Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A Hajdu Smart fűtőteste nem vízkövesedik

A háztartásban lévő összes berendezés rendszeres karbantartásra szorul, hanyagság esetén ugyanis jelentősen rövidebb élettartamra lehet számítani. Villanybojlereknél leggyakrabban a fűtőszálak vízkőtelenítésére van szükség, azonban a Hajdu Smart esetében speciális kialakításának köszönhetően a fűtőtest nem korrodálódik, mivel egy tűzzománcozott tokcsőben foglal helyet.

Hajdu Smart villanybojler

A fűtőelem kerámia anyaga révén a felületi terhelés jóval kisebb, ezáltal hosszú éveken keresztül szavatolt a készülék zökkenőmentes működése. Egyik nagy előnye a régebbi típusú vízmelegítőkhöz képest, hogy a fűtőalkatrész kicserélhető a tartály leengedése nélkül is. Tehát lényegében könnyebben kivitelezhető a javítás.

A Hajdu Smart bojler a közismert magyar cég egyik legújabb termékcsaládjának a tagja.

Tökéletes szigetelését a poliuretán hab biztosítja, így nagyon sokáig tudja tartani a vízhőfokot. A Hajdu Smart intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, amely a beüzemelés alkalmával azonnal aktiválódik is.

Az első hét a tanuló fázis, ami után az addig jellemző vízfogyasztásnak megfelelően szabályozza a víz hőmérsékletét abban a hőfoktartományban, amelyet előzetesen manuálisan kell meghatározni. A Hajdu Smart melegvíztároló mindig arra törekszik, hogy a beállított tartomány alsó határán tartsa meg a víz hőmérsékletét. Igen energiatakarékos, hiszen a felvázolt technológia révén a használaton kívüli időszakokban kevesebb elektromos energiát fogyaszt, mint a hagyományos készülékek.

Hajdu Smart áraink felszereléssel, kiszállással Budapesten

Hajdu Z - Smart komplett bojler csere áraSmartSmartSmartSmartSmart
  50 liter 80 liter 120 liter 150 liter 200 liter
Új Hajdu Z - Smart villanybojler ára
Új villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  135 000 Ft 130 000 Ft 140 000 Ft 210 000 Ft 225 000 Ft

HAJDU SMART VILLANYBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

  • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
  • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 3.000.-Ft
  • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

A Hajdu Smart igen nagy kelendőségre számíthat a piacon. A legfőbb előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nem vízkövesedik bármennyire is keményvizű hálózatba is legyen bekötve. Energiaosztályi besorolása is előkelő, speciális mechanikai és elektronikai alkatrészeinek illetve magának a vezérlésének hála, jelentős villamos energiát spórol meg. A Hajdu Smart egyszerűen karbantartható valamint az anód fogyása is alacsonyabb. A különleges újításokból adódóan garantált a tartós, hibamentes üzemelése. Mindenképpen megéri befektetni ebbe a remek háztartási gépbe.

Az új Hajdu Smart villanybojlerről itt olvashat bővebben:
A Hajdu Smart bemutatása

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569