Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
120 literes Hajdu bojler cseréje

Hajdu bojler 120l az időtálló megoldás!

  • Blog - hírek

Hajdu 120 literes bojler hosszútávra

A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol indulnak a reggelek, és szintén itt töltődünk fel a fárasztó munkanap után. Nem mindegy tehát, milyen kényelmes annak kialakítása, valamint az ott megtalálható készülékek mennyiben szolgálják a tökéletes funkcionálást. Ami egyetlen fürdőszobából sem hiányozhat, az nem más, mint a bojler, mely, mint minden más eszköz, időnként karbantartásra, vagy cserére szorulhat. A Hajdu bojler évtizedek óta áll a lakosság szolgálatában, és mindannyian jól ismerjük a márkát megbízhatóságáról és időtálló minőségéről. Nem véletlen tehát, hogy a 120 literes bojler cseréje alkalmával is érdemes a Hajdu zártrendszerű forróvíztároló mellett letenni a voksot.

 

Miért ajánlott a Hajdu márka 120 l bojler csere alkalmával is?

 A háztartási, kommunális és ipari célokra is kiválóan alkalmas bojler 120 l hosszú élettartammal áll rendelkezésre, garanciális szerviz hálózata pedig lehetővé teszi, hogy az esetleges meghibásodások mihamarabb kiküszöbölésre kerüljenek.

 Természetesen nem csak 120 literes bojler található meg a márka kínálatában, hanem űrtartalom szerint választható az 50, 80, 150, 200 és 120l bojler is.

 A Hajdu bojlerek hosszú élettartamukat annak is köszönhetik, hogy a tartály acéllemezből készült, a korrózió ellen pedig extra védelemmel kerül ellátásra, mégpedig speciális tűzzománc bevonattal, valamint magnézium aktív anóddal.

 A készülék zuhanyzós csaptelepek, továbbá több vízvételi hely ellátására is kiválóan alkalmas, ezért legyen bármilyen is fürdőszobájának kialakítása, a Hajdu 120l bojler biztosan megfelel majd annak. A vízszintesen és függőlegesen felszerelhető változatok mellett 200-300 literes álló típussal is találkozhat a kínálatban.

Takarítson meg energiát!

A vízhőmérséklet szabályozásával nem csak egyéni igényeire szabhatja a készülék működését, de energiát is megtakaríthat. A forróvíztároló 65 C°-on való üzemeltetése ebből a szempontból optimálisnak bizonyul, ráadásul segítségével csökkenti a vízkőképződés kockázatát is, amiről pontosan tudni, hogy a villanybojlerek legnagyobb ellenségének számít.

Adatlapunk segítségével megbecsülheti a kiválasztani kívánt bojler várható fogyasztását. Ha az átlagos 10 éves, vagyis 120 hónapos időtávot nézzük, akkor a havi villanyszámlákban komoly megtakarítások érhetőek el akkor, ha a kezdetekkor ugyan költségesebb, de hosszú távon energiatakarékosan működő 120 literes bojler mellett teszi le a voksot. E szempontból a beruházás garantáltan takarékoskodáshoz vehet!

Maradjon a bevált márkánál! A Hajdu Zrt. a Z-120EK-tartályokra 7 év garanciát vállal, az egyéb részegységekre pedig 2 évet. Régi Hajdu 120 literes villanybojlerét lecseréljük új 120 literes típusura vagy Hajduaquastic AQ 120 bojlerre, így a régóta jól ismert minőségről a jövőben sem kell lemondania. A hazaszállítással sem lesz gondja, hiszen vállaljuk a helyszínre szállítást, és igény esetén a régi, már használhatatlanná vált bojlert is elszállítjuk. Válassza a bojler 120l-es változatát, és gondoskodjon energiatakarékosan otthona meleg vízzel való ellátásáról!

Hajdu 120 literes bojler cseréje - 120l bojler csere árak

   
     
Hajdu 120 L bojler csere árak felszereléssel és ingyenes házhozszállítással Budapesten Anyag ár  Munkadíj
     
120 Literes ZEK Hajdu bojler csere, le-felszerelés, elektromos és vízoldali bekötése   63.900.-Ft  20.000.-Ft
Hajdu Aqustic AQ 120 literes bojler cseréje, le-felszerelése, elektromos és vízoldali bekötése   53.900.-Ft 20.000.-Ft
     
Igény esetén a bojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség :    
     
Nyomáscsökkentő szelep ára   4.500.-Ft  
Inox bordás bekötőcső ára  2db   6.000.-Ft  
Bojler elzáró sarokszelep ár 1db   2.000.-Ft  
Horganyzott vagy réz idom árak/db       750.-Ft  
Bojler rögzítő ára       800.-Ft  
Régi 120 L bojler elszállítás ára   5000.-Ft
     

Az új ZEK 120 literes Hajdu bojler felszerelése után ne feledkezzen meg a forróvíztároló rendszeres karbantartásáról, vízkőtelenítéséről. Időszakos anód ellenőrzés, szükség esetén cseréje mellett kitolódhat, nőhet készülékünk élettartalma. Elkerülhetjük a 120 literes új bojler idő előtti kilyukadását, korrodálódását. Egy rendszeresen karbantartott 120l-es villanybojler több évtizedig is szolgálhatja otthonunk meleg víz igényét.

120l Hajdu bojler javítása, beszerelése garanciálisan, előnyös feltételek mellett +36 20 398 7569

Hajdu 120 literes ZEK bojler cseréje,bekötése

Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.