Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler 120l-es

Hajdú villanybojler 120 l-es változatban

Hajdú villanybojler 120 l-es praktikus és takarékos

 

Fürdőszoba felújítás előtt áll, és szeretné, ha a végeredmény minden szempontból időtálló minőséget képviselne? A szaniterek és berendezés mellett kiemelt szerep jut annak is, hogy milyen bojlert választ a melegvíz előállítására.

A Hajdú villanybojler 120 l-es változatban remek döntésnek bizonyul, hiszen méretéből adódóan is az egész család számára elegendő melegvíz előállítható segítségével. Azt még laikusok is pontosan tudják, hogy a bojler bizony mindig is kritikus területnek számított az otthon kényelmét biztosítóberendezések között, hiszen esetében számolni kell a vízkövesedésből eredő meghibásodásokkal.

A Hajdú villanybojler 120 l-es típus nem csak kialakításánál fogva bizonyul megbízhatónak, hanem a szabályozható vízhőmérsékletnek köszönhetően is.

 Sokszor vagyunk úgy vele, hogy sürgősen szükség van nagymennyiségű melegvízre, és ilyenkor korántsem mindegy, hogy mennyit kell várni az ismételt melegítésre. Az alacsonyabb hőfok nem csak komfortosabb, de gyorsabban elérhető is.

A Hajdú villanybojler 120 l-es típusának további előnye az is, hogy az esetleges meghibásodások esetén alkatrészt rendkívül könnyű beszerezni hozzá, ugyanis a márka már önmagában is a megbízhatóságot sugallja. A függőlegesen felszerelhető Hajdú villanybojler 120 l-es típus bármely fürdőszobába ideális választásnak bizonyul, energiatakarékossága pedig arról gondoskodik, hogy ne kelljen csillagászati összegű villanyszámlákat fizetni a melegvíz apropóján. A falra szerelhető bojler igényes kivitelezésével hosszú időn keresztül szolgálja majd kényelmét.

Hajdú villanybojler 120l-es felszerelése Budapest Nyári Tibor 06 20 398 7569