsonynak.

 Hajdu bojler fűtőszál fűtő betét

Fontos, hogy mindig szakemberre bízzuk a bojler szerelését! Még a legegyszerűbb javítási, karbantartási munkát, mint a vízkőtől való mentesítés, bízzuk kifejezetten szerelőre! A bojler alkatrészek esetében a tömítéseknek van fontos szerepe. Ha az tapasztalható, hogy valamilyen oknál fogva a bojler csöpög az átlagosnál gyakrabban, akkor mindenképpen hívjunk szerelőt, aki megállapítja, hogy a bojler alkatrészek közül melyik az, amelyik cserére szorul.

Nagy könnyebbség, hogy online is meg lehet rendelni a szükséges alkatrészt, de figyelni kell arra, hogy annak a termék kódja megegyezzen a bojler típusával, vagyis kompatibilis legyen. Időnként javasolt a bojlert átnézetni, hiszen így tudjuk kiszűrni előzetesen a hibákat, melyek később csak drágán javíthatóak.

Nyári Tibor Budapesti Hajdú bojler szerelő 06 20 398 75 69