Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú bojler szerviz és javítás

Hajdú bojler javítás és szerviz

Hajdú villanybojler javítása és szervizelése


A Hajdú bojler javítás terén nyújt kiemelkedő minőségű szolgáltatást a Nyári Tibor villanybojler szerelő.

Érdemes alaposabban elmerülni a villanybojlerek működésének sajátosságaiban, ugyanis időről időre állapotmegóvásra és tisztításra van szükségük. Ha ezeket nem végezzük el, az esetben gyengébb hatásfokon működnek, illetve meghibásodás is felléphet.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú bojler javítás Budapest
Non-Stop készenléti szolgálat

 Bojler javítás vízkőtelenítés Budapest

bojler javítás BudapestA villanybojlerek rendszeres vízkő eltávolításra szorulnak. Ezt sajnos kevesen tudják, így nem is foglalkoznak a kérdéssel. Ez súlyos hiba, mivel a vízköves belső alkatrészek jelentősen rontják a felszerelés hatásfokát, illetve meghibásodást okozhatnak.

A vízkő eltávolítását ajánlott minden második évben elvégeztetni, esetleg háromévente sort keríteni rá. A vízkő egy porózus anyag, amely szigetelőként is értelmezhető; ennek következtében a fűtőszál hőleadása sokkal alacsonyabb lehet. A vízkövet fűtőszál miatt jelentős veszteségeket könyvelhetünk el, ami a villanyszámlán jelenik meg...

A villanybojler belső alkatrészeinek, illetve fémszerkezetének védelmét részben az úgynevezett anód látja el; ez egy speciális fémötvözetből készült rúd, ami korrodálódó képessége sokkal magasabb, mint az acélé és a bojler belső részit alkotó fémeké. Emiatt a korrózió folyamata elsősorban az anód rúd testét támadja.

Sajnos egyáltalán nem ritka, hogy a bojler alaplapja a korrózió következtében kilyukad és az így csepegő víz elektromos zárlatot okoz. Ez a probléma is megelőzhető, ha kétévente elvégezzük a bojler állapotának felmérését, illetve a vízkő eltávolítását.

A Hajdú bojler esetében is felállnak azok a kötelezettségek, amelyek minden más villanybojler esetében. Ezek szem előtt tartása segít megelőzni az anyagi károkat, ráadásul azt is tudni kell, hogy a nem karbantartott villanybojlerek akár veszélyforrást is jelenthetnek.

Mivel a fürdőszoba jellemzően vizes környezet, így egy zárlatos berendezés akár komoly veszélyt is jelenthet, ha közel tartózkodunk egyes részeihez. Mindebből jól látszik, hogy nem szabad félvállról venni a villanybojler állapotát és nem szabad elhanyagolni az időnkénti szervizelést és tisztítást.

Ha kellő figyelmet fordítunk ezeknek a kérdéseknek, akkor egészen biztosak lehetünk abban, hogy biztonságosan használhatjuk a bojlert, ráadásul energiaveszteséget sem kell elkönyvelnünk.

Hajdú bojler javítás és szerviz Budapest 06 20 398 7569Az oldalon sütiket használunk. Elfogadom.