Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú bojler bekötése beüzemelése Budapest

Hajdú bojler bekötése beüzemeléseHajdú bojler bekötése

A Hajdú bojler bekötése igazi főszerepet kap a háztartásokban. Hiszen felmelegített víz nélkül bizony nagy gondban lennénk minden egyes mosogatáskor, tusoláskor, vagy épp hajmosáskor.

A Hajdú kiváló választás, hiszen az évtizedek óta garanciát, és minőséget képviselő márka megbízható, ráadásul az alkatrészek is könnyedén beszerezhetők.

Utóbbira akkor van nagy szükség, ha valamilyen javítási, karbantartási beavatkozást igényel a készülék. Nyilván a legjobb, ha erre ritkán kerül sor, de érdemes számolni ezzel az eshetőséggel is.

Sokat ugyanis nem ér egy külföldről olcsón behozható típussal, ha egyszer a hozzá tartozó alkatrészeket csak hetek, vagy épp hónapok alatt sikerül kézhez kapnia. A köztes időben vajon mit kezd működésképtelen bojlerével, és a belőle folyó jéghideg vízzel?

A Hajdú bojler bekötése nagyon lényeges, hogy szakszerűen, és a szabályoknak megfelelően történjen. A paragrafusok ebben az érában nem azért lettek megírva, hogy a szakemberek életét nehezítsék meg, hanem azért, hogy betartásukkal az ön maximális biztonságát garantálják. A nem az előírásokhoz igazodó szerelésnek számos árnyoldala ismert.

Egyrészt a bojler hamarabb meghibásodik, amiről lehet eleinte nem is vesz tudomást. Hiszen kit zavar, ha csöpög egy kicsit a készülék? Nyilván senkit, ám a csöpögésnek oka van, valamiért szivárog az eszköz, tehát vagy a túlnyomás, vagy a tömítések rossz állapota okozza ezt a jelenséget.

Vigyázat! Földelés nélkül a bojler nem használható!

A Hajdu bojler elektromos bekötéséhez minden esetben szakember segítsége szükséges. Vegyük figyelembe, hogy ha magunk végezzük a bojler vízoldali bekötését, és nem úgy sikerül ahogy kell, legrosszabb esetben csak csöpögés folyás jelentkezik a csöveken csatlakozásokon.

De az elektromos bekötés hibája áramütés veszélyével járhat, tehát ne kísérletezzünk, nem ér annyit. A leggyakrabban használt Hajdú 80 literes és 120 literes bojlerek 1800 Watt teljesítményű fűtőszállal vannak szerelve, amelyek elektromos bekötéséhez legalább 3x1.5mm vezetéket kell használni és 10 Amperes kismegszakítóra van szükség

bojler beuzemelese bekoteseHibák javítása, bojler beüzemelése

Ha időben lép, és hozzáértő segítségét kéri, akkor egy olcsóbb alkatrészcserével, és karbantartással megúszhatja a vízcseppeket, de ha csak legyint a gondra, végül könnyen lehet, hogy hozzá kell szoknia a hideg vízhez.

Másrészt amikor a Hajdú bojler beszerelése után azt tapasztalja, hogy villanyszámlája a csillagos égbe repíti, és nem pozitív értelemben, akkor mindenképp forduljon villanyszerelőhöz, hiszen a megnövekedett energia igény kiváltója könnyen lehet, hogy a frissen, ám nem teljesen precízen beüzemelt gép.

Jól látszik, hogyha már a kezdetekkor következetesen tartja magát a fontos, szakmai feltételekhez, akkor a beszerelésből adódó problémák nem fogják nagy valószínűség szerint érinteni, ráadásul rengeteg pénzt spórolhat meg, amit a fent vázolt esetben a folyamatos karbantartásra, és a nullákkal sűrűn tűzdelt számlák kifizetésére költött volna.

Hajdu bojler elektromos és vízoldali bekötése, Budapesti bojler szerviz +36 20 398 7569

Hajdu villanybojler bekotese

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu bojler bekötés beüzemelés Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569