Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
120 literes Hajdu villanybojler

Hajdu villanybojler 120 literes kivitelben

Bojlerre van szüksége válassza a Hajdu villanybojler 120 literes tipusát


hajdu villanybojler 120 literesÚj bojlerre van szüksége vagy meg kell javítani a régit? Válasszon gyakorlott szakembert!

Hívjon most: +3620-398-7569

Ha fel szeretnénk újítani a fürdőszobát, az esetben döntést kell hoznunk arra vonatkozóan is, mit kezdünk a régi bojlerrel.

Az esetek többségében a régi, de még működőképes bojler cseréje is indokolt lehet, hiszen a régi berendezések hatásfoka messze elmaradhat az újabb típusok hatásfokától.

A szakemberek bátran teszik le a voksukat a Hajdu villanybojler 120 literes bojlere mellett, hiszen ez a típus tökéletes megoldást jelent egy 4 vagy akár egy nagyobb családnak is.

Gyakorlatilag a család tagjai nem váltják olyan gyorsan egymást a fürdőszobában, hogy a bojler ne tudja felmelegíteni a vizet. Ráadásul a Hajdu villanybojler 120 literes kivitele kiváló műszaki adottságokkal rendelkezik és a várható élettartama is kiváló.

 120 literes Hajdu villanybojler

Bátran ki lehet jelenteni, hogy amennyiben villamos üzemeltetésű bojlert szeretnénk választani, az esetben a Hajdu villanybojler 120 literes kivitele remek választás.

A hazai szakemberek nagyon sok esetben azért is ajánlják ezt a márkát, mert a Hajdu Magyarországon kiterjedt szervizhálózattal rendelkezik és szinte minden mester könnyűszerrel elhárítja az esetlegesen felmerülő problémákat-. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos időközönként a Hajdu bojlereknek is szükségük van karbantartásra.

Mint minden elektromos üzemeltetésű bojler, a Hajdu villanybojler 120 literes típusa is rendelkezik fűtőszállal, illetve magnézium anód rúddal.

Bizonyos értelemben ezek tekinthetők az elektromos bojler legsérülékenyebb részeinek. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a magnézium anód feladata épp az, hogy a gyors oxidációs képességének köszönhetően a legsérülékenyebb része legyen a bojlernek, így megvédve más fontos belső alkatrészeket.

A fűtőszál viszont a működésbeli sajátossága miatt erősen vízkövesedik; ez a folyamat sajnos nem csak károsítja az alkatrészt, illetve a berendezést, hanem a hatékonyságát is rontja.

A porózus vízkőréteg természetes szigetelőanyagként funkcionál, ami azt jelenti, hogy a felhasznált elektromos energiát kisebb mértékben tudjuk a víz melegítésére fordítani.

Ez pedig gazdaságtalan üzemeltetéshez vezet. Érdemes körültekintően választani villamos üzemeltetésű bojlert; csapatunk minden tagja bátran ajánlja a Hajdu villanybojler 120 literes bojlerét.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat