06-20-398-7569

Hajdú bojler meghibásodás esetén hívjon a hét bármely napján reggel nyolc és este nyolc között! Szolgáltatási terület: BUDAPEST

Hajdu bojler 80l – energiatakarékosság hosszú távon!

Hajdu bojler 80 literes

80 literes Hajdu bojler – megbízható villanybojler hosszú távra!

Ha a fürdőszoba korszerűsítéséről, felújításáról van szó, akkor nem mehetünk el a bojler mellett, hiszen ez a készülék biztosítja, hogy a munkanap után egy kellemeset tusoljunk vagy fürödjünk. Az otthonok meleg vízzel történő ellátása olyan feladat, amelynek a választott készüléknek minden nap eleget kell tennie, így a bojler sokszor igencsak nagy strapának van kitéve.

Nem véletlen, hogy a vásárlók körében az időtálló minőség olyan pozitívumnak számít, amely meggyőző a kínálatból történő választáskor. A Hajdu márkanevet mindannyian jól ismerjük, és megbízhatósága mellett napjainkban már rendkívül energiatakarékos készülékekkel is áll rendelkezésre. A bojler 80l-es változata mellett számos egyéb méret is várja az érdeklődőket, melyek között egyaránt megtalálhatóak az a függőlegesen és vízszintesen elhelyezhetőek, de akár álló, 300l-es változat mellett is leteheti a voksot.

 Miért éri meg a Hajdu villanybojler 80l-es változata?

A zártrendszerű, elektromos árammal működő készülék kiválóan alkalmas háztartási célokra, kiváló hőszigetelése és energiatakarékos működése takarékos megoldást kínál a meleg víz előállítására. Lássuk, milyen előnyei vannak a már évek óta ismert és bevált márkának!

 Az időtálló minőségre a speciális tűzzománc bevonat, valamint a magnézium aktív anód jelentik a garanciát, a vízmelegítők tartálya pedig acéllemezből készül.

 A bojler 80l-es változata is- hasonlóan a többihez- szabályozható vízhőmérséklet lehetőségével szolgálja az energiatakarékosságot. A beszerzési ár megtérülését az energiafelhasználás terén történő takarékoskodás teszi lehetővé. A szakemberek által javasolt 65C°-on való üzemeltetés azonban nem csak ezért hasznos, hanem a vízkőképződés csökkentése, s ez által végső soron a hosszú távú minőség érdekében is.

 A Hajdu villanybojler 80l-es ZEK-1 típusának megbízható minőségéért garanciális szerviz hálózat felel, a könnyedén beszerezhető alkatrészek pedig a gyors és problémamentes javítást teszik lehetővé.

Takarékoskodjon minőségi készülék választásával!

Adatlapunk alapján megbecsülheti, hogy a választani kívánt bojlerrel mennyit takaríthat meg tíz éves élettartamot alapul véve! Látni fogja, hogy hosszú távon mindenképpen kifizetődőbb, ha az energiatakarékos Hajdu bojler 80 l-es típusát választja a meglepően olcsó, ám minőségében és fogyasztásában kifogásolható külföldi márkák helyett. Ha bevált egy márka, miért választana helyette mást? A Hajdu bojler 80l –es űrtartalom esetén is a tőle megszokott megbízhatóságot kínálja.

Cserélje le régi Hajdu 80 E literes villanybojlerét új 80 literes típusura vagy Hajduaquastic AQ 80 bojlerre, és akár abban is segítségére leszünk, hogy elszállítjuk otthonából a már használaton kívüli bojlert. Otthonába szállítjuk a választott típust, így Önnek ezzel sem lesz gondja. Válassza a tartályaira 7, részegységeire 2 év garanciát vállaló cég termékeit, melyek már bebizonyították, hogy nem véletlen kapnak helyet a legtöbb háztartásban!

Hajdu Z 80 literes Erp bojler cseréje - 80L villanybojler csere árak

   

Hajdu 80literes villanybojler ára házhoz szállítva felszereléssel Budapesten

Anyag ár Munkadíj
     
80 L   Hajdu Z Erp bojler csere, le-felszerelés, víz és elektromos bekötése   53.900.-Ft 25.000.-Ft
Hajdu Aqustic AQ 80 l Erp bojler cseréje, le-felszerelése, elektromos és vízoldali bekötése   43.900.-Ft  25.000.-Ft
     
Csere alkalmával igény esetén az alábbi anyagokra lehet még szükség :    
Bojler biztonsági szelep ára         0.-Ft  
Nyomáscsökkentő szelep ára   4.500.-Ft  
Inox bordás bekötőcső ára 2db   6.000.-Ft  
Sarokszelep ár   2.000.-Ft  
Horganyzott vagy réz idom ár/db       750.-Ft  
Bojler rögzítő csavar ár       800.-Ft  
     
     
Régi 80-literes bojler elszállítása   5.000.-Ft
Az általunk végzett 80L Hajdu bojler csere ára tartalmazza:    
A kiszállás árát, és a parkolás díját, Budapesten    
80 literes Hajdu villanybojler árát helyszínre szállítva    
80literes villanybojler leeresztését    
Elektromos ki - és bekötését    
Meglévő vízoldali szerelvények le és felszerelését    
A 80 literesbojler bekötését, vízzel való feltöltését, beüzemelését    
Szükség esetén a régi villanybojler elszállítását    

Z80 Erp Hajdu villanybojler felszerelése, bekötése, cseréje Budapest 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Hajdu 80 literes bojler: 06-20-398-7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Hajdu Z-80E, Hajdu Z-80EK, 80l Hajdu bojler, 80 literes bojler