Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler 80 literes, energiatakarékos bojlerek

Hajdu bojler 80l – energiatakarékosság hosszú távon!

Hajdu aquastic Aq80 villanybojler bekötése BudapestHa a fürdőszoba korszerűsítéséről, felújításáról van szó, akkor nem mehetünk el a bojler mellett, hiszen ez a készülék biztosítja, hogy a munkanap után egy kellemeset tusoljunk vagy fürödjünk.

Az otthonok meleg vízzel történő ellátása olyan feladat, amelynek a választott készüléknek minden nap eleget kell tennie, így a bojler sokszor igencsak nagy strapának van kitéve.

Nem véletlen, hogy a vásárlók körében az időtálló minőség olyan pozitívumnak számít, amely meggyőző a kínálatból történő választáskor.

A Hajdu márkanevet mindannyian jól ismerjük, és megbízhatósága mellett napjainkban már rendkívül energiatakarékos készülékekkel is áll rendelkezésre.

A bojler 80l-es változata mellett számos egyéb méret is várja az érdeklődőket, melyek között egyaránt megtalálhatóak az a függőlegesen és vízszintesen elhelyezhetőek, de akár álló, 300l-es változat mellett is leteheti a voksot.

 Miért éri meg a Hajdu villanybojler 80l-es változata?

  • A zártrendszerű, elektromos árammal működő készülék kiválóan alkalmas háztartási célokra, kiváló hőszigetelése és energiatakarékos működése takarékos megoldást kínál a meleg víz előállítására. Lássuk, milyen előnyei vannak a már évek óta ismert és bevált márkának!
  • Az időtálló minőségre a speciális tűzzománc bevonat, valamint a magnézium aktív anód jelentik a garanciát, a vízmelegítők tartálya pedig acéllemezből készül.
  • A bojler 80l-es változata is- hasonlóan a többihez- szabályozható vízhőmérséklet lehetőségével szolgálja az energiatakarékosságot. A beszerzési ár megtérülését az energiafelhasználás terén történő takarékoskodás teszi lehetővé. A szakemberek által javasolt 65C°-on való üzemeltetés azonban nem csak ezért hasznos, hanem a vízkőképződés csökkentése, s ez által végső soron a hosszú távú minőség érdekében is.
  • A Hajdu villanybojler 80l-es ZEK-1 típusának megbízható minőségéért garanciális szerviz hálózat felel, a könnyedén beszerezhető alkatrészek pedig a gyors és problémamentes javítást teszik lehetővé.

Takarékoskodjon minőségi készülék választásával!

Adatlapunk alapján megbecsülheti, hogy a választani kívánt bojlerrel mennyit takaríthat meg tíz éves élettartamot alapul véve! Látni fogja, hogy hosszú távon mindenképpen kifizetődőbb, ha az energiatakarékos Hajdu bojler 80 l-es típusát választja a meglepően olcsó, ám minőségében és fogyasztásában kifogásolható külföldi márkák helyett. Ha bevált egy márka, miért választana helyette mást?

A Hajdu bojler 80l –es űrtartalom esetén is a tőle megszokott megbízhatóságot kínálja.

Cserélje le régi Hajdu 80 E literes villanybojlerét új 80 literes típusura vagy Hajdu aquastic AQ 80 bojlerre, és akár abban is segítségére leszünk, hogy elszállítjuk otthonából a már használaton kívüli bojlert. Otthonába szállítjuk a választott típust, így Önnek ezzel sem lesz gondja. Válassza a tartályaira 7, részegységeire 2 év garanciát vállaló cég termékeit, melyek már bebizonyították, hogy nem véletlen kapnak helyet a legtöbb háztartásban!

Hajdu Aquastic ErP bojler csereAquasticAquasticAquasticAquasticAquastic 
  50 liter 80 liter 100 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Aq villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  107 000 Ft 105 000 Ft 110 000 Ft 115 000 Ft 170 000 Ft 195 000 Ft
Hajdu Z ErP bojler csereZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Hajdu Z -Erp villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  122 000 Ft 120 000 Ft 130 000 Ft 200 000 Ft 220 000 Ft

HAJDU VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Inox bordás bekötőcső 2db:  6.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 5.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Az energiatakarékos villanybojler révén jelentősen csökkenhet az áramfogyasztás

Egy magas villanyszámla igazán kellemetlenül érintheti az embert. Ilyenkor érdemes átgondolni az egész áramfogyasztást, amelyet leginkább a háztartási berendezések határoznak meg. A legnagyobb fogyasztók közé tartozik a vízmelegítő készülék is, tehát jó eséllyel köze lehet a megemelkedett rezsiköltségekhez.

Egy új, energiatakarékos 80 literes villanybojler beszerelése által egy tényező máris kipipálható lehetne.

Amennyiben a bojlercserét Budapesten kell lebonyolítani, akkor nem kell sokat várni, amíg kiérkezik a főváros legprofibb szerelőgárdája. Az energiatakarékos villanybojler áraink egyaránt tartalmazzák a teljes körű beüzemelést, a bekötőcsövek cseréjét.

Az ügyfeleinknek arra sem kell gondot fordítaniuk, hogy eltüntessék a régi, elavult berendezést, mert a vételárban még az is benne van.

Kis híján már három évtizede foglalkozunk Hajdu bojlerek forgalmazásával, szervizelésével, javításával és cseréjével. Ennek megfelelően bátran állíthatjuk, hogy keresve sem találhatna megfelelőbb megoldást az, aki energiatakarékos villanybojlerre szeretne váltani.

Valóban mindent elvégzünk, a kliensünknek az ujját sem kell megmozdítania, kivéve persze akkor, amikor felhív bennünket a 06-20-398-7569-os telefonszámunkon, ami egyébként megalapulásunk óta változatlan.

Több ezer elégedett budapesti lakos tudna beszámolni arról, hogy mennyire precízen végezzük a munkánkat.

A magyar gyártmányú energiatakarékos villanybojler már számos esetben bizonyított.

Köztudottan egy minden tekintetben remek befektetésről van szó, hiszen néhány éven belül teljes egészében meg is térül.

Vásárlás előtt lényeges lehet a szakértői vélemények és tanácsok meghallgatása, mivel nem biztos, hogy mindenki képes arra, hogy egy hosszú távon is gazdaságos döntést hozzon. Két dolog van, amelynek döntő szerepe van abban, hogy mennyit fogyaszt egy vízmelegítő.

Az egyik a tartályméret, mert ki is szeretne feleslegesen nagyobb vízmennyiséget felmelegíteni, amikor csak töredékét használja el a háztartásban.

A másik pedig a teljesítmény. Ezek a legalapvetőbb tényezői a takarékosságnak.

Z80 Erp Hajdu villanybojler felszerelése, bekötése, cseréje Budapest 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Hajdu 80 literes bojler: 06-20-398-7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569