Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu bojler szerelés budapest XVII.-kerületében

Hajdu bojler szerelő XVII.-ker

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelés Budapest XVII.-kerületében.

Komplett bojler szerelő szolgáltatásaink a hét minden napján, azaz hétvégén is elérhetőek. Minden bojler javítást és karbantartást garanciával vállalunk.

Az alábbi bojlerszerelő szolgáltatásokat biztosítjuk a 17.kerületi otthonok, irodák, éttermek, üzletek részére.
- Hajdu villanybojler felszerelés, bojler csere
- Régi és új forróvíztároló karbantartás, vízkőtelenítés
- Fűtőszál, és anód csere
- Bojler hőkorlátozó csere
- Bojler hőfokszabályzó csere
- Csöpögő bojler biztonsági szelep csere
- Nyomáscsökkentő beszerelés bojler elé
- Alkatrész beszerzés, beszerelés
- Teljeskörű Hajdu villanybojler javítás garanciával                                                                         
- Konyhai mosogató alatti illetve mosogató feletti szabadkifolyású és zárt rendszerű vízmelegítők cseréje, felszerelése                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

 Miért válasszon minket

✅ Több évtizede javítjuk és szereljük a Hazai gyártású Hajdusági elektromos fali függesztett és fekvő forróvíz tárolókat, legyen az 50 – 80 – 100 – 120 – 150 – 200 literes.

✅ Minden meghibásodott bojlerhez úgy érkezünk, hogy azonnal meg tudjuk javítani alkatrész biztosításával együtt. Tehát önnek nem kell többször otthon maradnia, szabadságot pocsékolnia.

✅ Amennyiben csöpögő, korrodált bojlere javíthatatlan, a bojler cseréjét is el tudjuk végezni még aznap.

✅ Telefonszámaink több min húsz éve változatlanok, tehát elérhetőek vagyunk régi ügyfeleink számára is.

✅ Évente több mint 700 Hajdu villanybojlert javítunk meg, és több mint 800 bojlert cserélünk újra.

✅ Kizárólag jó minőségű, tartós, és megbízható alkatrészeket használunk.

✅ Minden munkafolyamatot próbálunk telefonon egyeztetni, hogy meglepetések nélkül, lehetőleg előre megbeszélt fix áron nyújthassuk szolgáltatásainkat a XVII.- kerületben is.

 

miert kell vizkoteleniteni villanybojlertMiért nem fűt? Nem melegszik a bojler

Budapest 17.-kerületében is gyakori jelenség hogy arra ébredünk, hogy nincs melegvíz nem melegíti a vizet a bojler.

A melegvíz hiányát okozhatja fűtőszál vagy az elektronikák meghibásodása.

Ilyen eset, amikor tele van vízkővel a forróvíztároló, ami miatt letilt a hőkorlátozó. Ezt gyorsan orvosolhatjuk a vízkő eltávolításával és a hőkorlátozó visszakapcsolásával.

A fűtőszál is okozhat hasonló meghibásodást, amikor a fűtőszál köpenye megreped és zárlatot okoz. Ritka, de előfordul, hogy az éjszakai, azaz vezérelt áramról üzemelő vízmelegítők kapcsoló órája meghibásodik, ami miatt nem fűt nem melegít a bojler. Ebben az esetben csak az ELMŰ szakemberei tudnak segíteni a hiba elhárításában.

bojler meleg viz cso merulocsoMiért fogy el gyorsan a melegvíz

Sokan panaszkodnak arra, hogy házilag vízkőtelenítették Hajdu villanybojlerjüket mégis hamar elfogy a melegvíz. Ilyenkor nincs más lehetőség újra lekell ereszteni a vizet a bojlerből, szétkell szerelni és ellenőrizni kell a bojler melegvíz merülő csövet, hogy teljesen egyben van.

Mivel, ha megsérült, eltört és nem ér fel a tartály tetejéig, nem tud belőle kijönni az összes melegvíz, csak annyi ameddig az eltört cső ér. Ilyenkor felfűtött a bojler és ott a melegviz a bojlerben csak nem tud kifolyni belőle.

caleffi nyomascsokkento bojlerNem folyik, csak csordogál a melegvíz


Budapest XVII.-kerület egyes részein nagyobb a vízhálózatban lévő nyomás, ami indokolttá teszi a bojler nyomáscsökkentő használatát.

Erre a bojler védelmében van szükség. Viszont a bojler szelepek egy idő után tönkre mehetnek, eldugulhatnak, amit csak a szelepek cseréjével lehet orvosolni.

Tehát ha azt tapasztalja, hogy az otthona összes csaptelepén gyengébben folyik, vagy csak csordogál a melegvíz, valószínűleg a bojler szelepekkel lesz a gond.

Hajdu bojler szeriz, és javítás

Tapasztaljon bármilyen Hajdu villanybojlerrel kapcsolatos rendellenességet vagy hibát családi vállalkozásunk szolgáltatásaira a hét minden napján számíthat.

Nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezünk a Hajdu forróvíz tárolók javításával szervízelésével kapcsolatban, mivel kizárólag Hajdu elektromos vízmelegítők karbantartásával és szerelésével foglalkozunk.

50 literes bojler felszerelésHajdú villanybojler a megbízható minőség

A magyar találékonyság sok olyan maradandó értéket alkotott, melyek idővel bekerültek a világ közvéleményének tudatába, mint magyar specifikum.

Kis túlzással ilyen a Hajdú villanybojler is, mely évtizedek óta a minőség és a megbízhatóság, valamint a magyar technikai érzék szimbóluma.

Az egykori szocialista táborban domináns, piacvezető szerepet játszott, a termék különféle változatokban eljutott Kelet-Európa minden országába, és nagyon hamar népszerűvé vált kiváló minősége, és strapabíró kivitele okán.

Itthon a Hajdú villanybojler napjainkban is őrzi előkelő helyezését a piacon, a külföldi márkák térhódítása ellenére is, ami legbiztosabb jele annak, hogy minőségi termékről van szó.

Hajdú villanybojler felszerelése házhoz szállítással

A Hajdú villanybojler sokféle változata napjainkban is családok százezreinek biztosít meleg vizet, ezzel tisztaságot és komfortot. Ha Ön éppen azt tervezi, hogy bojlert vásárol, és nem tudja milyen márkát, típust válasszon, akkor itt jó helyen jár, hogy gondjai megoldódjanak.

Nálunk egy helyen intézhet el mindent, ami a bojler vásárlással, beüzemeléssel, vagy éppen javítással kapcsolatos.
A Hajdú villanybojler valamennyi változata nálunk érhető el a legkedvezőbb áron és a beszerelés, szakszerű beüzemelés sem lehet gond, hiszen szakembereink számára ez rutin feladatot jelent.

Budapest 17.-kerületében a vízkő eltávolítása, elektromos szerelés vagy csere, esetleg egy új bojler felszerelése, egyik sem lehet gond, mi szombaton és vasárnap is elvégezzük a munkát.

Áraink a földön járnak, hogy Ön gond nélkül vásárolhasson egy családjának megfelelő bojlert. Weboldalunkon megtalál minden szükséges információt, ami Hajdú villanybojler vásárláshoz, javításhoz, vagy bármilyen más bojlerrel kapcsolatos kérdéshez szükséges lehet.

Telefonszámunk a nap huszonnégy órájában hívható, a hét minden napján. Csupán egy hívásba kerül, és Önnek nem kell a bojlerrel bajlódnia, akár vásárlásról, akár beszerelésről, akár javításról legyen szó.

A mi feladatunk, hogy a bojler megfelelő beszerelésével, vagy javításával a folyamatos melegvíz ellátást biztosítsuk, ebben bármikor számíthat szakértelmünkre.

Hívjon most amennyiben bojler szerelő segítségére van szüksége

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Bojler hiba elhárítás, karbantartás, szerviz a XVII.-kerületben

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569