Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler alkatrész csere

Hajdu bojler alkatrész

Hajdu bojler alkatrészek karbantartása cseréje


Alapvetően kétféle vízmelegítési megoldást használunk széleskörűen; ezek a gázfűtésű és a villamos energiával működő bojlerek. Ezek közül a villanybojlerek jelentik az elterjedtebb megoldást.

A villamos bojlerek egyik előnyös tulajdonsága, hogy szinte semminemű karbantartást nem igényelnek, szabadon és kényelmesen használhatók. Ettől függetlenül oda kell figyelünk a vízkőképződésre, mert ez a jelenség nem csak rontja a fűtőszál teljesítményét, hanem tönkre is teheti a berendezést.

Hajdu bojler alkatreszBojler alkatrészek beszerzése Budapest

Ha vészesen tönkremegy a fűtőszál vagy valamely más belső alkatrész, az esetben a vízkő eltávolítás már nem feltétlenül jelent tökéletes megoldást, sokszor új alkatrészt kell vásárolni. Sajnos ez a megoldás nem áll rendelkezésre minden egyes gyártó termékei esetében.

Sajnos Magyarországon is megjelentek azok az alsó árkategóriás termékek, amelyek minőségi mutatói komoly hiányosságokat mutatnak. A gyenge minőségű behozatali bojlerek esetében a legnagyobb probléma mégis az, hogy gyakorlatilag képtelenség megfelelő pótalkatrészt vásárolni hozzájuk.

A Hajdu bojler alkatrész ellátottság kimagasló, így ezzel a termékkel kapcsolatban ilyen gond nem fordulhat elő. Mindemellett érdemes tudni, hogy az olcsó távol-keleti villanybojlerek minőségi hiányosságai miatt rövidebb várható élettartammal is rendelkeznek.

Alapvetően úgy védhetjük meg a bojlerünk állapotát, ha rendszeresen tisztítjuk a belső alkatrészeket, illetve gondosan eltávolítjuk a vízkövet. A villanybojlert használók általában nem tudják, hogy a belső, vízzel érintkező alkatrészeket időnként tisztítani kell. A tisztítás gyakoriságát elsősorban az határozza meg, mennyire kemény a hálózati víz; a kemény víz esetén nagyobb mennyiségben csapódik ki vízkövet előidéző elem, lágy víz esetén ez sokkal kisebb mértékű. Általánosságban azt lehet mondani, hogy két vagy három évente szükséges elvégezni a belső alkatrészek tisztítását, illetve szükség esetén a cseréjüket.

A fűtőszál mellett az aktív anód rúd a legfontosabb Hajdu bojler alkatrész, amely elsősorban a bojler belső alkatrészeinek védelmét látja el a korrózió káros hatásaival szemben. Az anód rúd egy speciális magnézium ötvözetből készül, amely képes magára irányítani a korróziós folyamatokat, így megvédve az értékesebb alkatrészeket, valamint a bojler felső szerkezetét a különböző korróziós hatásoktól.

Hajdú bojler alkatrészek szervizelése és cseréje Budapesten 06 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Hajdú bojler alkatrészek beszerelése BudapestAz oldalon sütiket használunk. Elfogadom.