Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569

A Hajdu Smiley bármilyen vízkeménység mellett megállja a helyét

Amennyiben csöpög, szivárog és nem a megszokott hatásfokkal melegíti fel a vizet a villanybojler, akkor már minden bizonnyal cserére szorul a készülék. A Hajdu Smiley kiváló utódja lehet a régi, lestrapált vízmelegítő berendezésnek, ugyanis rendkívül hasznos újításokkal van felvértezve a magyar vállalat egyik legújabb termékcsaládja. Sok szempontból igen előnyös befektetésnek számít egy Hajdu Smiley megvásárlása. Speciális kialakításának köszönhetően rendkívül költséghatékonyan képes működni, ily módon rengeteg villamos energiát lehet megspórolni általa.

Rétegfűtés technológiája révén csak annyi meleg vizet szolgáltat, amennyi éppen szükséges. Fűtőbetétje kerámiából van, ráadásul abszolút nem érintkezik a vízzel, így annak korrodálása sem következhet be, de egyébként, ha valamilyen egyéb okból kifolyólag cserélni kellene ezt az alkatrészt, még a vizet sem kellene leereszteni a tartályból. A Hajdu Smiley villanybojler karbantartása tehát roppant egyszerű, ennek megfelelően a szervizdíja sem magas. Gazdaságosan üzemeltethető, hosszú évekig szinte bármilyen keménységű vízzel képes dolgozni.

Hajdu Smiley villanybojler
A rétegfűtés mellett a másik fő funkciója az intelligens vezérlés, aminek a segítségével képes mindig a vízhasználati igényeknek megfelelő hőmérséklettartományban tartani a vízhőfokot.

A Hajdu Smiley osztott fűtőrendszere biztosítja a víz berétegződését azáltal, hogy a különálló fűtőtestek külön-külön is működhetnek. Ez a tulajdonság valamint, hogy éjszakai áramról is megy a bojler, szintén arra van kiélezve, hogy még több energiát spóroljon. Többféle biztonsági funkcióval van ellátva, mint például a gyerekzár vagy a szárazfűtés elleni védelem továbbá a Hajdu Smiley akár lakásriasztóra is köthető. LED kijelzőjén párás körülmények között is könnyedén leolvashatóak az értékek illetve az esetleges hibaüzenetek. A Hajdu Smiley vízmelegítő tartály szigetelése is tökéletes.

Fokozott energiatakarékossága miatt eléggé rövid időn belül megtérülhet a vételára, amennyiben szakszerűen történik a beüzemelése, majd rendeltetésszerűen használják.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569