Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu villanybojler

Gondok a villanybojlerrel? Ezekre érdemes odafigyelni!

Milyen gondok adódhatnak villanybojler szerelés közben

Sokat hallhatunk a Hajdu villanybojlerek megbízhatóságáról és magas minőségéről,hiszen ezeket a készülékeket már generációk óta vásárolják és alkalmazzák elégedetten a magyar családok. Egy ilyen magas minőségű villanybojler akár évtizedekig is hiba nélkül szolgálhat minket, és legfeljebb kisebb javításokra kell költenünk ezalatt a hosszú idő alatt.

Ahhoz azonban, hogy ténylegesen ilyen hosszú ideig használhassuk Hajdu villanybojlerünket, érdemes odafigyelnünk néhány dologra. Fontos például, hogy körültekintően, fürdőszobánk adottságaihoz mérten válasszuk ki az adott modellt vagy típust. Már akár a készülék kiválasztásához is kérhetjük szakember segítségét, úgy, mint később a villanybojler rögzítéséhez, majd a karbantartási és javítási munkálatokhoz is.

A villanybojler rögzítése

Miután sikerült kiválasztanunk a számunkra megfelelő villanybojlert, a következő lépés a készülék rögzítése, illetve üzembe helyezése. A villanybojler rögzítését kizárólag olyan képzett szakemberrel végeztessük, aki megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkezik, így biztonságosan végzi el a munkálatokat. Egy nem megfelelően felszerelt villanybojler ugyanis fokozottan veszélyes lehet, hiszen bármikor leszakadhat. Vannak olyan esetek, mikor a fal minősége miatt a bojler biztonságos rögzítése csak a fal átlapolásával lehetséges. Ebben az esetben természetesen előfordulhat, hogy a szolgáltatás ára magasabbra rúg, de cserébe biztosak lehetünk benne, hogy villanybojlerünk rögzítése szakszerűen történt. Fontos emellett, hogy a rögzítés kellékei minél magasabb minőségűek legyenek. Válasszunk tehát minél jobb minőségű bojler rögzítő csavarokat, így akár évekig sem lesz gondunk azok kicseréltetésére!

Bojler rögzítő csavar

A rendszeres karbantartás

Egy villanybojlert, legyen az bármilyen jó minőségű, évente legalább egyszer szinte kötelező megnézetnünk egy képzett szakemberrel, ugyanis a megelőzés sokkal jobb taktika, mint a már meglévő problémák orvoslása. Ha ragaszkodunk ehhez az évi, két évi egy karbantartáshoz, azzal jelentősen meghosszabbíthatjuk villanybojlerünk élettartamát, és az energia megtakaritással természetesen mi is rendkívül jól járunk.

A szükséges javítás

Ha villanybojlerünkkel kapcsolatban mégis hibát észlelünk, semmiképp ne essünk neki saját magunk a bütykölésnek! Ahhoz, hogy készülékünk valóban évekig szolgáljon minket, minden javítást csak és kizárólag képzett szakemberrel végeztessünk el!

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu bojler szerelés karbantartás Budapest