Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Aq 120 literes Flat villanybojler

Hajdu AQ F120 Aquastic FLAT 120l keskeny villanybojler

Az új típusú Hajdu AQ F120 aquastic szögletes kivítelű villanybojler

A Hajdu aquastic villanybojler eddig is egy kiváló és megbízható fürdőszobai berendezésnek bizonyult, és most egy olyan újabb készüléket dobtak a piacra, amely sokak számára kedvező lehet. Keskeny szögletes kivítele miatt alkalmas gáz vízmelegítők gázbojlerek kiváltására cseréjére.

A Hajdu villanybojlert azért is kedvelik sokan – főleg a szerelők –, mert állandó fejlesztéseikkel egyre jobb bojlereket állítanak elő, amelyek nem csak a háztartásokba felelnek meg jobban, de egyszerűen a vízvezeték-szerelők, az elektrotechnikusok, és a különféle más szakemberek munkáját is megkönnyíti. Ismerkedjünk meg a bojler fontosságával a háztartásban, a bojler lehetséges problémáival és bemutatjuk a legújabb technológiás Hajdu Aq F120 literes villanybojlert is.

A bojler egy háztartás nagyon fontos tartozéka, hiszen ez állítja elő, a most már létszükségünkhöz fontos meleg vizet. Míg régen nagyanyáink óriási edényekben melegítették a vizet, ma már a csapból folyhat az, ha éppen úgy akarjuk. Nagyon fontos kényelmi funkciót tölt be a meleg víz, de ne felejtsük el, hogy az egészség szempontjából sem mellékes, hogy rendelkezünk-e meleg vízzel: télen kisebb az esélye a megfázásnak, az edényekről könnyebben el lehet tüntetni a zsírt, és a forró vízzel könnyebb fertőtleníteni is, a főzés is gyorsabb, a mosogatás is könnyebb és még sorolhatnánk napestig a meleg víz használatának előnyeit.

A bojlerre azonban nem fordítanak kellő figyelmet az emberek, általában csak akkor foglalkoznak vele, amikor az meghibásodik. Pedig a villanybojler egy kis karbantartással nagyon sok évig, problémamentesen tudja szolgálni a családot. A karbantartás csupán annyit jelent, hogy éves szinten át kell nézetni, esetleg a vízkőtől megszabadítani, ugyanis a vízkő okozza a legtöbb problémát. Ha vízköves a bojler, akkor a fűtőszálak lassabban melegednek fel, így pedig sokkal több áramot fogyaszt a bojler, majd ebből alakulnak ki a komolyabb problémák, amelyek egyszer csak arra vezetnek, hogy nincs meleg víz.

hajdu aquastic aq f120A Hajdu legújabb szögletes két tároló tartályos villanybojlere a Hajdu AQ F120 Aquastic FLAT 120l nevet viseli.

Ahogyan a nevében is benne van, ez egy 120 literes bojler, zártrendszerű és villamos fűtésű, fali függesztésre alkalmas forróvíztároló, amelyet lehet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezni – ez az egyik nagy előnye, hiszen így szinte bárhová beszerelhető.

Dupla tároló tartályai külön, külön fűtőszállal és szabályzó elektronikával vannak ellátva, így gyorsabban áll rendelkezésre a melegvíz a tartályok teljes kiürítése után . A Hajdú Aq 120 Flat bojler egy olyan speciális bevonatot is tartalmaz, amely tökéletesen véd a korrózió ellen (titánium tartalmú tűzzománc), a másodlagos védelmet pedig a magnézium aktív anód biztosítja. A hőszigeteléssel is egy új megoldást köszönthetnek, amely a freonmentes poliuretán hab – ez biztosítja a hosszú idejű hőtartást.

A keskeny dupla tartályos Hajdu bojler minőségét, 2 év teljeskörű és 7 éves tartály garancia biztosítja, abban az estetben ha 24 hónap útán ellenőríztetjük ill cseréljük a bojler anódját.

Megfelelő és kiépített szervíz és alkatrész ellátottság is egy biztos pontot jelent, ha Hajdú bojlert választunk. 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

 Hajdu AQ 120 Flat villanybojler felszerelés Budapest