Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Ha a bojler nem kapcsol be, nem működik nem fűt nem melegít a villanybojler

Nincs melegvíz? A bojler nem melegít, a bojler nem kapcsol be?

Egyszerűen nem tudja, hogy mi lehet a bojler baja? Ne késlekedjen, hívjon villanybojler és vízvezeték szerelő szakembert, aki képes a problémát könnyen és gyorsan megoldani, méghozzá a megfelelő áron.

Hajdu villanybojler és vízvezeték szerelő mester: 06-20-398-7569

Hívjon bármikor, az év 365 napján elérhetőek vagyunk!

Általában kétségbe esnek az emberek, amikor azt veszik észre, hogy a bojler egyik pillanatról a másikra „felmondta a szolgálatot”, hiszen így a meleg víztől foszt meg bennünket. Pedig általában, ha a bojler nem működik, annak előzményei is vannak. Bármennyire is keveset foglalkoznak az emberek a bojlerral, akkor, amikor nincs meleg víz, akkor érzik meg igazán a bojler létének és működésének a fontosságát és nélkülözhetetlenségét.

Azok, akik már egyszer a tél közepén kerültek olyan helyzetbe, hogy nem volt elérhető a meleg víz, azok a későbbiekben sokkal jobban  meggondolják, hogy mennyi időt és energiát fordítanak arra, hogy a bojler a megfelelőképpen működjön. Nem kell attól tartani, hogy a bojlerrel sokat kell foglalkozni, hiszen egy egyszerű háztartási berendezésről van szó, ami csupán karbantartást és odafigyelést igényel. Ez pedig azt jelenti, hogy néha meg kell nézetni szakemberrel. 

nem mukodik nem fut a bojlerMiért nem kapcsol be a bojler

Annak, hogy a villanybojler nem kapcsol be, több oka is lehet. Lehetnek abszolút egyszerű helyzetek is, minthogy valaki kikapcsolta vagy valaki letekerte a hőszabályzót stb., de lehetnek szakember munkáját igénylő problémák, meghibásodások is.

Amikor a bojler nem kapcsol be, akkor elsősorban higgadtan, átgondolva kell ellenőriznünk az elektromos hálózatot, hogy nem-e ott esett valamilyen hiba. Ha nem észlelünk semmi olyan problémát, amelyet mi magunk is megoldhatunk, akkor érdemes azt is végiggondolni, hogy az elmúlt időszakban hogy működött a bojler, tehát hogy volt-e valami meghibásodásra utaló jel.

A következő lépés természetesen a mesterember hívása. Annak, hogy a bojler nem kapcsol be, több oka is lehet. Általában a leggyakoribb ok a fűtőszálak, elektromos alkatrészek meghibásodása, de ha a bojler nem indul be, az lehet egyszerűen a fűtőszálak elvízkövesedése miatt is. A vízkő ugyanis képes teljesen leblokkolni a fűtőszálakat, amelyek így alig, vagy nagyon lassan, de az is megeshet, hogy egyáltalán nem működnek.

Ezen a problémán egyébként a megfelelő szakember könnyen tud segíteni, de ezt a problémát könnyen meg is lehet előzni, hiszen ha évente, vagy másfél évente ellenőrizteti a bojler vízkövesedését, illetve, ha találnak vízkő problémát, akkor kitisztítja, kitisztíttatja azt, akkor a bojler sok éven keresztül problémamentesen fog működni.

Hajdu villanybojler javitas budapestenBojler vízkőtelenítés szükséges ha nem működik a bojler

A túlzott vízkő képződés gyakran okozza a hőkorlátozó elektronika leoldását a túlmelegedése miatt. Ebben az esetben könnyedén visszakapcsolható az elektronika,  miután csökken a bojlerben lévő hőmérséklet.

Arra viszont figyelni kell, hogy túl sokszor ne kapcsoljuk vissza az elektronikát, hanem inkább vízkőtelenittessük ki a villanybojlert. A bojlerben felgyülemlet vízkő mennyíség sajnos többlett fogyasztást okoz, ami megemeli a villanyszámlánkat.

Érdemes minden esetben szerelőt hívni, ha Ön nem találja meg a problémát, hiszen a szerelő könnyen, akár más problémákat észrevéve tudja helyrehozni az Ön bojlerét. A nem megfelelő szakember viszont akár még több kárt is tehet a berendezésben. 

villanybojler vizkőtelenitése felújítása BudapestBojler felújítása

Az általunk végzett bojler vízkőtelenítés, nem csak a bojler vízkőtelenítést tartalmazza hanem teljesen fel is újjítjuk a vízköves bojlerét.

Mivel mi minden vízkő eltávolítás alkalmával kicseréljük a Hajdu villanybojler tartálya korrózió elleni védelmét ellátó magnézium védő anódot.

A hosszútávú problémamentes működés érdekében szintén kicseréljük a bojler fűtőszálját és az összes víztérben lévő tömítést.

Tehát ilyenkor a bojler vízterében lévő nagy igénybevételnek kitett alkatrészek cseréjével teljesen megújúl villanybojlere.

Hívjon a hét minden napján, ha nem fűt, nem melegszik a bojler. Budapest összes kerületében dolgozunk! Évente több mint 800 Hajdu elektromos bojlert javítunk meg, és több mint 700 régi lyukas javíthatlan villanybojlert cserélünk újra.

Hívjon akár most, ha a bojler nem kapcsol be, nincs melegvíze.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu bojler szerelő Budapest